Nefunkční firewall po odstranění souborů adirka.exe a spol.

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 18 dub 2007 23:48

To Damned:
Musel bych vidět příslušné téma a detekce z VirusTotall mi nic neřekne co bylo v systému je jasné o co se jedná. No mohl si udělat log z Combofixu.

Nemá cenu tu něco řešit a bavit se o něčem co se netýká daného problému uživatele a zbytečně tu spamovat. Kdyby něco však víš kontakt :wink:

Reklama
Janek22
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Janek22 » 22 dub 2007 09:01

Omlouvám se za prodlevu - ale kolo je kolo...

Protože jsem přesně nevěděl, jak udělat ten log, tak jsem udělal otisky obrazovek a hodil je do zipu.

Jinak pro upřesnění - pořád mě zlobí ten services.exe. Ani ne tak svou přítomností (ikdyž i ta mě štve :evil: ) ale hlavně tím, že se díky jeho stálé aktivitě zaměstnává zbytečně comodo firewall a CPU je pořád na 100 %... Jestli se nám nepovede to vyřešit, tak se začínám psychicky připravovat na přeinstalování systému se současnou výměnou antiviru a hlavně s nainstalováním comoda od začátku a ne až při problémech.
Přílohy
ProcesExplorer_výpisy_2_1.zip
(193.09 KiB) Staženo 15 x
ProcesExplorer_výpisy_2_2.zip
(250.81 KiB) Staženo 18 x
ProcesExplorer_výpisy_2_3.zip
(124.88 KiB) Staženo 15 x

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 22 dub 2007 09:19

TAUSEN!!!!!!!!!!!!!!

Ještě jednou jukni na můj obrázek výše. Žlutý ozubený kolečko musí svítit žlutě. Až bude, klepni na services.exe a dole se ti ukážou ty knihovny. Z toho udělej log. :bigups: :wink:
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 22 dub 2007 09:32

Ne že bych chtěl sabotovat Damned-ovo snažení, ale kdyby vše selhalo a byl v koncích, nebylo by pak nejschůdnější řešení použít obnovu systému z data před tím něž si chytil toho vira?

Janek22
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Janek22 » 22 dub 2007 14:11

Pokusil jsem se polepšit a udělal jsem další - doufám, že použitelnější - opisy obrazovek.

Frediku, obnovu nemůžu udělat, protože nevím, kam až bych se měl vracet... netuším, kdy to děti takhle vylepšily. Až bude hnusně, tak to přeinstaluju, ale to asi bude podle předpovědi počasí trvat ještě dlouho a do té doby to musí nějak fungovat... Zkuste to se mnou vydržet a nějak mi poradit!!! Když už jsem u toho - neuvažujete o nějakým systému dobrovolných SMS jako na http://www.viry.cz. Docela bych se Vám rád nějak alepsoň symbolicky revanžoval za vaši námahu....
Přílohy
ProcesExplorer_výpisy_3.zip
(224.31 KiB) Staženo 20 x

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 22 dub 2007 16:43

No abych pravdu řekl, nic tam nevidím 8) . Stáhni si ještě Combofix . Spusť ho. Během startu se ti ukáže modré okno, neklikej do něj (V tom bude asi něco jako "Please wait...atd). ComboFix udělá sken, restartuje a po restartu ti zobrazí log. Tak ten log skopíruj a dej ho sem.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Zpět na “HiJackThis”