---------- C:\QOOBOX\ADD-REMOVE PROGRAMS.TXT
[245]Java 7 Update 17
[246]Java Auto Updater
Vyskakovaci reklamni okna Vyřešeno
Re: Vyskakovaci reklamni okna
prosím co dál?? něco jsem udělala špatně?
ok, mlcenim si odpovidam, ze je tedy asi uz vse v poradku?? muzete mi prosim tedy alespon poradit, jak odoberu vsechny ty programy co jesm si instalovala na prlochu a vsechny ty logy, nevim, kam se ulouzili??
dekuji
dekuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ne že vše v pořádku, ale fredik tu nebyl a ty to máš v blbé sekci, kam se security team nekouká. Přesunuto
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zavři ostatní aplikace a prohlížeče, odpoj se od netu a fixni v HJT:
Návod
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:
Zvol možnost Soubor -> Uložit jako... a nastav tyto parametry:
Název souboru: zde napiš: CFScript.txt
Uložit jako typ: tak tam vyber Všechny soubory
Ulož soubor na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna.
Uchop myší vytvořený skript CFScript.txt, přemísti ho nad stažený program ComboFix.exe a když se oba soubory překryjí, skript upusť.
- Automaticky se spustí ComboFix
- Vlož sem log, který vyběhne v závěru čistícího procesu + nový log z HJT
Upozornění : Může se stát, že po aplikaci Combofixu a restartu počítače, Windows nenaběhnou , nebo nenajede plocha , budou problémy s připojením, pak znovu restartuj počítač, pokud to nepomůže , po restartu mačkej klávesu F8 a pak zvol poslední známou funkční konfiguraci. , či použij bod obnovy.
Stáhni si aswMBR
na svojí plochu. Uzavři všechna okna , programy a prohlížeče. Poklepej na aswMBR.exe. Pokud se objeví hláška o možnosti stáhnutí databáze Avastu , klikni na NE. Poté klikni na „Scan“ . Po skenu klikni na „Save Log“ a ulož si log na plochu .Zkopíruj sem celý obsah toho logu. Pak klikni na „Exit“ k zavření programu.
Návod
Kód: Vybrat vše
O3 - Toolbar: (no name) - {BFC32E1D-EE75-4A48-BC60-104E11EE2431} - (no file)
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:
Kód: Vybrat vše
KillAll::
File::
c:\windows\nod32fixtemdono.reg
c:\windows\system32\drivers\aswKbd.sys
c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
Folder::
c:\documents and settings\All Users\Data aplikací\ESET
c:\program files\Google\Update
Driver::
aswKbd
Zvol možnost Soubor -> Uložit jako... a nastav tyto parametry:
Název souboru: zde napiš: CFScript.txt
Uložit jako typ: tak tam vyber Všechny soubory
Ulož soubor na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna.
Uchop myší vytvořený skript CFScript.txt, přemísti ho nad stažený program ComboFix.exe a když se oba soubory překryjí, skript upusť.
- Automaticky se spustí ComboFix
- Vlož sem log, který vyběhne v závěru čistícího procesu + nový log z HJT
Upozornění : Může se stát, že po aplikaci Combofixu a restartu počítače, Windows nenaběhnou , nebo nenajede plocha , budou problémy s připojením, pak znovu restartuj počítač, pokud to nepomůže , po restartu mačkej klávesu F8 a pak zvol poslední známou funkční konfiguraci. , či použij bod obnovy.
Stáhni si aswMBR
na svojí plochu. Uzavři všechna okna , programy a prohlížeče. Poklepej na aswMBR.exe. Pokud se objeví hláška o možnosti stáhnutí databáze Avastu , klikni na NE. Poté klikni na „Scan“ . Po skenu klikni na „Save Log“ a ulož si log na plochu .Zkopíruj sem celý obsah toho logu. Pak klikni na „Exit“ k zavření programu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
zdravim,
po pouziti ComboFix.exe se mi pc sekne pokazde, jakmile kliknu na cokoliv, krome mysi, nemuzu tedy delat vlastne vubec nic, jen vypnout pomoci hlavinho vypinace,..zkousela jsem v nouzovem rezimu, bod obnovy, posledni znama konfigur... nic nefunguje..
po pouziti ComboFix.exe se mi pc sekne pokazde, jakmile kliknu na cokoliv, krome mysi, nemuzu tedy delat vlastne vubec nic, jen vypnout pomoci hlavinho vypinace,..zkousela jsem v nouzovem rezimu, bod obnovy, posledni znama konfigur... nic nefunguje..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten log tedy neotevřeš a nedodáš, abychom se podívali co smazal...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
log otevru ale uz ho nemuzu dat sem, na to je potreba prihlaseni ale klavesnice se nemuzu dotknout..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Tomu nerozumím. Klávesnice nefunguje?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
presne tak, jakmile se dotknu klavenice, abych neco napsala, Pc se zasekne a nereaguje na nic, mys je ok, proto dokazu otevrit log, na to neni potreba klavesnice..tohle pisu z jineho pc- ale to ti asi doslo..
daj si zablokovať reklamy na prehliadači
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkoušej jinou klávesnici,
Zkus:
Stáhni si z jiného PC Kaspersky Rescue Disk 10
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/re ... cue_10.iso
Soubor .iso vypal na CD v tomto programu:
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
Při startu windows drž klávesu Delete a dostaneš se do BIOSu. V něm , na záložce BOOT, změň boot na prvním místě na CD/DVD. Potvrď změnu (Save and Exit).
Po restartu se na chvíli objeví BIOS a poté černá obrazovka ,nahoře s textem:
Boot z CD/DVD pokračujte libovolnou klávesou- nějakou hned stiskni.
Pak se již nabootuje Kaspersky Rescue Disk. V tomto programu můžeš odstranit viry, spyware nebo jiný nebezpečný a škodlivý software.
Měl by si vybrat myslím tu druhou možnost od shora, pak vybrat :
All peripherialls ( to je všechny disky- oddíly), flešky, mechaniky, MBR atd.
Při pokračování trvá někdy dlouho černá obrazovka , vydrž , program stále pracuje.
http://www.softpedia.com/progScreenshot ... 00454.html
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... Disk.shtml
Zkus:
Stáhni si z jiného PC Kaspersky Rescue Disk 10
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/re ... cue_10.iso
Soubor .iso vypal na CD v tomto programu:
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
Při startu windows drž klávesu Delete a dostaneš se do BIOSu. V něm , na záložce BOOT, změň boot na prvním místě na CD/DVD. Potvrď změnu (Save and Exit).
Po restartu se na chvíli objeví BIOS a poté černá obrazovka ,nahoře s textem:
Boot z CD/DVD pokračujte libovolnou klávesou- nějakou hned stiskni.
Pak se již nabootuje Kaspersky Rescue Disk. V tomto programu můžeš odstranit viry, spyware nebo jiný nebezpečný a škodlivý software.
Měl by si vybrat myslím tu druhou možnost od shora, pak vybrat :
All peripherialls ( to je všechny disky- oddíly), flešky, mechaniky, MBR atd.
Při pokračování trvá někdy dlouho černá obrazovka , vydrž , program stále pracuje.
http://www.softpedia.com/progScreenshot ... 00454.html
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... Disk.shtml