Asi ta deska , chtělo by to flešnout BIOS , nebo si ve vypnutém PC vyndej na 5min. baterii.
Zkus nainstalovat znovu všechny ovladače k desce.
Nedal si CrystalDiskInfo ani si neudělal Memtest?
prosím o kontrolu logu-PC zamrzá Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosím o kontrolu logu-PC zamrzá
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Re: prosím o kontrolu logu-PC zamrzá
Jo psal jsem to tu, memtest jsem měl 3 hod puštěný,byl OK a CrystalDisk jsem několikrát spustil a píše disk nenalezen.Baterku jsem měl taky vytáhlou.
Zkusím ty ovladače od desky, myslíte že může dělat bordel to, že předtím jsem měl desku asus, před 3 měsíci jsem ji vyměnil za Msi, ale neinstaloval jsem znovu OS, a asi taky na HDD zůstaly ovladače od původní desky,nemůže se to nějak hádat?
Zkusím ty ovladače od desky, myslíte že může dělat bordel to, že předtím jsem měl desku asus, před 3 měsíci jsem ji vyměnil za Msi, ale neinstaloval jsem znovu OS, a asi taky na HDD zůstaly ovladače od původní desky,nemůže se to nějak hádat?
CPU AMD Athlon X4 740 Quad Core Procesor 3,2Ghz, 4GB RAM, GPU NVIDIA GeForce GT 630, Windows 7
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosím o kontrolu logu-PC zamrzá Vyřešeno
Tak to může být tím , doporučuji vložit CD s ovladači a programy od nové desky a vše zase přeinstalovat.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!