hlavně vysychají el. kondenzátory, ztrácejí kapacitu , porušuje se dielektrikum , mají svod.
zdroj nemusíš vůbec vyndavat , stačí ( ve vypnutém stavu ), odpojit konektory a napojit z náhradního..
Taky by stálo za to resetnout BIOS ( Clear CMOS) , obvykle stačí ve vypnutém stavu vyndat baterii na 5minut.
Pomalý PC - kontrola HJT Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalý PC - kontrola HJT
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Tak to jsem netušila..díky za vysvětlení..
Pokusím se někde sehnat na zkoušku jiný zdroj a resetnout ten BIOS vyndáním baterie...díky za spolupráci...
Pokusím se někde sehnat na zkoušku jiný zdroj a resetnout ten BIOS vyndáním baterie...díky za spolupráci...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač , dej vědět..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Tak se mi podařilo sehnat jiný zdroj, vše jsem vyměnila a zapnula PC..
PC se chovalo úúplně stejně, takže jsem původní zdroj zase namontovala zpět a zavrhla jsem variantu, že za pomalý start může zdroj...
Taky jsem odpojila a zase zapojila a všechny kabely a zkontrolovala jsem kontakty...vše jsem oprášila a ještě jsem vyndala a zandala baterii
v základní desce..vyndala jsem paměti a zase je zandala....dotlačila jsem grafickou kartu a všechno, je zapojené do základní desky...
pak jsem zase zkusila zapnout PC a ejhle, PC naběhlo výrazně rychleji...zkusila jsem uspat PC a zase ho probudit a to taky zázračně fungovalo....
Takže to nechci zakřiknout, ale vypadá to, že to již bude OK...
Každopádně disk z těch všech testů nevyšel moc dobře, takže koupím nový a dám na něj už asi Win 7, než Win Vista....
moc děkuji za pomoc a zase se ozvu, až si nebudu vědět rady:-)))))
PC se chovalo úúplně stejně, takže jsem původní zdroj zase namontovala zpět a zavrhla jsem variantu, že za pomalý start může zdroj...
Taky jsem odpojila a zase zapojila a všechny kabely a zkontrolovala jsem kontakty...vše jsem oprášila a ještě jsem vyndala a zandala baterii
v základní desce..vyndala jsem paměti a zase je zandala....dotlačila jsem grafickou kartu a všechno, je zapojené do základní desky...
pak jsem zase zkusila zapnout PC a ejhle, PC naběhlo výrazně rychleji...zkusila jsem uspat PC a zase ho probudit a to taky zázračně fungovalo....
Takže to nechci zakřiknout, ale vypadá to, že to již bude OK...
Každopádně disk z těch všech testů nevyšel moc dobře, takže koupím nový a dám na něj už asi Win 7, než Win Vista....
moc děkuji za pomoc a zase se ozvu, až si nebudu vědět rady:-)))))
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalý PC - kontrola HJT Vyřešeno
Nemáš zač! Jsme tady!!
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.