stačí.
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
Vyčisti systém CCleanerem
a použij i T-Cleaner
http://www.edisk.cz/stahni/29485/T-Clea ... 8.5KB.html
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj antivir a antispyware ,následně T-Cleaner smaž a zapni si znovu antivir a antispyware.
Nainstaluj si zase Norton Online Family
Popiš problémy.
konzola mms, kontrola logu
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: konzola mms, kontrola logu
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Ten T-Cleaner je divnej. Spustila jsem ho, napsalo to, že mám stisknout klávesu A, tak jsem ji stiskla a program nijak viditelně nezareagoval. Jak asi dlouho to má být spuštěné?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Mělo by to být rychlý , ale je třeba ještě myslím jednu klávesu...
Deaktivovala si předtím stažením antivir?
Deaktivovala si předtím stažením antivir?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Antivir jsem deaktivovala poprvé až před spuštěním. Před stažením ne. T-Cleaner nefungoval. Pak jsem ten program odstranila a stáhla ho znovu, už s vypnutým antivirem, spustila a zase to nic nedělalo. Psali tam jen, že mám stisknout klávesu A nebo N /pro ukončení/. Zkoušela jsem malé a i velké A, ale nic to nedělalo. Už jsem ho zase dala pryč.
Už bych to asi nechala být, počítač je vyčištěnej už dost, ne?
Ale s tou konzolou je to pořád stejný, bohužel.
Když kliknu na ok, tak zmizí i to okno "Správa počítače".
Budu muset přeinstalovat celej pc? Kamarád mi to tvrdil. On ten pc jinak teda funguje dobře, jen jsem se chtěla dostat do tý správy a přidat paměť na disk C z disku D. Nemůžu se dostat na nic, co je ve složce "Nástroje pro správu" a pak ještě na "Seřadit položky na pevném disku tak, aby pracoval rychleji" Je to všechno na "Výkon a údržba". Už jsem to psala, ale radši to píšu znovu.
Tím čištěním jsme odstranili dvě chybový hlášení, co se objevovaly po startu, jedno pokaždý a jedno občas. Dík.
Už bych to asi nechala být, počítač je vyčištěnej už dost, ne?
Ale s tou konzolou je to pořád stejný, bohužel.
Když kliknu na ok, tak zmizí i to okno "Správa počítače".
Budu muset přeinstalovat celej pc? Kamarád mi to tvrdil. On ten pc jinak teda funguje dobře, jen jsem se chtěla dostat do tý správy a přidat paměť na disk C z disku D. Nemůžu se dostat na nic, co je ve složce "Nástroje pro správu" a pak ještě na "Seřadit položky na pevném disku tak, aby pracoval rychleji" Je to všechno na "Výkon a údržba". Už jsem to psala, ale radši to píšu znovu.
Tím čištěním jsme odstranili dvě chybový hlášení, co se objevovaly po startu, jedno pokaždý a jedno občas. Dík.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Místo T-Cleaneru:
Stáhni si ToolsCleaner2( by de A.Rothstein & Dj Quiou )
na plochu a spusť ho.
Klikni na Pt. Restauration (obnova) a poté na OK.
Klikni na Corbeille (koš) a poté na OK.
Klikni na Fichiers temp (temp složky) a poté na OK.
Klikni na Recherche (hledání) a nech Cleaner pracovat. Může se během čištění zastavit , ale nech ho pokračovat.
Když program skončí , klikni na Suppression (odstranění)a odstraň nalezené.
Zavři program.
Program maže i všechny nástroje na odvirování a vytváření logů , které se zde používají (HJT, Combofix, OTM, OTL, OTS atd.)
Pokud vše jinak funguje, tak bych to neřešil a použil nástroje třetích stran. Práci s disky (defragmentaci, rozdělení, ...) zvládne zdarma EASEUS Partition Master
Stáhni si ToolsCleaner2( by de A.Rothstein & Dj Quiou )
na plochu a spusť ho.
Klikni na Pt. Restauration (obnova) a poté na OK.
Klikni na Corbeille (koš) a poté na OK.
Klikni na Fichiers temp (temp složky) a poté na OK.
Klikni na Recherche (hledání) a nech Cleaner pracovat. Může se během čištění zastavit , ale nech ho pokračovat.
Když program skončí , klikni na Suppression (odstranění)a odstraň nalezené.
Zavři program.
Program maže i všechny nástroje na odvirování a vytváření logů , které se zde používají (HJT, Combofix, OTM, OTL, OTS atd.)
Pokud vše jinak funguje, tak bych to neřešil a použil nástroje třetích stran. Práci s disky (defragmentaci, rozdělení, ...) zvládne zdarma EASEUS Partition Master
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra