Potíže s netbookem - kontrola HJT
Re: Potíže s netbookem - kontrola HJT
Bohužel, žádný BSOD log zatím nemohu zkoumat, ani sem dát, protože zatím jsem BSOD od té doby, co jsem zapl zápis při BSOD neměl. Co jsem, ale tak Googlil tak přesně tento netbook je docela častým problémem, při BSOD (hlavně, ale na Windows XP, ty jsem, ale měl přímo od výrobce a byl to děs, tak jsme si nainstaloval svoje s ovladači s oficiálního webu a taky jsem měl problémy, myslím, že i BSOD, ale jeto už déle). Způsobuje to prý Intel Chipset driver, takže nevím co s tím a zda je to opravdu příčinou, taktéž mě napadli ovladače SATA disku, ty mám, ale také od výrobce, když jsem mu zaplatil za netbook, tak by je snad mohl mít v pořádku na jeho internetové stránce. (mám ovladače přímo z acer.com, koukal jsem a všechny jsou aktuální)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Potíže s netbookem - kontrola HJT
Způsobuje to prý Intel Chipset driver---zkus vyzkoušet jiné , i starší ovladače toho chipsetu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra