Klávesnice píše znaky navíc-prosím rychle pomoc Vyřešeno
Re: Klávesnice píše znaky navíc-prosím rychle pomoc Vyřešeno
Ukázalo se mi akorát tohle, a když dám spustit §program, vtak se to znovu instaluje
-
- Pohlaví:
Re: Klávesnice píše znaky navíc-prosím rychle pomoc
A opravdu neklikáš na zástupce? Já už nevím co by to mohlo být.
opravdu ne.. pro jistotu jsem to odinstalovala, vymazala a stahla znovu... a nešlo by to tedy nejak jinak bez toho programu? Opravdu bych to porebovala dat do poradku, takhle se psat neda..
-
- Pohlaví:
Tak vydrž až se ozvou kluci od logů, ti si budou vědět rady.
Už ale asi vím, stáhni ten třetí co se neinstaluje - Executable! Ten by mohl jít.
Už ale asi vím, stáhni ten třetí co se neinstaluje - Executable! Ten by mohl jít.
Naposledy upravil(a) guest dne 27 kvě 2013 21:29, celkem upraveno 1 x.
Dobře, i tak děkuju :)
-
- Pohlaví:
Už jsem ti upravil.
Už ale asi vím, stáhni ten třetí co se neinstaluje - Executable! Ten by mohl jít
Už ale asi vím, stáhni ten třetí co se neinstaluje - Executable! Ten by mohl jít
Jenomže mně se to neukazuje jako na tom obrazku, ja tam nemam ty moznosti, mně se to proste instaluje....
-
- Pohlaví:
Máš pravdu není to tam a já nemůžu najít funkční, pak nezbývá než čekat na odborníka.
Dobře, nevadí..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tak to vypada, ze uz to jde... Nekde jsem cetla,a se zkusil superantispyware, tak jsem to zkusila a vypada to, ze uz to jde :) Moc vam dekuju za rady :)