Kontrola chyb - logu

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

B_LON_D
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Kontrola chyb - logu

Příspěvekod B_LON_D » 22 bře 2016 10:28

Rady jako zálohuj, když mi nejde připojit velkokapacitní zařízení USB jsou super.. (Ne, pardon, já vím, že se snažíte pomoc.)
Je 100 %, že to nový disk vyřeší? Já stejně na něj teď nemám, ale jestli až půjdu na birgádu.. a koupím si ho, to bude ok?
A neodejde mi za půl roku něco jiného :(

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 22 bře 2016 15:28

100% je to tím diskem.

jinak si můžeš ten disk vzít ke kamarádovi a přetáhnout si u něj potřebné.

Víc neporadíme.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

B_LON_D
nováček
Stav:

Příspěvekod B_LON_D » 22 bře 2016 20:47

jaro3: A prosím, jak to udělám? Z toho notebooku ho vyndám a jak ho připojím do jiného?

jerabina
člen Security týmu
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod jerabina » 22 bře 2016 21:52

Tak jako byl zapojený v tom tvém počítači :-) tudíž přes SATA rozhraní.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.

B_LON_D
nováček
Stav:

Příspěvekod B_LON_D » 23 bře 2016 12:08

Děkuju.
Jen bych chtěla říct, že problém se zadrhávajícím zvukem byl vyřešen. Spíš náhodou jsem si pamatovala, že v "Řadiče zvuku, videa a her" byly jen dvě položky a koukám tam, bezradná a vidím třetí? - AMD High Definition Audio Device - bez trojuhelníku, ovladač funkční, vše pracuje správně, ale kde se to tam vzalo?? Jistota 2 položek = zakázala jsem to a ejhle - problémy se zadrháváním a zvukem jsou pryč.

Problém s velkokapaictním USB ještě ne. Tam sice jsou dvě nové položky..
Intel(R) 5 Series/3400 Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 3B34 (a 3B3C) - taky tam nebyly. Což potvrdila i verze ovladačů (rok), nicméně, když zkusím zakázat, přestane mi fungovat USB, takže tady musím přijít na to, co dělat dál. Jak tyhlety nahradit těmi, které tam byly předtím.

Tak kdyby někdo věděl... :)

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 23 bře 2016 12:20

Stáhni si Slim Drivers

Pomůže ti najít a aktualizovat ovladače..

Nebo:
http://www.driverupdate.net/index.php

ovšem když budeš měnit disk a instalovat znovu windows , je ten úkon dost zbytešný. Znovu opakuji , že se časem nemusíš do windows dostat.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

B_LON_D
nováček
Stav:

Příspěvekod B_LON_D » 23 bře 2016 13:04

Jaro, díky. Já se spíš obavám, že těch ovladačů je tam prostě moc. (Ehm, krom mé blbosti, že by za to mohl Advanced System Care?
Měnit disk a instalovat - když to vydrží do prázdnin, budu vděčná. Třeba ne.. ale třeba ano.

A aktualizovat ovladače? Já tě chci poslechnout, ale víš jak - právě když jsem se vrátila k tomu, co bylo dřív (vrátit změny, atd.) tak to začalo šlapat. Jen u toho USB ne, protože ten Intel(R) je tam nově. Ovladače nechybí, ale přebývají.. a já nevím, které a co zakazát.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 23 bře 2016 15:08

Stačí ovladače odinstalovat ve správci zařízení.
Jak myslíš , já Tě varoval , seknout se to může kdykoliv..

Advanced System Care , ano dost lidem se ten systém tímto programen poničil. Ale HDD je vadný.S tím už nic neuděláme.
Záleží kde ty chyby jsou , na kterých sektorech je zapsáno něco důležitého.

B_LON_D
nováček
Stav:

Příspěvekod B_LON_D » 24 bře 2016 00:57

Ale když je odinstaluji, přestane mi fungovat zařízení? Já právě nevím které a není lepší nainstalovat ovladače od výrobce? Můj model je tu: http://www.asus.com/nz/support/Download ... KZ6Afg/29/

Poradil by mi prosím někdo konkrétně, které ovladače můžou mít co dočinění s USB?

Jak píšu, když jsem zakázala (pravda ne odinstalovala, ale radši zkusmo zakázala jeden, vypadlo mi USB a.. stát se mi tohle třeba s touchpadem, tak budu .. víte kde. Snad mi rozumíte, co je za problém :(. Prosím o konkrétní pomoc. A mockrát děkuji, že odpovídáte, já vím, že jsem lama a tak. Děkuji.

A tohle můžu odebrat nebo ne?
Přílohy
CO.JPG

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 24 bře 2016 09:20

Když to zakážeš , tak to zařízení nemůže pracovat. Když odinstaluješ ovladače , tak po startu se nainstalují ty , co jsou ve windows.. Pak je můžeš , když správně nefunfungují zase aktualizovat.

B_LON_D
nováček
Stav:

Příspěvekod B_LON_D » 24 bře 2016 10:49

Já jsem prostě debil, nerozumím tomu. Co když omylem odinstaluji ty ve Windows? A nezapne se to?
A jak to, že když jsem zakázala (nikoliv odinstalovala) ten ovladač na zvuk, tak to přestalo drhnout, 100 % jde v pohodě vše přehrát, což nešlo.

A co to, co jsem posílala? Nikdo neví, jestli to můžu odinstalovat?

Co vlastně můžu odinstalovat? To Intel Chipset bych nejradši, ale něco mi říká, že jak dám pryč to chipset, půjde to do prčic a nic neuvidím, atd.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 24 bře 2016 15:57

Pravděpodobně aktualizovat chipset. Ne odinstalovat.
Ostatně dostala si k notebooku cd s programy a ovladači? Instaloval bych je z toho CD.
K aktualizaci bych přistoupil později.

Nejlépe Ti poradí v sekci problém s HW.

Zpět na “HiJackThis”