Win32: Cycbot-LW Vyřešeno
Re: Win32: Cycbot-LW
Omlouvám se zapomněl jsem fixnout a dělal jsem to zbylé hned to napravím - taky na mě asi leze únava - opravdu se omlovám
fixnuto - mám udělat to zbylé znova?
mám tu dát obrázek zprávy od avastu? vypadá docela divně... a to hodně
no udělal jsem všechno znova včetně fixnutí(jak sem na to zapomněl) a výsledky jsou stejné tedy nic to nenašlo
http://leteckaposta.cz/993133876 - tady je obrázek z výpisu avastu - řek bych, že avastu buď hráblo nebo já nevim
no musim jít spát tak dám test po restartu a uvidím jinak díky tak zas zítra
Tak jsem tu zas udělal se test, ale nic nenašel a Taky jsem zkoušel test paměti a taky už nic. Tak bych prosil jestli je něco v tom logu nebo je to čistý.
Nevěděl by někdo co to mohlo způsobit?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jsem v práci a ten odkaz neotevřu. Když už chceš něco vkládat, tak to dávej sem na fórum
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
a jak nejde to
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když nevíš jak, neznamená to, že to nejde...
viewtopic.php?t=66250
viewtopic.php?t=66250
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No tady je - díky posílal jsem vše přes rychlou odpověď tak jsem něvěděl.