Prosím o pomoc
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o pomoc
Přesuň Combofix na plochu a spusť ten příkaz na Uninstal a vyčkej další instrukce.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Už je to odinstalované.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Podle CDI jsou všechny disky KO:::
(1) WDC WD2500KS-00MJB0
(2) Maxtor 6B200M0
(3) ST3320620AS
(4) Maxtor 6L200M0
vykazují chyby...
(1) WDC WD2500KS-00MJB0
(2) Maxtor 6B200M0
(3) ST3320620AS
(4) Maxtor 6L200M0
vykazují chyby...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takže jediný řešení je vše zazálohovat a přeinstalovat na nový disk?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Přeinstalace Ti nepomůže , když nemáš disky OK . Ale vše si raději zazálohuj...poohlédnul bych se po novém disku ( discích).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak díky moc za rady, snad to půjde. Akorát mi nejde dohlavy jak se všechny disky mohli takhle z ničeho nic vyrušit
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Chci se ještě projistotu zeptat. Je to určitě těmi disky? Je přece divné, že 4 fyzické hardisky najednou zničeho nic odejdou. Navíc HD tune žádnou chybu nenašel. Nemůže to být třeba změnou seriového čísla Hdd pomocí programu chvid? Zhruba od té doby to zlobí. Ale Sériové číslo jsem si poznamenal a už sem ho zase změnil. Ale problém to nevyřešilo.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Všechny už mají nějaké realokované sektory. A jak už jednou jsou, jde to pak rychle do stále větších s***k :)
Zkus ještě testovací utility výrobců disků
Zkus ještě testovací utility výrobců disků
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra