viewtopic.php?f=95&t=104272&p=791205#p791205
Chci zvolit postup kontrolou HJT, kdysi jsem to dělal, ale už jsem to zapoměl, jak na to, díky předem.
byl můj notebook napaden? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: byl můj notebook napaden?
Však nad tvým příspěvkem je návod viewtopic.php?t=5119
sorry, já kopíroval, jen odkaz , kde popisuji problém, díky
postupoval jsem dle návodu, ale naskočilo toto:
For some reason your systém denied write access to the Hosts file. If any hijacked domains are in this file, HJT may NOT be able to fix this.
If that happens, you need to edit the file yourself. To do this, click Start, run and type:
notepad C:/ Windows/System32/driver/etc/hosts
and přes Enter. Find the line(s) HJT reports and delete them. Save the file as hosts (with quotes), and reboot.
Se svojí lámanou angličt. jsem pochopil, že ten -/hosts, mám přejmenovatv HJT, ale nejde to, a znovu tan naskočí tá hláška, co dělám špatně?
For some reason your systém denied write access to the Hosts file. If any hijacked domains are in this file, HJT may NOT be able to fix this.
If that happens, you need to edit the file yourself. To do this, click Start, run and type:
notepad C:/ Windows/System32/driver/etc/hosts
and přes Enter. Find the line(s) HJT reports and delete them. Save the file as hosts (with quotes), and reboot.
Se svojí lámanou angličt. jsem pochopil, že ten -/hosts, mám přejmenovatv HJT, ale nejde to, a znovu tan naskočí tá hláška, co dělám špatně?
Ten výpis tam naskočí, ale nezobrazí ho v poznám.bloku, tudíž to sem nejde zkopírovat, lze sem nějakým způsobem vložit JPEG, že bych to dal sem v něm? a jak?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spouštíš to jako správce?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Díky znovu Žbeky, jsi ten pravý na svém místě. Teď je to o.k. zde vyřešeno!!!!!!!