No rozdíl je zatím neuvěřitelný..programy, které se spouštěli delší dobu, tak mám spuštěné hned a o hrách ani nemluvim..
Moc ti děkuju za pomoc:)
Ještě se chci zeptat..myslíš, že se vyplatí nechat visty nebo spíš dát sedmičky?
Případně mi doporučit nějaký prohlížeč webový..zatím mám google chrome.
Prosím o kontrolu-pomalý notebook :( Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu-pomalý notebook :(
Podle sestavy bych se rozhodl. Windows 7 jsou oproti Vistě rychlejší. Líbí se mi více. Záleží ale, jaký má PC potenciál je využít. Chrome taky používám ke spokojenosti a líbí se mi jeho rychlost. Co ti sedne těžko říci, zkus Operu, Firefox, IE. Uvidíš sám.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mam notebook jak jsem již zmínil..HD 250 GB,RAM 3 GB,grafika ATI Radeon HD 3200..procesor AMD Athlon 64(1.6GHz)..
Nevím jestli to dělá u všech windowsů..ale u visty mi hodně vadí, že mi hodně programů z ničeho nic přestane pracovat..neodpovídají a různé programy ani nejdou smazat..píše to něco o tom, že nemam oprávnění a přitom jsem správce a řízení už. účtů mam vyplé.
Nevím jestli to dělá u všech windowsů..ale u visty mi hodně vadí, že mi hodně programů z ničeho nic přestane pracovat..neodpovídají a různé programy ani nejdou smazat..píše to něco o tom, že nemam oprávnění a přitom jsem správce a řízení už. účtů mam vyplé.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V tomhle se Windows začal opičit po Linuxu, že na mazání určitých věcí potřebuje oprávnění superuživatele, apod. To nečekané ukončování je způsobeno mnohdy nekompatibilitou. Dá se tam sice nastavit kompatibilita XP, ale není to ono. U W7 už je to lepší, ale pořád je tam to ale .... občas to nefunguje, jak by mělo. Konfigurace to není špatná a W7 by mohly běžet celkem svižně. Nemá ta grafika sice podporu novější DirectX, ale zrychlení by mělo jít znát.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Ještě jednou moc děkuju :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač. Pokud je to vše, tak poprosím zelenou fajku jako vyřešeno