problemy kdyz jsem napsal kod pro odstraneni combofix tak se po odinstalaci asi po 70sekundach objevila hlaska ze byl combofix odstraneny. a kdyz jsem mazal hjt tak to z prva trvalo tak 45 sekund nez se otevrelo to povolovaci okno zda muze byt program zpusteny.
a jeste bych se zeptal..pri odinnstalaci combofix vyskocila tabulka a tam bylo neco s aktualizaci combofixu.co se stalo kdyz jsem dal ne na neaktualizovat?
jinak pc je jak novy.dekuju
prosim o kontrolu logu Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosim o kontrolu logu
Ta aktualizace je normální , správně si dal Ne.
Je teda Combofix pryč?
HJT spusť jako správce.
Jsou ještě nějaké problémy?
Je teda Combofix pryč?
HJT spusť jako správce.
Jsou ještě nějaké problémy?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
no tak teda k tem problemum co strasne dlouho trvalo nez skoci okno, ze odinstalace probehla. ted hraju nejakou hru a proste mi laguje.. dela mi to potom aj v druhe hre od steamu. mam takovy pocit ze to nejak po chvilce zacne proste blbout.. ale nevim..ale napisu tak v Patek a dam vedet co s tim je!?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Během hraní nech spuštěný na pozadí program HWMonitor a pak sem dej screeny s teplotami HW + dodej log z programy CrystalDiskInfo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
tak ty programy jsem nezkousel cekam az mi napisou ze steamu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ok, počkáme...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
tak teda mi ze steamu napsali ze se mam podivat na nejaky jejich topic kde maj popsane lagy... takze nevim ale uz mi to dlouho neudelalo.. takze dam fajku a kdyz by to jeste nekdy delalo tak zalozim novy topic. moc dekuju za opravu pocitace.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosim o kontrolu logu Vyřešeno
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!