právěže jiné úplně v pořádku, a bylo to i tady na pc help .. ale to po odbnovení přestalo
jj měl jsem všude zaškrtlé, ale tak zkusit to můžu ještě
HJT - modra obrazovka Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HJT - modra obrazovka
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
Stáhni si TFC
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
Stáhni si TFC
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
už je to v pořádku, tak opět děkuji :)
a pokud se můžu zeptat, zajímalo by mě jak to tu funguje, vy jste placení za to že nám tu pomáháte, nebo to děláte z dobré vůle?
a pokud se můžu zeptat, zajímalo by mě jak to tu funguje, vy jste placení za to že nám tu pomáháte, nebo to děláte z dobré vůle?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Budeš se asi divit, ale žándý pravidelný příjem z toho nemáme. Je to jen pro ten dobrý pocit :) Někdy máš sice 100 chutí s tím praštit, ale právě pro ty lidi, co si toho váží, to stojí za to dělat.
Pokud už to je OK, tak můžeš dát vyřešeno
Pokud už to je OK, tak můžeš dát vyřešeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HJT - modra obrazovka Vyřešeno
Líp než Žbeky bych to nenapsal , plně s ním souhlasím.
Dej zelenou fajfku a měj se !
Dej zelenou fajfku a měj se !
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!