Ne , od žádné hry jsem nic nemazal , stejně tak v FF , jen co vidíš , jinak to samo maže nepoužívané a necelé věci..
dočasné soubory , tempy , to neovlivním..
Prosím o kontrolu logu + Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu +
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
A co teď s tím? Add-ony teda stáhnu znova ale ty hry mě ser..štvou.
Just Fucking Google It!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nejdou , bude je třeba přeinstalovat...oprava to nevím..
Spusť OTL a klikni na Vyčisti.
Pak můžeš OTL smazat , C:\_OTL
PC je na viry čisté..
Spusť OTL a klikni na Vyčisti.
Pak můžeš OTL smazat , C:\_OTL
PC je na viry čisté..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
A čím by to mohlo ještě být? Zkusím ještě reinstalovat drivery ke grafice jestli to pomůže.
Ale teď mi AVG našlo nějakýho koně kterej nejde smazat, C:\Users\Public\AppData\temp\temp.exe
Jak na něj?
Ale teď mi AVG našlo nějakýho koně kterej nejde smazat, C:\Users\Public\AppData\temp\temp.exe
Jak na něj?
Just Fucking Google It!
Ten hajzl se množí, už jsem ho smazal killboxem a on se vytvořil jinde tak jsem ho zase smazal a zase se vytvořil jinde jako jinej soubor... dmnce, co s tim?
Just Fucking Google It!
Dmnce, už jsem tu měl temp.exe, save.exe a teď tohle..
Jak na něj?
\\Další... C:\Users\Public\Documents\City Interactive\Operation Thunderstorm\Save\Profile000\Singleplayer\CHeckpoint\Working\Working.exe ...
Asi se tomu nějak líbí ve složce s věcma tý hry tak jsem jí odinstaloval ale pořád to tam je.
\\edit: Tak jsem dal test počítače (v AVG) a najednou se ty 3 koně smazaly.. Tak uvidím co to udělá nebo neudělá
\\edit2: Tak to FPS ve hách jsem vyřešil, včera odpoledne jsem nastavil v catalystu Režim vyhlazování na AA se Supervyhlazováním a z neznámýho důvodu to začlo fungovat až večer (divný), Problémy jsou zatím vyřešený až na to stahování toho souboru, to zkusim ještě pořešit.
OT: Proč nefunguje automatický slučování příspěvků?

\\Další... C:\Users\Public\Documents\City Interactive\Operation Thunderstorm\Save\Profile000\Singleplayer\CHeckpoint\Working\Working.exe ...

Asi se tomu nějak líbí ve složce s věcma tý hry tak jsem jí odinstaloval ale pořád to tam je.
\\edit: Tak jsem dal test počítače (v AVG) a najednou se ty 3 koně smazaly.. Tak uvidím co to udělá nebo neudělá

\\edit2: Tak to FPS ve hách jsem vyřešil, včera odpoledne jsem nastavil v catalystu Režim vyhlazování na AA se Supervyhlazováním a z neznámýho důvodu to začlo fungovat až večer (divný), Problémy jsou zatím vyřešený až na to stahování toho souboru, to zkusim ještě pořešit.
OT: Proč nefunguje automatický slučování příspěvků?
Just Fucking Google It!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Protože jsi v hjt a ten mod je tu vyplý pro potřeby rozdělení logu na víc příspěvků
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni AVP Tools
na svojí plochu.
Zaškrtni :
Hidden startup objects
System Memory
Disk boot sectors
Dokumenty
My email
Počítač
Místní disk C
Místní disk D
Jednotka DVD-Rom (E)
Jednotka BD-ROM (G)
A jiné , např. Flash disky , které máš připojeny.
Pokračuj podle instrukcí.Na konci se objeví textový soubor , který si hned ulož (save log) na svojí plochu pod názvem KAS.txt .Poté sem vlož celý obsah toho logu.
Pokud se Ti log nezobrazí:
Pokud máš AVPtool stále zapnutý, zkus zmáčknout tlačítko Zpráva (Report).
Pokud se Ti zobrazí tabulka, klikni na ní pravým myšítkem a dej Maximalize a měli by se Ti zobrazit výsledky.
potom:
Vypni rez.ochrany a firewall.
Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci. Akceptuj licenci. Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když stahování skončeno, automaticky začne sken . Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended). Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
na svojí plochu.
Zaškrtni :
Hidden startup objects
System Memory
Disk boot sectors
Dokumenty
My email
Počítač
Místní disk C
Místní disk D
Jednotka DVD-Rom (E)
Jednotka BD-ROM (G)
A jiné , např. Flash disky , které máš připojeny.
Pokračuj podle instrukcí.Na konci se objeví textový soubor , který si hned ulož (save log) na svojí plochu pod názvem KAS.txt .Poté sem vlož celý obsah toho logu.
Pokud se Ti log nezobrazí:
Pokud máš AVPtool stále zapnutý, zkus zmáčknout tlačítko Zpráva (Report).
Pokud se Ti zobrazí tabulka, klikni na ní pravým myšítkem a dej Maximalize a měli by se Ti zobrazit výsledky.
potom:
Vypni rez.ochrany a firewall.
Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci. Akceptuj licenci. Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když stahování skončeno, automaticky začne sken . Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended). Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Hele to že ten log z AVP má 223MB je normální? Já nějak nevim jak ho sem dát.
F-Secure udělám až mi provider zrychlí net, tj. zítra.
F-Secure udělám až mi provider zrychlí net, tj. zítra.
Just Fucking Google It!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Dej sem jenom ty nákazy ne celý log.
A to najdu kde? Po tom testování mi to napsalo „No threats detected“ takže asi nic?
Btw, ten F-Secure je nutnej? Já že mám FUP 3GB a nechci to hned prostahovat. Problémy už přestaly až na to zasekávání ikon na taskbaru ale to asi bude jednou hrou, po restartu se to vždycky vzpamatuje než jí zase zapnu, ono se totiž vždycky změní vzhled na Home Basic a proto asi.
Jinak tady je screen toho programu kdyby byl potřeba..
screen
Btw, ten F-Secure je nutnej? Já že mám FUP 3GB a nechci to hned prostahovat. Problémy už přestaly až na to zasekávání ikon na taskbaru ale to asi bude jednou hrou, po restartu se to vždycky vzpamatuje než jí zase zapnu, ono se totiž vždycky změní vzhled na Home Basic a proto asi.
Jinak tady je screen toho programu kdyby byl potřeba..
screen
► Zobrazit spoiler
Just Fucking Google It!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Test dělat tedy nemusíš , AVP je tedy bez nálezu.
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.