Vypis HJ

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

cajrumbum
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vypis HJ

Příspěvekod cajrumbum » 03 srp 2011 12:24

Zdravim,prosim mrknete se mi nekdo na vypis z hijackthis.. mam problemy hlavne s vytizenim procesoru a seknuti se celeho PC..

► Zobrazit spoiler
Naposledy upravil(a) cajrumbum dne 03 srp 2011 17:18, celkem upraveno 1 x.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Vypis HJ

Příspěvekod memphisto » 03 srp 2011 12:50

Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranìní historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit doèasné soubory Windows, vysypat koš atd.

Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Update Malwarebytes' Anti-Malware (Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware) a Launch Malwarebytes' Anti-Malware (Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware), pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan (Provést rychlý sken) a klikni na tlačítko Scan (Skenovat)
- po probìhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

cajrumbum
nováček
Stav:

Příspěvekod cajrumbum » 03 srp 2011 13:16

Zde je vypis z toho anti-malwaru.. ten program je v cestine(stahl jsem ho z vazeho linku),takze jestly muzu doporucit navod by byl lepsi v cz.. Jinak pouzivam CCleaner coz je asi podobny program jako ATF cleaner,ale myslim si ze lepsi..

► Zobrazit spoiler
Naposledy upravil(a) cajrumbum dne 03 srp 2011 17:18, celkem upraveno 1 x.

cajrumbum
nováček
Stav:

Příspěvekod cajrumbum » 03 srp 2011 13:20

Zde jeste muzu dat log z RSIT..

► Zobrazit spoiler

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 03 srp 2011 14:30

- Takže spusť znovu MbAM a dej Scan
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- ujistit se že máš zatrhnuté všechny vypsané nálezy a klikni na tlačítko Remove Selected
- když skončí odstraňování tak se ti zobrazí log, tak ho sem dej.
- pak zvol v programu OK a pak program ukonči přes Exit

Vypni rezidentní štít antiviru a antispywaru
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštìní se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynù, bìhem aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by mìl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

cajrumbum
nováček
Stav:

Příspěvekod cajrumbum » 03 srp 2011 17:14

Log z MbAM po smazani infekci bohuzel nemam,protoze po mazani sem byl vyzvam k restartu PC a ten log jsem si neulozil predtim..
Po restartu jsem proto jeste jednou udelal rychlou kontrolu a uz bez nalezu..
► Zobrazit spoiler

Vsechny 4 nalezy ktere jsem tam mel predtim,jsem nasel v karantene..

U skenovani s combofixem jsem po ukonceni skenu musel restartovat PC,protoze nic me neslo spustit(psalo me to ze ta ikona je urcena k smazani,nebo ze to neni seznamu registru kdyz jsem chtel spustit nejakou aplikaci),ja jen kdyby to byl problem..
Zde je log z combofixu..
► Zobrazit spoiler

cajrumbum
nováček
Stav:

Příspěvekod cajrumbum » 03 srp 2011 19:33

Prosim pokud by to slo,aby se to co nejrychleji vyresilo,protoze uz me nebavi ze z niceho nic mi v notasu krupne-sekne se vse,vetracek se mi muze zblaznit a jediny co muzu udelat je ho na tvrdo vypnout :o) stava se mi to temer furt nekdy i 5minut po prvni seknuti :( ani antivirem to nemohu najit,protoze kdyz dam kontrolu,tak se mi to stane driv nez ta kontrola skonci,jsem z toho celkem uz zoufaly :D

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 03 srp 2011 20:04

Odinstaluj spybot.
Jestli ti v PC něco křupne a pak to přestane jít, tak to je hw problém a nic s viry
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

cajrumbum
nováček
Stav:

Příspěvekod cajrumbum » 03 srp 2011 20:26

SpyBot.. z jakeho duvodu jestly se muzu zeptat?

Jeste bych se chtel zeptat jestly ten Malwarebytes' Anti-Malware muzu smazat ikdyz tam jsou v karantene ty viry,nebo jeste ho budu potrebovat?

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 03 srp 2011 20:53

Podle logu je smazal, takže mbam neřeš
Spybot má nejlepší léta za sebou
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

cajrumbum
nováček
Stav:

Příspěvekod cajrumbum » 04 srp 2011 08:12

Praveze nesmazal,stale jsou v karantene v mbam.. jak jsem psal nahore,tak log z smazani jsem si neulozil,ten log co jsem sem dal je log z nove kontroly nikoli z toho mazani.. nemel bych je z ty karanteny smazat?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 04 srp 2011 08:34

Smaž je z karantény. Logy z Mbam najdeš pod záložkou Složka protokolů. Pokud v PC opravdu něco lupe, tak je to určitě HW a ne viry. Zjisti odkud ten zvuk vychází

Zpět na “HiJackThis”