Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
Re: Prosím o kontrolu logu
Je to pořád stejný, vždy přesně po vteřině krátce blikne 

Zobrazil jsem si Správce úloh systému Windows (Ctrl+Alt+Del) a v záložce Procesy jsem si zapnul zobrazení Vstupně/Výstupních operací. Synchronně s blikající LED každou vteřinou se počet operací mění u procesů explorer.exe, Isass.exe a svchost.exe. Je to v pořádku? Idealní by bylo, kdyby v klidu na disk nehrabal a ten se měl možnost po době, kterou mám nastavenou, vypnout a odpočinout si. Nebo mám někde něco blbě nastavenýho (v systému, v BIOSu,..)?
To už ale možná patří do jinýho vlákna. Kdyžtak mě prosím nasměrujte ať tu v tom nedělám bordel....
Díky
To už ale možná patří do jinýho vlákna. Kdyžtak mě prosím nasměrujte ať tu v tom nedělám bordel....
Díky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych v tom neviděl nic zlého ( proklikávání LED) , zdá se mi to normální..
Ve správci úloh se podívej na procesy -a vytížení CPU v klidu , pokud bude 0-4% , je to OK.
Můžeš smazat GMER , TDSSKiller atd.
Ve správci úloh se podívej na procesy -a vytížení CPU v klidu , pokud bude 0-4% , je to OK.
Můžeš smazat GMER , TDSSKiller atd.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Vytížení procesoru v klidu je opravdu max. do těch 4%. V tom problém není. Mě jen trochu štvalo, že třeba odejdu na 2 hodiny od PC a HDD se neuspí po těch 20 minutách které mám nastavené, ale pořád zbytečně točí. To je tam pak ta funkce odstavení HDD při nečinnosti skoro na nic. A neustálý přístup mu na životnosti taky nepřidá. No ale možná jsem jen zbytečný hnidopich a zbytečně se v tom šťourám.
Každopádně vám všem, kteří jste se mi věnovali chci poděkovat za váš čas a energii. Myslím, že fóra tohoto typu jsou neocenitelná stejně jako lidi, kteří je vedou a nezištně pomáhají ostatním!
Každopádně vám všem, kteří jste se mi věnovali chci poděkovat za váš čas a energii. Myslím, že fóra tohoto typu jsou neocenitelná stejně jako lidi, kteří je vedou a nezištně pomáhají ostatním!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
Jestli starší , tak může pomalu odcházet..
Pokud nejsou jiné problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Pokud nejsou jiné problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!