Ano, složku ZLO znám, tam jsou umístěny některé počítačové hry, což je velké zlo pro čas :-)
Jinak na C:\ zbylo nějaké PFiles, ve kterém je složka Plugins a uvnitř WMP Firefox Plugin RelNotes a WMP Firefox Plugin License, což tam taky nemusím mít a před nějakou dobou ani neměl.
Pak je tam složka PerfLogs. Uvnitř je složka Admin a celé to má 0MB.
A obsah textové dokumentu LOGFILE je zase o nějaké to "T" delší :-)
Žádám o kontrolu logu -viry Vyřešeno
Re: Žádám o kontrolu logu -viry
Pfiles bych nechala, patří to asi Mozille, ostatní můžeš smazat.
Ještě máš s počítačem nějaké problémy?
Ještě máš s počítačem nějaké problémy?
Vše se zdá být v pořádku. Před chvilkou jsem si změnil na všech důležitých místech hesla.
Myslíte, že mě již žádný ohrožení co se krádeže hesel týče již nehrozí? Předpokládám, že hlavní potencionální riziko je v případě zadávání hesel na stránkách nebo programech, nikoliv v jejich ukládání. Před použitím bodu obnovy mě antivir nechtěl spustit ani můj prohlížeč - Google Chrome. Snad je nyní již vše v pořádku.. Je můj antivirus + nyní ten Malwarebytes' Anti-Malware dostačující ochranou?
Myslíte, že mě již žádný ohrožení co se krádeže hesel týče již nehrozí? Předpokládám, že hlavní potencionální riziko je v případě zadávání hesel na stránkách nebo programech, nikoliv v jejich ukládání. Před použitím bodu obnovy mě antivir nechtěl spustit ani můj prohlížeč - Google Chrome. Snad je nyní již vše v pořádku.. Je můj antivirus + nyní ten Malwarebytes' Anti-Malware dostačující ochranou?
Naposledy upravil(a) jakubpolo dne 13 zář 2010 23:17, celkem upraveno 1 x.
Ještě bych popřemýšlela o nějakém firewallu. Já jsem spokojená se Zone alarmem, je pro uživatele jednoduchý.
Jinak myslím, že zabezpečení je dostatečné. Pokud by se Ti něco nezdálo, ozvi se
.
Jinak myslím, že zabezpečení je dostatečné. Pokud by se Ti něco nezdálo, ozvi se

Dobrá, pořídím si Zone alarm.
Strašně moc Vám děkuji za vřelou, bezproblémovou a profesionální pomoc :-)
Hezký večer
Strašně moc Vám děkuji za vřelou, bezproblémovou a profesionální pomoc :-)
Hezký večer
Není zač, také přeji hezký večer .
A omlouvám se za to tykání
Pokud nejsou problémy, máme hotovo a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
A omlouvám se za to tykání

Pokud nejsou problémy, máme hotovo a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Klidně si můžete tykat, já mám jen defaultně nastaveno vykání.
Fajfkuji a ještě jednou děkuji.
Fajfkuji a ještě jednou děkuji.