Prosím o kontrolu - problém s menu v Network connectios(W7)

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Prosím o kontrolu - problém s menu v Network connectios(

Příspěvekod jaojao » 15 dub 2010 16:14

Já už jsem tak disk dělil a nejen já a vše v pohodě o nic jsem nepřišel, a jelikož žadatel nechce jinam data přenášet tak mne napadla tahle možnost... s tím, že si pak může systém reinstalovat na již oddělenou část disku se systémem... což by asi jeho problém vyřešilo.
Ale proč to dělat jednoduše... :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
UncleBrunno
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod UncleBrunno » 15 dub 2010 16:54

Děkuju za všechny příspěvky,chlapi :bigups: Ty data se mi snad přejenom podaří zachránit :D našel jsem totiž nějaké staré 100Gb ata disky a soft Paragon recovery na mém bootovacim DVD,který také dovede přemisťovat soubory!

jinak s tím Partition Manager 2010
jenom zbežne jsem prolítl info myslíš že by zvládl můj 1TB WD Black Caviar(používám WIN7)?

Kód: Vybrat vše

Podporuje velké pevné disky až do 500 GB.
Podporuje NTFS pod Windows NT, 2000, XP a 2003.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 15 dub 2010 17:29

To jsem ti dal k vůli té win 7, ale s tou velikostí nevím je tam psáno, že podporuje disky do 500gB, ale dá se najít spousta jiných kráječů, i třeba na vyzkoušení (trialy...) já jsem použíl konkrétně tento: EASEUS Partition Master 3.5 Home Edition (ale já mám XP a 320Gb disky), se koukni najdeš jich dost i s referencemi.. Acronis ...
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 15 dub 2010 18:56

To jaojao: no já mám úplně jiné zkušenosti, vždy se něco ztratilo, i známým. Oni tam v programech Acronis Director Suite či Paragon Partition Manager nepíšou pro srandu , že je vhodné před operací zazálohovat data..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 15 dub 2010 19:46

jaojao: nemá smysl dělit disk pokud je podezření, že je poškozen. Přerozdělováním místa může celý crashnout a přijdeš o všechno na něm :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 15 dub 2010 19:52

to jaro3 nechci se o tom přít, stát se může ledasco, záleží na mnoha okolnostech, já mám s tím zkušenost dobrou a nejen já..

memphisto vycházel jsem pouze z toho co psal, totiž, že to nechce jinam tahat (já bych si to někam zazálohoval), jestli je disk kleklý nabo klekne je otázka, která bude brzy jistě zodpovězena.. Jelikož to zálohovat nechtěl, avšak chtěl reinstalovat systém, tak mne nic lepšího nenapadlo i s tím rizikem, že to může kleknout.

UncleBrunno
nováček
Stav:

Příspěvekod UncleBrunno » 19 dub 2010 15:14

Ahoj kluci
Tak se mi povedlo nainstalovat sedmičky na 50GB partion,kterou jsem vytvořil pomocí Paragon something software :D .Těd mi jenom pls poraďte jak odinstalovat ty staré(vždycky se mě to ptá jaký os chci nabootovat) případně jak odstranit programy nainstalované pod strám os (moc se jim nechce) a bude to všechno. :D

Moc děkuji za poskytnuté poradenství!

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 dub 2010 18:44

Ty staré win7 , které chceš odstranit máš na jiném oddílu? Pokud ano , nabootuj systém z nových win7 .
START- spustit- napiš format x:
kde x je písmeno oddílu , který chceš naformátovat ( vymazat).
Ještě to upřesni , moc tomu příspěvku nerozumím..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

UncleBrunno
nováček
Stav:

Příspěvekod UncleBrunno » 19 dub 2010 19:08

Ahoj
udělal jsem si 50GB nový disk C:\ se systémem
všechny souboury ze starého PC mám na cca 880GB disku D:\ takže hudbu,filmy,documenty,pdf,instalačky..etc. můžu využívat bez problému,probém je z už naistalovanými programy(hrami),které když dám přesunout do koše,tak mi napíšou že je potřeba mít opravnění administrátora a dál se nehnou to samé se starými winy.

Takže závěr můžu nějak odstarnit stare winy a naistalované programy bez toho abych smazal ostastí souboury(hudbu...atd)?

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 19 dub 2010 19:43

Jak programy atd.. přesunout do koše? Normálně to odinstaluj, odebrat ...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 dub 2010 19:47

Takže chceš zachovat na D: hudbu atd. a dát pryč win7 a programy ( celé Program Files).

Zkus převzít práva ke složkám. Spíše se to dělá sdílením. Klikni pravým třeba na Program Files nebo Windows, a vyber Vlastnosti-karta sdílení-tam bys měl mít svoje jméno, pokud ne tak zapiš.
Karta zabezpečení-upravit- tam bys měl mít taky svoje jméno (klikni na něj)- dole klikni v okně na na úplné řízení (zatržítka).
dej potom použít a OK.
Je třeba poté vymazat vše na D: , co se týká boot win7 ..

Ten disk D: máš poškozen , zvážil bych koupi nového disku a nainstaloval bych na něj systém a přesunul vše co potřebuješ ze starého.

UncleBrunno
nováček
Stav:

Příspěvekod UncleBrunno » 20 dub 2010 15:19

No úplně to nefunguje,pro malou ilustraci s čím tu máme co dočinění(už mi to trošku připomíná boj s větrnými mlýni)...
Obrázek

Obrázek

Obrázek
tohle se stane vždycky když se pokusím změnit defaultně stanovený atribut pro čtění
Obrázek
a stejnak když všechno potvrdím a pak to zapnu znova tak je to tam zas(prostě jak je tam nějakej soubor s .dll tak si neškrtnu)
Obrázek
moje lišta sdílení
Obrázek
a zabezpečení nakonec

Zpět na “HiJackThis”