Časté zamrzání (nevím si rady)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Časté zamrzání (nevím si rady)
Mazání Rogue udělej znovu. Ano, programy zmizely, protože je stahuješ špatně... Stáhneš a dáš spustit z Temp složky, což je dočasná a pak se smažou Tempy a nemáš ani programy... stahuj třeba na plochu a nebo do stažených ale rozhodně ne do dočasné Temp složky.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Myslela jsem to tak ze zmizelo uplne vsechno a veskere programy jsem ukladala na plochu (to prave z plochy zmizely jejich ikony) tudiz ani rogue killer uz nemam. Mam ho stahnout znovu? Hlavne po tom vsem zacal zamrzat pc i pri startu a to tak ze sviti jen zakladni oprazovka Halwet Packard nebo jak se to pise a take zacal padat adobe flash player stale do kola (napriklad u fb)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni znovu a na plochu!!
Zavři všechny programy a prohlížeče. Deaktivuj antivir a firewall.
Prosím, odpoj všechny USB (kromě myši s klávesnice) nebo externí disky z počítače před spuštěním tohoto programu.
Spusť znovu RogueKiller ( Pro Windows Vista nebo Windows 7, klepni pravým a vyber "Spustit jako správce", ve Windows XP poklepej ke spuštění).
- Počkej, až Prescan dokončí práci...
- Pak klikni na "Prohledat " ,po jeho skončení:
- V záložkách (Registry , Tasks , Web Browser apod.) vše zatrhni (dej zatržítka)
- Klikni na "Smazat"
- Počkej, dokud Status box nezobrazí " Mazání dokončeno "
- Klikni na "Zpráva " a zkopíruj a vlož obsah té zprávy prosím sem. Log je možno nalézt v RKreport [číslo]. txt na ploše.
- Zavři RogueKiller
Pak zoek.
Zavři všechny programy a prohlížeče. Deaktivuj antivir a firewall.
Prosím, odpoj všechny USB (kromě myši s klávesnice) nebo externí disky z počítače před spuštěním tohoto programu.
Spusť znovu RogueKiller ( Pro Windows Vista nebo Windows 7, klepni pravým a vyber "Spustit jako správce", ve Windows XP poklepej ke spuštění).
- Počkej, až Prescan dokončí práci...
- Pak klikni na "Prohledat " ,po jeho skončení:
- V záložkách (Registry , Tasks , Web Browser apod.) vše zatrhni (dej zatržítka)
- Klikni na "Smazat"
- Počkej, dokud Status box nezobrazí " Mazání dokončeno "
- Klikni na "Zpráva " a zkopíruj a vlož obsah té zprávy prosím sem. Log je možno nalézt v RKreport [číslo]. txt na ploše.
- Zavři RogueKiller
Pak zoek.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Program se mi stahl do slozky stahovani a tak jsem ho zkopirovala na plochu. Po provedeni vseho Vami zmineneho jsem klikla na report a zobrazil se log. Vypla jsem program krizkem a chtela Vam sem log vlozit a tak jsem spustila prohlizec ktery najednou nefungoval i kdyz pripojeni k siti bylo v poradku. Musela jsem proto restartovat pocitac a tim padem se mi ten log ulozeny pres klavesu ctrl+c zrusil a nemam ho (Na plose se objevila dalsi ikona tento pocitac a mych dokumentu a ikona rogue killer opet neni k nalezeni) a ani nikde v pocitaci :/ Omlouvam se ale mam to udelat znovu?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano ano, udělej to prosím znovu a ten log si předtím ulož pro jistotu do wordu nebo poznámkového bloku. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.