1/ Firefox už zase funguje, internet bez problémů. Oceňuji vaší pomoc a obdivuji vaše znalosti.
2/ Nefunkční zvuk může mít i jiné příčiny. Při odstraňování potíží se zvukem ale systém hlásí vše v pořádku. Reproduktory bručí, ale nemluví. ovladače v pořádku.
3/ Používám Acces a data (tabulky) mám na Dropboxu. V poslední době hlásí některé objekty připojené databáze: Error accesing file. Network connection may have been lost. Tuto vlastnost si sebou objekty nesou i po připojení na jinou tabulku mimo Dropbox.
Vyxzkoušel jsem W7, 8.1 a nyní 10 a byly a jsou s nimi stále nějaké potíže. Co horšího by se stalo, kdybych používal WXP s běžnou antivirovou ochranou. Dík za odpověď.
Prosím o kontrolu logu - janpi Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu - janpi
Win10 dělal si čistou instalaci?
WinXP --- vzhledem k tomu , že se už neaktualizují to může být bezpečnostní problém. Ale spousta lidí je stále používá a fungují.
Ve win7 jsou také problémy?
Je to na Tobě.
WinXP --- vzhledem k tomu , že se už neaktualizují to může být bezpečnostní problém. Ale spousta lidí je stále používá a fungují.
Ve win7 jsou také problémy?
Je to na Tobě.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
S W7 mi nešly starší proramy (např. Ulead video studio) a proto jsem se snažil zachovat WXP alespoň pro provoz mimo internet a zvolil jsem dual boot. Po nějaké době se během startu objevila hláška, že systém W7 nemůže najít nějaký soubor, název už si nepamatuji. Ten ve WXP byl, ale ve W7 opravdu ne. A celé mi to pak zhavarovalo a to mě vedlo k rozhodnutí koupit nový počítač s W 8.1. Asi jsem smolař, ale opět po nějaké době jsem se nemohl přihlásit k mému účtu (W nebraly mé heslo). Nečekaná nutnost obnovy systému sebou vždy nese ztrátu nějakých dat.
Když se nabídla možnost uprade, tak jsem jí využil a protože jsem byl zvyklý na Avast, nainstaloval jsem jej. Nějakou dobu to šlo, ale pak se spouštění zastavovalo na tom, že Start a něco? není k dispozici. Jak jsem pak zjistil na internetu, je to způsobeno kolizí s avastem. Po odinstalování avastu potíž zmizela. No a teď ty potíže, které jsme řešili spolu.
Takže W10 je upgradovaný, ale stánul jsem si W.iso a čistou instalaci mohu provést.
Můj laický názor, čím dokonalejší systém, tím víc překážek. To je jako se zákony ve společnosti.
Děkuji za trpělivost.
Když se nabídla možnost uprade, tak jsem jí využil a protože jsem byl zvyklý na Avast, nainstaloval jsem jej. Nějakou dobu to šlo, ale pak se spouštění zastavovalo na tom, že Start a něco? není k dispozici. Jak jsem pak zjistil na internetu, je to způsobeno kolizí s avastem. Po odinstalování avastu potíž zmizela. No a teď ty potíže, které jsme řešili spolu.
Takže W10 je upgradovaný, ale stánul jsem si W.iso a čistou instalaci mohu provést.
Můj laický názor, čím dokonalejší systém, tím víc překážek. To je jako se zákony ve společnosti.
Děkuji za trpělivost.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Takže provedeš novou instalaci? Trošičku se v tom začínám ztrácet.
Nevím, mně spíše přijde, že se snaží udělat nové operační systémy právě co nejvíc uživatelsky přívětivé. Řekl bych, že ty máš prostě smůlu
Nevím, mně spíše přijde, že se snaží udělat nové operační systémy právě co nejvíc uživatelsky přívětivé. Řekl bych, že ty máš prostě smůlu

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
S novou instalací ještě chvíli počkám, pokusím se chyby nějak ustát, nebo obejít. Přátelé, s tím, s čím jsem se na vás obrátil (vyskakování reklam) jste mi pomohli a v mnohém jsem se i přiučil. S dalším už vás nebudu otravovat. Byli jste ochotní, trpěliví a přívětiví. Kéž by byli všichni lidé takoví. Ještě jednou dík všem.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač!
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Re: Prosím o kontrolu logu - janpi Vyřešeno
Fajfka se mi nedaří udělat, asi jsem b.... Můžete jí udělat za mne?