Orcus: Prosím Vás,já toto vše vím,nejsem zase úplnej pitomec :-) Prostě se snažím na toto přijít,není to první problém,se kterým jsem kdy bojoval a v podstatě se zatím vše podařilo vyřešit,mimo jiné i se zdejší pomocí.Proto jsem tu dotaz opět položil.
PC není nepužitelný,int.explorer se nepoužívá,místo něj je Opera.Stejně tak prohlížeč fotografií.Jde jen o to,že vím o tom problému a snažím se ho vyřešit,pokud to jde,na dálku.
Stejně tak " ovladače grafické karty" .Ano,jsou potřeba :-)) Ale jelikož se mi podařilo vygooglit témata s podobným problémem,kde si nerozumí dodané ovaldače grafické karty od Asusu a pomohla jejich odinstalace a následná instalace přímo z podpory grafické karty a bylo vše OK (k tomu jsem se ještě nestihl dostat a hlavně testuji,zda se problém projeví bez ovladačů) ...
MiliNess: Super,díky :-) Ono to sice vypadá,jakoby ta grafika ovlivnila i ty samotné pády Exploreru.Ale nemůžu si tím být zatím tak jistý,takže rád ještě provedu,co je potřeba :-)
Prosím o kontrolu logu - APPCRASH explorer.exe win7 64bit
Re: Prosím o kontrolu logu - APPCRASH explorer.exe win7 64bi
Naposledy upravil(a) Orcus dne 28 lis 2012 22:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Ok, psal sem to jen, aby to bylo jasný. :smile:
Důvod: Ok, psal sem to jen, aby to bylo jasný. :smile:
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni toto, spusť to, povol přidání informací do registru. Až průzkumník spadne, vytvoří se složka
c:\CrashDumpsApp a v ní .dmp soubor. Ten mi upni na http://www.leteckaposta.cz.
Možná budeš muset nechat explorer parkrát spadnout než se ten dmp soubor vytvoří.
c:\CrashDumpsApp a v ní .dmp soubor. Ten mi upni na http://www.leteckaposta.cz.
Možná budeš muset nechat explorer parkrát spadnout než se ten dmp soubor vytvoří.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Tak už se podařilo:
http://leteckaposta.cz/uploaded/369444236
http://leteckaposta.cz/uploaded/369444236
Naposledy upravil(a) ice.bc dne 29 lis 2012 20:07, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jinam, například edisk,uloz.to apod.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
jj,nestihl jsem opravit svůj příspěvek,než jsi reagoval:-)...je v něm tedy doplněn odkaz....
JInak,navodil jsem chybu několikrát (v podstatě otevřít IExplorer,nechat načíst stránku a po chvilce ji zavřít...)...Následně po krátké době hodí chybu.
Ale vždy v popisu je "appcrash explorer.exe"....a pak jednou právě onen "sidebar.exe",který se jediný uložil.
JInak,navodil jsem chybu několikrát (v podstatě otevřít IExplorer,nechat načíst stránku a po chvilce ji zavřít...)...Následně po krátké době hodí chybu.
Ale vždy v popisu je "appcrash explorer.exe"....a pak jednou právě onen "sidebar.exe",který se jediný uložil.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak strejdo, proces sidebar.exe hostí miniaplikace. Bude to shazovat některá z miniaplikací, které máš na ploše. Rád bych ti řekl která, výpis paměti je ale neúplný a nelze ho otevřít v dbg.
S padáním exploreru to stejně nebude mít nic společného. Oba procesy mají oddělené paměťové prostory a navzájem se nemohou ovlivňovat.
Potřeboval bych přímo výpis paměti z pádu exploreru. Pokud se ti ho nepodaří získat, stáhni alespoň Autoruns, spusť ho, počkej až dokončí scan, pak v nabídce File zvol Save a výsledný ARN soubor upni.
S padáním exploreru to stejně nebude mít nic společného. Oba procesy mají oddělené paměťové prostory a navzájem se nemohou ovlivňovat.
Potřeboval bych přímo výpis paměti z pádu exploreru. Pokud se ti ho nepodaří získat, stáhni alespoň Autoruns, spusť ho, počkej až dokončí scan, pak v nabídce File zvol Save a výsledný ARN soubor upni.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní