Kontrola logu - Live Security Platinum Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Kontrola logu - Live Security Platinum

Příspěvekod memphisto » 18 zář 2012 18:37

HJT ok

ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall

vyčisti systém CCleanerem

a použij i T-Cleaner
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš

pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj AVG , Avast,Avira či Microsoft Security Essentials následně T-Cleaner smaž a zapni si AVG , Avast, Avira či Microsoft Security Essentials

Jak se chová PC? Uvolni místo na systémovém disku!! Máš strašné málo volného a bude/ nebo způsobuje to určitě problémy!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
macwix
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod macwix » 22 zář 2012 13:55

ComboFix odinstalován, systém vyčištěn CCleanerem i T-Cleanerem. Po nasledným spuštění OS mě antivir upozornil na infikovaný soubor T-Cleaner.exe a šoupnul ho do karantény.
Jinak PC se chová normálně, na C mám nyní skoro 10 GB volného místa. Ale trapí mě staré problémy co už se vlečou delší dobu. OS spadne když mám otevřených více panelů v internetovým prohlížeči. Objeví se modrá obrazovka ve které se píše něco v tom smyslu, že Windows byl vypnut aby nedošlo k poškození PC. Na konci textu jsou technické informace:
STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xBF01D7F8, 0xFS511D2C, 0x00000000)
NV4_displ.dll -ADRESS BF01D7F8 BASE AT BF01200 DATESTAMP3BB3DA40

A taky mám strašně pomalý internet. Nevím, jestli to je připojením ale pamatuju se, že dřív býval rychlejší. :)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 22 zář 2012 14:00

Co se týká T-Cleaneru, tak proto jsem psal ať jej spouštíš a stahuješ s vypnutým antivirem. Je to falešná detekce viru. Pády PC způsobují ovladače grafické karty. Nainstaluj nejnovější případně ty přiložené na CD (staré, ale prověřené). Rychlosti internetu sleduj. Může být problém i u providera. Viry to není.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

macwix
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Kontrola logu - Live Security Platinum  Vyřešeno

Příspěvekod macwix » 22 zář 2012 20:04

Ok, díky za pomoc! Vážím si vaší práce.

Zpět na “HiJackThis”