Ze zdrojoveho souboru nebo disku nelze čist. Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ze zdrojoveho souboru nebo disku nelze čist.
A nebyl druhý soubor s jinou příponou? - pak po jeho smazáním je i první nečitelný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Subor ostal neda sa odctranit a myslim ze aj hijacktis mal problem lebo to co si mi kazal fixnut tam ostalo...
Nie druhu priponu nemal obidva boli rovnake dali sa spustit iba vo vlc plajeri jeden isiel zmazat a druhi us nie....
Nie druhu priponu nemal obidva boli rovnake dali sa spustit iba vo vlc plajeri jeden isiel zmazat a druhi us nie....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Použil si Dr. Web CureIt ? Našel něco?
Vlož sem název toho souboru i s příponou a cestou k němu.
Vlož sem název toho souboru i s příponou a cestou k němu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Tak Dr. Web CureIt nasiel stiri trojani a za trojana oznacil aj T-claner. exe tak som ho dal zmazat...
Subor sa vola: Katyn-valecny, Typ: subor, Velkost: 0bajtou Dal som normalne stahovat tento fil stahovanie bolo ukoncene ale na ploche boli tieto dva subori obidva mali velkost cca 700 mb obidva isli prehrat pomocou vlc media plajera no a ked som jeden vimazal tak druhi ostal a pise tuto hlasku ale us nema 700mb ale 0 ide mi oto ze ho neviem zmazat....
Subor sa vola: Katyn-valecny, Typ: subor, Velkost: 0bajtou Dal som normalne stahovat tento fil stahovanie bolo ukoncene ale na ploche boli tieto dva subori obidva mali velkost cca 700 mb obidva isli prehrat pomocou vlc media plajera no a ked som jeden vimazal tak druhi ostal a pise tuto hlasku ale us nema 700mb ale 0 ide mi oto ze ho neviem zmazat....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Potřebuji znát přesný název souboru i s cestou.Pokud je to tajný , tak napřed zkus Unlocker:
http://www.slunecnice.cz/sw/unlocker/
Dnes končím, pomůže někdo jiný..
http://www.slunecnice.cz/sw/unlocker/
Dnes končím, pomůže někdo jiný..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Re: Ze zdrojoveho souboru nebo disku nelze čist. Vyřešeno
Moc pekne dakujem ten unlocker to octranil takze tento problem je virieseni este ras dakujem....