Tak nevim jestli je to vse :/
Nejde mi stahnout T-cleaner a to jsem to zkousel asi pres 3 ruzna mista(vzdy stejna chybova hlaska)
C:\DOCUME~1\YELKIN~1\LOCALS~1\Temp\F6qA15rW.exe.part nemohl být uložen, protože nemohl být přečten zdrojový soubor.
Zkuste to prosím za chvíli znovu nebo kontaktujte administrátora serveru.
pise mi to na uloz.to a jeste nejakych serverech.Ten co dava Jaro ke stazeni tak se mi ani stranka nenacte tak nevim cim to.
prosim o kontrolu logu Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosim o kontrolu logu
Protože tam máš jasně napsáno, že před stažením T-Cleaneru máš vypnout rezidentní štít antiviru, protože jej detekují jako infekci a přeruší spojení se serverem
Aha, v tom případě se omlouvám. Ten návod někam zmizel
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
vyčisti systém CCleanerem
a použij i T-Cleaner
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj AVG , Avast,Avira či Microsoft Security Essentials následně T-Cleaner smaž a zapni si AVG , Avast, Avira či Microsoft Security Essentials
Aha, v tom případě se omlouvám. Ten návod někam zmizel

ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
vyčisti systém CCleanerem
a použij i T-Cleaner
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj AVG , Avast,Avira či Microsoft Security Essentials následně T-Cleaner smaž a zapni si AVG , Avast, Avira či Microsoft Security Essentials
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
antivir vypnuty a pise mi to : Firefox nemůže otevřít tuto adresu, neboť protokolu (hhttp) není přiřazen žádný program
to je po kliknuti na tvuj odkaz.Jeste mi napada jestli by to neslo upnout nekam v raru.jinak zkousel sem stahnout ccleaner a v pohode sel tak vazne nevim.
to je po kliknuti na tvuj odkaz.Jeste mi napada jestli by to neslo upnout nekam v raru.jinak zkousel sem stahnout ccleaner a v pohode sel tak vazne nevim.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já blbec tam mám špatně odkaz. Má tam být jen http
Dneska nějaký bad day
Tohle je správný odkaz: http://www.edisk.cz/stahni/29485/T-Clea ... 8.5KB.html

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner