Prosím o kontrolu HJT

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Dzurmajstr
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o kontrolu HJT

Příspěvekod Dzurmajstr » 02 bře 2011 11:00

tak, už to spazalo, no nechtělo se to zavřít, prej uživatel není oprávněn držení licence, tak jsem to zavřel přes křížek a je to, je to tím pádem asi všechno, no snad to pofrčí už bez problémů, díky za rady a typy jak se zbavit problémů

Reklama
Dzurmajstr
nováček
Stav:

Příspěvekod Dzurmajstr » 02 bře 2011 11:05

dá se stáhnout někde nějaký soubor na.....antivir mi udělal analýzu pc a zjistil nějaké nepotřebné soubory, chyby v registrech, fragmentace a chybné zástupce, no dokonce mi to vyjelo i názvy těch souborů - těch problémů, je nějaký program, kde bych je mohl vyhledat a tam je smazat nebo opravit? Jestli chápete co tím myslím

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 02 bře 2011 11:39

Ashampoo WinOptimizer v trial verzi poslouží skvěle. Má všechny možné nástroje pohromadě. Čistí registry, vyhledává problémy se zástupci, duplicity, čistí Temp soubory, apod.

z freeware programů pak třeba CCleaner, ale pozor! Jelikož je zadarmo, tak jsou tam nacpány všemožné toolbary a podobné otravné věci. Je třeba dávat pozor na to, co se společně s ním instaluje, dá se to všechno odškrtnout
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “HiJackThis”