zatím zdá se je sekání pryč...
log z OTL:
========== OTL ==========
No active process named explorer.exe was found!
No active process named firefox.exe was found!
C:\Users\pepe\AppData\Roaming\Mozilla\Extensions folder moved successfully.
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\extensions folder moved successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43}\ deleted successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43}\ not found.
C:\Windows\SysNative\PerfStringBackup.TMP deleted successfully.
========== FILES ==========
File\Folder [1 C:\Windows\SysNative\*.tmp files -> C:\Windows\SysNative\*.tmp -> ] not found.
========== REGISTRY ==========
========== COMMANDS ==========
OTL by OldTimer - Version 3.2.31.0 log created on 01212012_112914
po nainstalování win 7 mi nefunguje některý hardware Vyřešeno
Re: po nainstalování win 7 mi nefunguje některý hardware
nevím jak zjistím to připojení mechaniky............jinak v biosu jsem se díval a obecná mechanika je v souboru bootování ale žádné podrobnosti
odinstaloval jsem všechny IDE/ATAPI a restartoval PC ,stále nic.
odinstaloval jsem všechny IDE/ATAPI a restartoval PC ,stále nic.
.....takže seká se to pořád
díval jsem se přes program fresh diagnose na verzi a popis biosu.....byl tam z roku 2007......a bylo v něm psané,že nepodporuje boot z cd
.....zkusil jsem najít na http://www8.hp.com/cz/cs/support-drivers.html nejnovější bios ale je tam jenom pro visty.......nainstaloval jsem ale problém stejný
díval jsem se přes program fresh diagnose na verzi a popis biosu.....byl tam z roku 2007......a bylo v něm psané,že nepodporuje boot z cd
.....zkusil jsem najít na http://www8.hp.com/cz/cs/support-drivers.html nejnovější bios ale je tam jenom pro visty.......nainstaloval jsem ale problém stejný
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť OTL a klikni na Vyčisti.
To už s virama nesouvisí , založ si nové téma , problémy s HW , můžeš kontaktovat uživatele MiliNess , zda by s tím nepomohl...
Zkusit kontrolu HDD, RAM , nstavení DirectX ap.
Tady dej zelenou fajfku.
To už s virama nesouvisí , založ si nové téma , problémy s HW , můžeš kontaktovat uživatele MiliNess , zda by s tím nepomohl...
Zkusit kontrolu HDD, RAM , nstavení DirectX ap.
Tady dej zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: po nainstalování win 7 mi nefunguje některý hardware Vyřešeno
OK...........dík za rady