Problém s DWWIN.exe a další hláškou
Re: Problém s DWWIN.exe a další hláškou
problémy jsou pořád stejný...pořad se ten mizera nechce restartovat,ale jinak už chodí slušně. Spojí se s monitorem až na druhý nastartování. Dneska už ho odvezu domů a připíchnu do sítě. A tim s ním asi končim, pokud bude fungovat internet a bude to dostatečně rychlý.Ještě mi zas tatík poradil, že mám zkusit opravit chyby windows pomocí instalačního cd...??Jinak všechno mám zazálohovaný takže už mi to je jedno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To není špatný nápad s tou opravou , nejlépe asi ale s tímto:
Stáhni si Dial-a-fix
Klikni na kladívko-další možnosti:
SFC scan - Spustí nástroj pro kontrolu systémových souborů (případná potřeba instalačního media Windows).
Klikni na službu a potom na GO.
Stáhni si Dial-a-fix
Klikni na kladívko-další možnosti:
SFC scan - Spustí nástroj pro kontrolu systémových souborů (případná potřeba instalačního media Windows).
Klikni na službu a potom na GO.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
jj, to udělám a log pošlu za chvíli... jenom nechápu proč se ten počítač nemůže spustit. Normálně, když se startuje tak si zachroustá(takovej ten zvuk) a pískne...a pak už to jede, jenže když ho pustím poprvé tak to vůbec nedělá...ani nepískne nic.. ale to už s virama snad nemá nic společnýho spiš nějaKý nastavení
no tak neudělám,protože ta instalačka je zas jinde a dostanu se k ní, až odpoledne. Pustila jsem ten sken a potřebuje ji.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Fajn , možná to bude trvat dost dlouho.
Ještě:
V Dial-a-fix:
Policies: Otevře přehled všech použitých omezení nastavených v registru, například na použití editoru registru, správce úloh atd.
Klikni na službu(dej zatržítko) a potom na GO. --pak sem vlož log.
Ještě:
V Dial-a-fix:
Policies: Otevře přehled všech použitých omezení nastavených v registru, například na použití editoru registru, správce úloh atd.
Klikni na službu(dej zatržítko) a potom na GO. --pak sem vlož log.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
tak počítač jsem odvezla dom, a připojila k němu kabel a v tu chvílí se kompletně zaseknul...takže to musí být připojením. Nahrát seznam uvítací stránku se mu po deseti minutách nepodařilo. Když jsem ho opojila, tak zase začal chodit normálně a rychle. Takže jsme zavolali servis naší sítě a uvidí se, co dál...
Ten sken už jsem pak neprováděla, protože nebyl čas.
Takže děkuji za vyčištění počítače a za ten čas, co si s tím se mnou strávil...Dík a ahoj
Ten sken už jsem pak neprováděla, protože nebyl čas.
Takže děkuji za vyčištění počítače a za ten čas, co si s tím se mnou strávil...Dík a ahoj
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač , ahoj, kdyby něco , jsme tady.