Než přijde memphisto
Nechtějí naběhnout až ted po combofixu, nebo to dělali už dříve? v nouzovém režimu vše funguje?
Ten minidump jsi našel?
Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
Re: Prosím o kontrolu logu
Ano, až po combofixu, dříve to nedělali, neměl jsem zapnutý výpis do logu, tak jsem ho zapnul, ale stále Minidump nemůžu najít, v nouzovém režimu vše funguje.
Restartujte ještě jednou, mačkejte F8 a zkuste dát poslední známá funkční konfigurace
Nenaběhnou, je stejný jako v normálním spuštění. Musim natvrdo restartovat.
Ještě jsem zapoměl, že po combofixu, winupdate začal stahovat a instalovat nějaké aktualizace, jestli to může mít vliv nevím.
Ještě jsem zapoměl, že po combofixu, winupdate začal stahovat a instalovat nějaké aktualizace, jestli to může mít vliv nevím.
Zazálohuj si svoje důležitá data
Udělej obnovu systému k datu, než jste dělali skript na combofix.
Udělej obnovu systému k datu, než jste dělali skript na combofix.
Obnovení systému v Systémových nástrojích nemam, místo toho tam je Explorer, jde to ještě odjinud ?
Sakra ted jsem si uvědomil, že jak jsem dával script na combofix, tak jsem to dal na zástupce na ploše a né na program jako takový, vadí to ? Ted to mam připravené na ploše, program, script, ale win jsou v nouzovém režimu, mam to spustit ?
Sakra ted jsem si uvědomil, že jak jsem dával script na combofix, tak jsem to dal na zástupce na ploše a né na program jako takový, vadí to ? Ted to mam připravené na ploše, program, script, ale win jsou v nouzovém režimu, mam to spustit ?
Ne nespouštěj.
V nouzovém režimu by Ti to mělo dát ovlbu obnovit systém, pokud ne, udělej ji přes příkazový řádek.
Start - spustit
-do políčka zkopíruj
-enter
-vyber bod obnovení
V nouzovém režimu by Ti to mělo dát ovlbu obnovit systém, pokud ne, udělej ji přes příkazový řádek.
Start - spustit
-do políčka zkopíruj
Kód: Vybrat vše
%SystemRoot%\System32\restore\rstrui.exe
-enter
-vyber bod obnovení
Re: Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
Po úspěšném obnovení systému jsem přihlášený jako admin.
Nemam ještě jednou spustit ten combofix se scriptem s programem na ploše, aby to bylo dle přesného návodu ?
Nemam ještě jednou spustit ten combofix se scriptem s programem na ploše, aby to bylo dle přesného návodu ?