Prosím vás o pomoc.
Pokoušel jsem se nainstalovat Win XP PRO na externí HDD připojený přes usb k PC.
Instalace s nepodařila.
Nicméně toto problémem není.
Po ukončení nezdařené instalace a následném restartu PC mi je nabízen nájezd WIN ve dvou možnostech: 1. Microsoft Windows XP PRO
2. Microsoft Windows XP PRO - instalace
Před tímto blbým pokusem mi Win. najížděl normálně.
Prosím poraďte mi co mám udělat, ať mi to najíždí zase normálně. Děkuji Michalik
Problém s najížděním PC Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Problém s najížděním PC
Vítej na PC-Help!
Start - Spustit - tam napiš msconfig a potvrď. Klikni na záložku BOOT.INI a dole v okně odstraň řádek který nepotřebuješ.
Pozor! Neodstraň si ten potřebný!
Edit: A v sekci HiJackThis toto téma nemá co dělat!
Start - Spustit - tam napiš msconfig a potvrď. Klikni na záložku BOOT.INI a dole v okně odstraň řádek který nepotřebuješ.
Pozor! Neodstraň si ten potřebný!
Edit: A v sekci HiJackThis toto téma nemá co dělat!
Udělal jsem co jste mi poradil, řádek tam je, ovšem není tam možnost jak ho odstranit, pouze možnost nastavit některý z příkazů jak výchozí.
-
- Pohlaví:
Já to tu nevidím. Není to pod Upřesnit možnosti? V krajním případě nastav ten správný jako výchozí.
Re: Problém s najížděním PC Vyřešeno
Pane.
Děkuji vám mnohokrát za vaše rady. Nicméně jsem lama a problém jsem pomocí nich nedokázal vyřešit k celkové spokojenosti při najíždění systému.
Nakonec jsem to vyřešil bodem obnovení. Děkuji Michalik
Děkuji vám mnohokrát za vaše rady. Nicméně jsem lama a problém jsem pomocí nich nedokázal vyřešit k celkové spokojenosti při najíždění systému.
Nakonec jsem to vyřešil bodem obnovení. Děkuji Michalik