prosim o kontrolu
Re: prosim o kontrolu
zdravim tak ja jsem odinstaloval ten flash player jeste predtim nez jste mi napsal.youtube se prestal sekat vsechno fungovalo ok,jenom jsem musel znovu nainstalovat ten flash player.tak jsem jeste restartoval comp po restartu jsem otevrel prohlizec a chtel jsem napsat do vyhledavace,neco v tu chvili se mi do poloviny obrazovky ukazalo nejake zlute pismenka,tak jsem zavrel prohlizec pak jsem ho otevrel a od te doby nic nejde prochlizec je prazny neco napisu do vyhledavaciho okna dam vyhledat a nic se nestene.jinak pouzivam explorer
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus Mozzilu FF nebo Operu , abychom mohli něco vyloučit.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
tak vsechno funguje v poradku pocitac je rychly nesekase moc moc moc dekuju.tak budu teda pouzivat operu.nevedeli by ste prosim jeste jak odinstaluju ten explorer jeste jednou moc dekuju.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Combofix si neinstaloval?
Tak potom všechno.
Internet Explorer sice odinstalovat jde , ale je to obtížné , je součástí windows a používá ho i windows update.
Operu používám již několik let a doporučuji ji.
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Tak potom všechno.
Internet Explorer sice odinstalovat jde , ale je to obtížné , je součástí windows a používá ho i windows update.
Operu používám již několik let a doporučuji ji.
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
ten Combofix jsem neistalovat,chtel jsem prvni skusit reinstall flash playeru.ale pak prestal fungovat ten explorer.tak jsem skousel stahnout instalacku na chrome z jineho pc.ale nenaseol,tak jsem myslel ze to nejde stahnou z jineho pc.tak jsem to tu psal a vy ste napsal at skusim mozzilu nebo operu .tak mi doslo ze to pujde stahl jsem operu nainstaloval flashplayer a hura vsechno funguje v poradku moc dekuji problem tady resim uz dlouho ,topik PROBLEMY S HARDVAREM POMALY PC SEKA SE I NA YOUTUBE ale az mi zacaly vyskakovat ty reklamy tak jsem se dostal tady jeste jednou dekuju vyreseno,zelena fajfka snat to vydrzi
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač!