Mám to tu:
All processes killed
========== OTL ==========
No active process named explorer.exe was found!
No active process named firefox.exe was found!
C:\Users\Jirka\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\8ix8n3ta.default\extensions\{00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9976D7E4B3B9}\chrome\mozapps\extensions folder moved successfully.
C:\Users\Jirka\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\8ix8n3ta.default\searchplugins\daemon-search.xml moved successfully.
========== FILES ==========
File\Folder C:\32788R22FWJFW not found.
File\Folder C:\Windows\SWXCACLS.exe not found.
File\Folder C:\Windows\SWREG.exe not found.
File\Folder C:\Windows\SWSC.exe not found.
File\Folder C:\Windows\NIRCMD.exe not found.
File\Folder C:\Qoobox not found.
File\Folder C:\Windows\PEV.exe not found.
File\Folder C:\Windows\sed.exe not found.
File\Folder C:\Windows\MBR.exe not found.
File\Folder C:\Windows\grep.exe not found.
File\Folder C:\Windows\zip.exe not found.
File\Folder C:\Users\Jirka\Desktop\ComboFix.exe not found.
C:\w7ldr moved successfully.
C:\winx.ld moved successfully.
========== REGISTRY ==========
========== COMMANDS ==========
[EMPTYTEMP]
User: Default
->Temp folder emptied: 0 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
->Flash cache emptied: 0 bytes
User: Default User
User: Jirka
->Temp folder emptied: 1615 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
->Java cache emptied: 0 bytes
->FireFox cache emptied: 6479339 bytes
->Google Chrome cache emptied: 0 bytes
->Opera cache emptied: 0 bytes
User: Jirka USER
->FireFox cache emptied: 0 bytes
User: Public
%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 .tmp files removed: 5296 bytes
%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes
Windows Temp folder emptied: 65907 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
RecycleBin emptied: 0 bytes
Total Files Cleaned = 6,00 mb
OTL by OldTimer - Version 3.2.20.6 log created on 02092011_002935
Files\Folders moved on Reboot...
Registry entries deleted on Reboot...
Error ve Win7..prosím o kontrolu logu + Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Error ve Win7..prosím o kontrolu logu +
Napiš , jak to vypadá , problémy.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Zdravím,
zatím to vypadá myslím dobře, teda co jsem zkoušel jen dnes, včera večer (nebo spíš dnes ráno
) mi nějak blbnul při nabíhání systému průzkumník..musel jsem ho samotnýho častokrát restartovat..pak už jsem to nechal být.
Hlavní problém ted vidím v nefungujícímu připojení k netu..to už přetrvává ale dýl, však jsem to tu psal memphistovi. Ve správci jsem se díval a bude tam nějakej problém po odinstalovaným Avastu asi..zkoušel jsem zakázat i odinstalovat a nejde nic
Přikládám screen: http://upload.svetobrazku.cz/images/arx1297240582a.jpg
Už musím do práce, tak se tu ukážu až večer..zatím díky
zatím to vypadá myslím dobře, teda co jsem zkoušel jen dnes, včera večer (nebo spíš dnes ráno

Hlavní problém ted vidím v nefungujícímu připojení k netu..to už přetrvává ale dýl, však jsem to tu psal memphistovi. Ve správci jsem se díval a bude tam nějakej problém po odinstalovaným Avastu asi..zkoušel jsem zakázat i odinstalovat a nejde nic

Přikládám screen: http://upload.svetobrazku.cz/images/arx1297240582a.jpg
Už musím do práce, tak se tu ukážu až večer..zatím díky

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Vše , co máš ve správci - síťové adaptéry--Avast! , AvFw---klikni pravým a vyber odinstalovat.
Poklepej na ikonu OTL na ploše.Ujisti se , že máš všechny ostatní aplikace a prohlížeče zavřeny.
Pod Vlastní skenování/opravy do okénka vlož následující text, zobrazený zeleně:
Poté klikni nahoře na Opravit. Nech program nerušeně běžet, na konci se provede restart PC.
Po restartu se objeví log , prosím zkopíruj sem celý jeho obsah.
Poklepej na ikonu OTL na ploše.Ujisti se , že máš všechny ostatní aplikace a prohlížeče zavřeny.
Kód: Vybrat vše
:OTL
PRC - C:\WINDOWS\explorer.exe (Microsoft Corporation)
PRC - C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe (Mozilla Corporation)
:Files
ipconfig /flushdns /c
:Reg
:Commands
[resethosts]
[purity]
[emptytemp]
[EMPTYFLASH]
[start explorer]
[Reboot]
Poté klikni nahoře na Opravit. Nech program nerušeně běžet, na konci se provede restart PC.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zdravím, tak jsem z práce doma..a hurá na to
Hned jak jsem zapl PC W7 naběhly jen z části..tak, jak jsem už popisoval..při kliku na lištu to na mě opět vybaflo "Program průzkumník windows neodpovídá"..
..musel jsem ho restartovat, abych provedl tu tvou operaci s OtL. Zvláštní, že po ukončení a rebootu to najelo normalně..vč logu hm..
All processes killed
< ipconfig /flushdns /c >
Konfigurace protokolu IP syst‚mu Windows
MezipamŘś pýekl d nˇ DNS byla ŁspŘçnŘ vypr zdnŘna.
C:\Users\Jirka\Desktop\cmd.bat deleted successfully.
C:\Users\Jirka\Desktop\cmd.txt deleted successfully.
C:\Windows\System32\drivers\etc\Hosts moved successfully.
HOSTS file reset successfully
[EMPTYTEMP]
->Temp folder emptied: 6557931 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 38424 bytes
->Google Chrome cache emptied: 856432 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
RecycleBin emptied: 1225 bytes
Total Files Cleaned = 7,00 mb
[EMPTYFLASH]
Total Flash Files Cleaned = 0,00 mb
OTL by OldTimer - Version 3.2.20.6 log created on 02092011_235838

Hned jak jsem zapl PC W7 naběhly jen z části..tak, jak jsem už popisoval..při kliku na lištu to na mě opět vybaflo "Program průzkumník windows neodpovídá"..

All processes killed
< ipconfig /flushdns /c >
Konfigurace protokolu IP syst‚mu Windows
MezipamŘś pýekl d nˇ DNS byla ŁspŘçnŘ vypr zdnŘna.
C:\Users\Jirka\Desktop\cmd.bat deleted successfully.
C:\Users\Jirka\Desktop\cmd.txt deleted successfully.
C:\Windows\System32\drivers\etc\Hosts moved successfully.
HOSTS file reset successfully
[EMPTYTEMP]
->Temp folder emptied: 6557931 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 38424 bytes
->Google Chrome cache emptied: 856432 bytes
RecycleBin emptied: 1225 bytes
Total Files Cleaned = 7,00 mb
[EMPTYFLASH]
Total Flash Files Cleaned = 0,00 mb
OTL by OldTimer - Version 3.2.20.6 log created on 02092011_235838
BTW..co se týč těch síťových adaptérů a'la Avast ve správci zařízení...odinstalovat ani zakázat nejdou..pořád je tam mám:-(
Ještě než půjdu spát hodím sem logy i z hijackthis, DDS
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 0:53:11, on 10.2.2011
Platform: Windows 7 (WinNT 6.00.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16700)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Program Files\Classic Shell\ClassicStartMenu.exe
C:\Windows\system32\taskhost.exe
C:\Program Files\Logitech\SetPointP\SetPoint.exe
C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe
C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\KHAL3\KHALMNPR.EXE
C:\Users\Jirka\Desktop\Programy log systemu\Hijackthis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.cz/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
O1 - Hosts: ˙ţ127.0.0.1 localhost
O1 - Hosts: ::1 localhost
O2 - BHO: ExplorerBHO Class - {449D0D6E-2412-4E61-B68F-1CB625CD9E52} - C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office14\GROOVEEX.DLL
O2 - BHO: Windows Live ID Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: URLRedirectionBHO - {B4F3A835-0E21-4959-BA22-42B3008E02FF} - C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office14\URLREDIR.DLL
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: Cooliris Plug-In for Internet Explorer - {EAEE5C74-6D0D-4aca-9232-0DA4A7B866BA} - C:\Program Files\PicLensIE\cooliris.dll
O3 - Toolbar: Classic Explorer Bar - {553891B7-A0D5-4526-BE18-D3CE461D6310} - C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Classic Start Menu] C:\Program Files\Classic Shell\ClassicStartMenu.exe
O4 - HKLM\..\Run: [EvtMgr6] C:\Program Files\Logitech\SetPointP\SetPoint.exe /launchGaming
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [COMODO Internet Security] "C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe" -h
O4 - HKCU\..\Run: [Core Temp] "C:\Portable aplikace\CoreTemp32\Core Temp.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -autorun
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office14\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Od&eslat do aplikace OneNote - res://C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office14\ONBttnIE.dll/105
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: Launch Cooliris - {3437D640-C91A-458f-89F5-B9095EA4C28B} - C:\Program Files\PicLensIE\cooliris.dll
O9 - Extra button: (no name) - {64964764-1101-4bbd-8891-B56B1A53B9B3} - C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll
O9 - Extra button: P&ropojené poznámky aplikace OneNote - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: P&ropojené poznámky aplikace OneNote - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6.5\ICQ.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6.5\ICQ.exe
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{92C1CD9A-9950-4160-AF99-0BCEDA1F4CA2}: NameServer = 156.154.70.25,156.154.71.25
O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{92C1CD9A-9950-4160-AF99-0BCEDA1F4CA2}: NameServer = 156.154.70.25,156.154.71.25
O17 - HKLM\System\CS2\Services\Tcpip\..\{92C1CD9A-9950-4160-AF99-0BCEDA1F4CA2}: NameServer = 156.154.70.25,156.154.71.25
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
O20 - AppInit_DLLs: C:\Windows\System32\guard32.dll C:\Windows\system32\guard32.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Windows DreamScene - {E31004D1-A431-41B8-826F-E902F9D95C81} - C:\Windows\System32\DreamScene.dll
O23 - Service: ArcSoft Connect Daemon (ACDaemon) - ArcSoft Inc. - C:\Program Files\Common Files\ArcSoft\Connection Service\Bin\ACService.exe
O23 - Service: Služba Acronis Scheduler2 (AcrSch2Svc) - Acronis - C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe
O23 - Service: Acronis Nonstop Backup Service (afcdpsrv) - Acronis - C:\Program Files\Common Files\Acronis\CDP\afcdpsrv.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: COMODO Internet Security Helper Service (cmdAgent) - COMODO - C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Acresso Software Inc. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: Futuremark SystemInfo Service - Futuremark Corporation - C:\Program Files\Common Files\Futuremark Shared\Futuremark SystemInfo\FMSISvc.exe
O23 - Service: Google Update Service (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Logitech Bluetooth Service (LBTServ) - Logitech, Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\Bluetooth\lbtserv.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe
O23 - Service: Secunia PSI Agent - Secunia - C:\Program Files\Secunia\PSI\PSIA.exe
O23 - Service: ServiceLayer - Nokia - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
O23 - Service: Steam Client Service - Valve Corporation - C:\Program Files\Common Files\Steam\SteamService.exe
O23 - Service: SwitchBoard - Adobe Systems Incorporated - C:\Program Files\Common Files\Adobe\SwitchBoard\SwitchBoard.exe
O23 - Service: TeamViewer 6 (TeamViewer6) - TeamViewer GmbH - C:\Program Files\TeamViewer\Version6\TeamViewer_Service.exe
O23 - Service: @C:\Program Files\TuneUp Utilities 2010\TuneUpDefragService.exe,-1 (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software - C:\Program Files\TuneUp Utilities 2010\TuneUpDefragService.exe
O23 - Service: webcamXP Service (wxpSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\wLite\wService.exe
--
End of file - 8074 bytes
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 0:53:11, on 10.2.2011
Platform: Windows 7 (WinNT 6.00.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16700)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\Users\Jirka\Desktop\Programy log systemu\Hijackthis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.cz/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
O2 - BHO: ExplorerBHO Class - {449D0D6E-2412-4E61-B68F-1CB625CD9E52} - C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office14\GROOVEEX.DLL
O2 - BHO: Windows Live ID Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: URLRedirectionBHO - {B4F3A835-0E21-4959-BA22-42B3008E02FF} - C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office14\URLREDIR.DLL
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: Cooliris Plug-In for Internet Explorer - {EAEE5C74-6D0D-4aca-9232-0DA4A7B866BA} - C:\Program Files\PicLensIE\cooliris.dll
O3 - Toolbar: Classic Explorer Bar - {553891B7-A0D5-4526-BE18-D3CE461D6310} - C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Classic Start Menu] C:\Program Files\Classic Shell\ClassicStartMenu.exe
O4 - HKLM\..\Run: [EvtMgr6] C:\Program Files\Logitech\SetPointP\SetPoint.exe /launchGaming
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [COMODO Internet Security] "C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe" -h
O4 - HKCU\..\Run: [Core Temp] "C:\Portable aplikace\CoreTemp32\Core Temp.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -autorun
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office14\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Od&eslat do aplikace OneNote - res://C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office14\ONBttnIE.dll/105
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: Launch Cooliris - {3437D640-C91A-458f-89F5-B9095EA4C28B} - C:\Program Files\PicLensIE\cooliris.dll
O9 - Extra button: (no name) - {64964764-1101-4bbd-8891-B56B1A53B9B3} - C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll
O9 - Extra button: P&ropojené poznámky aplikace OneNote - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: P&ropojené poznámky aplikace OneNote - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6.5\ICQ.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6.5\ICQ.exe
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{92C1CD9A-9950-4160-AF99-0BCEDA1F4CA2}: NameServer = 156.154.70.25,156.154.71.25
O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{92C1CD9A-9950-4160-AF99-0BCEDA1F4CA2}: NameServer = 156.154.70.25,156.154.71.25
O17 - HKLM\System\CS2\Services\Tcpip\..\{92C1CD9A-9950-4160-AF99-0BCEDA1F4CA2}: NameServer = 156.154.70.25,156.154.71.25
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
O20 - AppInit_DLLs: C:\Windows\System32\guard32.dll C:\Windows\system32\guard32.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Windows DreamScene - {E31004D1-A431-41B8-826F-E902F9D95C81} - C:\Windows\System32\DreamScene.dll
O23 - Service: ArcSoft Connect Daemon (ACDaemon) - ArcSoft Inc. - C:\Program Files\Common Files\ArcSoft\Connection Service\Bin\ACService.exe
O23 - Service: Služba Acronis Scheduler2 (AcrSch2Svc) - Acronis - C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe
O23 - Service: Acronis Nonstop Backup Service (afcdpsrv) - Acronis - C:\Program Files\Common Files\Acronis\CDP\afcdpsrv.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: COMODO Internet Security Helper Service (cmdAgent) - COMODO - C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Acresso Software Inc. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: Futuremark SystemInfo Service - Futuremark Corporation - C:\Program Files\Common Files\Futuremark Shared\Futuremark SystemInfo\FMSISvc.exe
O23 - Service: Google Update Service (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Logitech Bluetooth Service (LBTServ) - Logitech, Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\Bluetooth\lbtserv.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe
O23 - Service: Secunia PSI Agent - Secunia - C:\Program Files\Secunia\PSI\PSIA.exe
O23 - Service: ServiceLayer - Nokia - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
O23 - Service: Steam Client Service - Valve Corporation - C:\Program Files\Common Files\Steam\SteamService.exe
O23 - Service: SwitchBoard - Adobe Systems Incorporated - C:\Program Files\Common Files\Adobe\SwitchBoard\SwitchBoard.exe
O23 - Service: TeamViewer 6 (TeamViewer6) - TeamViewer GmbH - C:\Program Files\TeamViewer\Version6\TeamViewer_Service.exe
O23 - Service: @C:\Program Files\TuneUp Utilities 2010\TuneUpDefragService.exe,-1 (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software - C:\Program Files\TuneUp Utilities 2010\TuneUpDefragService.exe
O23 - Service: webcamXP Service (wxpSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\wLite\wService.exe
--
End of file - 8074 bytes
Naposledy upravil(a) Juri dne 10 úno 2011 01:42, celkem upraveno 1 x.
DDS (Ver_10-12-12.02) - NTFSx86
Run by Jirka at 0:56:24,00 on źt 10.02.2011
Internet Explorer: 8.0.7600.16385 BrowserJavaVersion: 1.6.0_23
Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600.0.1250.420.1033.18.3582.2501 [GMT 1:00]
AV: COMODO Antivirus *Enabled/Outdated* {675CEE69-9702-A524-3989-6D7CC8BF3695}
SP: COMODO Defense+ *Enabled/Updated* {DC3D0F8D-B138-AAAA-0339-560EB3387C28}
SP: Windows Defender *Disabled/Updated* {D68DDC3A-831F-4fae-9E44-DA132C1ACF46}
FW: COMODO Firewall *Enabled* {5F676F4C-DD6D-A47C-12D6-C449366C71EE}
============== Running Processes ===============
C:\Windows\system32\wininit.exe
C:\Windows\system32\lsm.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k DcomLaunch
C:\Windows\system32\nvvsvc.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k RPCSS
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkService
C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalServiceNetworkRestricted
C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalSystemNetworkRestricted
C:\Windows\system32\svchost.exe -k netsvcs
C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalService
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Display\NvXDSync.exe
C:\Windows\System32\spoolsv.exe
C:\Windows\system32\taskeng.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalServiceNoNetwork
C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
C:\Program Files\Hard Disk Sentinel\HDSentinel.exe
C:\Windows\MODPS2KEY.EXE
C:\Fraps\fraps.exe
D:\Portable aplikace\AIDA64 Extreme Edition 1.50.1236 Beta\Software\aida64.exe
C:\Program Files\Common Files\ArcSoft\Connection Service\Bin\ACService.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\CDP\afcdpsrv.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalServiceAndNoImpersonation
C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe
C:\Program Files\Secunia\PSI\PSIA.exe
C:\Program Files\TeamViewer\Version6\TeamViewer_Service.exe
C:\Windows\System32\svchost.exe -k WerSvcGroup
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSVC.EXE
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSvcM.exe
C:\Windows\system32\wbem\wmiprvse.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k bthsvcs
C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkServiceNetworkRestricted
C:\Windows\system32\svchost.exe -k SDRSVC
C:\Windows\servicing\TrustedInstaller.exe
C:\Users\Jirka\Desktop\Programy log systemu\DDS\aadds.scr
C:\Windows\system32\conhost.exe
============== Pseudo HJT Report ===============
uSearch Page =
uStart Page = hxxp://www.google.cz/
uLocal Page =
mCustomizeSearch =
mSearchAssistant =
BHO: ExplorerBHO Class: {449d0d6e-2412-4e61-b68f-1cb625cd9e52} - c:\program files\classic shell\ClassicExplorer32.dll
BHO: Groove GFS Browser Helper: {72853161-30c5-4d22-b7f9-0bbc1d38a37e} - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\GROOVEEX.DLL
BHO: Windows Live ID Sign-in Helper: {9030d464-4c02-4abf-8ecc-5164760863c6} - c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\WindowsLiveLogin.dll
BHO: Office Document Cache Handler: {b4f3a835-0e21-4959-ba22-42b3008e02ff} - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\URLREDIR.DLL
BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper: {dbc80044-a445-435b-bc74-9c25c1c588a9} - c:\program files\java\jre6\bin\jp2ssv.dll
BHO: Cooliris Plug-In for Internet Explorer: {eaee5c74-6d0d-4aca-9232-0da4a7b866ba} - c:\program files\piclensie\cooliris.dll
TB: Classic Explorer Bar: {553891b7-a0d5-4526-be18-d3ce461d6310} - c:\program files\classic shell\ClassicExplorer32.dll
uRun: [Core Temp] "c:\portable aplikace\coretemp32\Core Temp.exe"
uRun: [DAEMON Tools Lite] "c:\program files\daemon tools lite\DTLite.exe" -autorun
mRun: [Classic Start Menu] c:\program files\classic shell\ClassicStartMenu.exe
mRun: [EvtMgr6] c:\program files\logitech\setpointp\SetPoint.exe /launchGaming
mRun: [SunJavaUpdateSched] "c:\program files\common files\java\java update\jusched.exe"
mRun: [COMODO Internet Security] "c:\program files\comodo\comodo internet security\cfp.exe" -h
mPolicies-system: EnableLinkedConnections = 1 (0x1)
IE: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\EXCEL.EXE/3000
IE: Od&eslat do aplikace OneNote - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\ONBttnIE.dll/105
IE: {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - c:\program files\icq6.5\ICQ.exe
IE: {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - {48E73304-E1D6-4330-914C-F5F514E3486C} - c:\program files\microsoft office\office14\ONBttnIE.dll
IE: {3437D640-C91A-458f-89F5-B9095EA4C28B} - {04F93351-81D2-4484-9982-0D55DEFFFAE6} - c:\program files\piclensie\cooliris.dll
IE: {64964764-1101-4bbd-8891-B56B1A53B9B3} - {553891B7-A0D5-4526-BE18-D3CE461D6310} - c:\program files\classic shell\ClassicExplorer32.dll
IE: {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - {FFFDC614-B694-4AE6-AB38-5D6374584B52} - c:\program files\microsoft office\office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
IE: {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - {FF059E31-CC5A-4E2E-BF3B-96E929D65503} - c:\progra~1\mif5ba~1\office12\REFIEBAR.DLL
DPF: {CAFEEFAC-0016-0000-0023-ABCDEFFEDCBA} - hxxp://java.sun.com/update/1.6.0/jinsta ... s-i586.cab
TCP: {92C1CD9A-9950-4160-AF99-0BCEDA1F4CA2} = 156.154.70.25,156.154.71.25
Handler: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - c:\progra~1\common~1\skype\SKYPE4~1.DLL
Handler: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - c:\program files\windows live\photo gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
Notify: LBTWlgn - c:\program files\common files\logishrd\bluetooth\LBTWlgn.dll
AppInit_DLLs: c:\windows\system32\guard32.dll c:\windows\system32\guard32.dll
STS: Windows DreamScene: {e31004d1-a431-41b8-826f-e902f9d95c81} - %SystemRoot%\System32\DreamScene.dll
SEH: Groove GFS Stub Execution Hook: {b5a7f190-dda6-4420-b3ba-52453494e6cd} - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\GROOVEEX.DLL
mASetup: {10880D85-AAD9-4558-ABDC-2AB1552D831F} - "c:\program files\common files\lightscribe\LSRunOnce.exe"
================= FIREFOX ===================
FF - ProfilePath - c:\users\jirka\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\8ix8n3ta.default\
FF - component: c:\program files\nokia\nokia ovi suite\connectors\bookmarks connector\firefoxextension\components\FirefoxExtension.dll
FF - component: c:\program files\nokia\nokia pc suite 7\bkmrksync\components\BkMrkExt.dll
FF - component: c:\users\jirka\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\8ix8n3ta.default\extensions\cfxhelper@triton\components\dwmxpcom.dll
FF - plugin: c:\progra~1\mif5ba~1\office14\NPAUTHZ.DLL
FF - plugin: c:\progra~1\mif5ba~1\office14\NPSPWRAP.DLL
FF - plugin: c:\program files\google\google earth\plugin\npgeplugin.dll
FF - plugin: c:\program files\google\update\1.2.183.39\npGoogleOneClick8.dll
FF - plugin: c:\program files\java\jre6\bin\new_plugin\npdeployJava1.dll
FF - plugin: c:\program files\microsoft research\hd view\nphdview.dll
FF - plugin: c:\program files\mozilla firefox\plugins\np-mswmp.dll
FF - plugin: c:\program files\mozilla firefox\plugins\npnul32.dll
FF - plugin: c:\program files\mozilla firefox\plugins\NPOFF12.DLL
FF - plugin: c:\program files\opera\program\plugins\np_gp.dll
FF - plugin: c:\program files\virtual earth 3d\npVE3D.dll
FF - plugin: c:\program files\webzen\webzengamestarter\NPGameWebStarter.dll
FF - plugin: c:\program files\win7codecs\rm\browser\plugins\nppl3260.dll
FF - plugin: c:\program files\win7codecs\rm\browser\plugins\nprpjplug.dll
FF - plugin: c:\program files\windows live\photo gallery\NPWLPG.dll
FF - plugin: c:\users\jirka\appdata\local\google\update\1.2.183.39\npGoogleOneClick8.dll
FF - plugin: c:\users\jirka\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\8ix8n3ta.default\extensions\maps@ovi.com\plugins\npNMapNPR.dll
FF - plugin: c:\windows\system32\wat\npWatWeb.dll
FF - Ext: Default: {972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd} - c:\program files\mozilla firefox 4.0 beta 9\extensions\{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}
FF - Ext: Chromifox Extreme: cfxe@Triton - %profile%\extensions\cfxe@Triton
FF - Ext: Chromifox Extreme Carbon: cfxec@Triton - %profile%\extensions\cfxec@Triton
FF - Ext: Chromifox Companion: cfxHelper@Triton - %profile%\extensions\cfxHelper@Triton
FF - Ext: Read It Later: isreaditlater@ideashower.com - %profile%\extensions\isreaditlater@ideashower.com
FF - Ext: Ovi maps browser plugin: maps@ovi.com - %profile%\extensions\maps@ovi.com
FF - Ext: Personas Expression: personasexpression@eddiescorpse.private - %profile%\extensions\personasexpression@eddiescorpse.private
FF - Ext: QuickDrag: quickdrag@mozilla.ktechcomputing.com - %profile%\extensions\quickdrag@mozilla.ktechcomputing.com
FF - Ext: Hide IP Easy: support@easy-hideip.com - %profile%\extensions\support@easy-hideip.com
FF - Ext: MacOSX Theme: {00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9972D7E4B3B9} - %profile%\extensions\{00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9972D7E4B3B9}
FF - Ext: MacOSX Theme: {00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9976D7E4B3B9} - %profile%\extensions\{00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9976D7E4B3B9}
FF - Ext: Microsoft .NET Framework Assistant: {20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b} - %profile%\extensions\{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}
FF - Ext: TV-Fox: {2f17f610-5e97-4fed-828f-9940b7b577a4} - %profile%\extensions\{2f17f610-5e97-4fed-828f-9940b7b577a4}
FF - Ext: ReloadEvery: {888d99e7-e8b5-46a3-851e-1ec45da1e644} - %profile%\extensions\{888d99e7-e8b5-46a3-851e-1ec45da1e644}
FF - Ext: Context Search: {902D2C4A-457A-4EF9-AD43-7014562929FF} - %profile%\extensions\{902D2C4A-457A-4EF9-AD43-7014562929FF}
FF - Ext: DownloadHelper: {b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d} - %profile%\extensions\{b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d}
FF - Ext: Adblock Plus: {d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d} - %profile%\extensions\{d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}
FF - Ext: UnMHT: {f759ca51-3a91-4dd1-ae78-9db5eee9ebf0} - %profile%\extensions\{f759ca51-3a91-4dd1-ae78-9db5eee9ebf0}
FF - Ext: PC Sync 2 Synchronisation Extension: bkmrksync@nokia.com - c:\program files\nokia\nokia pc suite 7\bkmrksync
FF - Ext: Firefox Synchronisation Extension: {A27F3FEF-1113-4cfb-A032-8E12D7D8EE70} - c:\program files\nokia\nokia ovi suite\connectors\bookmarks connector\FirefoxExtension
---- FIREFOX POLICIES ----
============= SERVICES / DRIVERS ===============
R0 tdrpman273;Acronis Try&Decide and Restore Points filter (build 273);c:\windows\system32\drivers\tdrpm273.sys [2010-11-19 752128]
R1 cmderd;COMODO Internet Security Eradication Driver;c:\windows\system32\drivers\cmderd.sys [2011-1-6 17256]
R1 cmdGuard;COMODO Internet Security Sandbox Driver;c:\windows\system32\drivers\cmdGuard.sys [2011-1-6 236600]
R1 cmdHlp;COMODO Internet Security Helper Driver;c:\windows\system32\drivers\cmdhlp.sys [2011-1-6 35768]
R1 dtsoftbus01;DAEMON Tools Virtual Bus Driver;c:\windows\system32\drivers\dtsoftbus01.sys [2011-2-7 218688]
R2 afcdpsrv;Acronis Nonstop Backup Service;c:\program files\common files\acronis\cdp\afcdpsrv.exe [2010-11-19 3975088]
R2 LBeepKE;Logitech Beep Suppression Driver;c:\windows\system32\drivers\LBeepKE.sys [2011-1-5 10448]
R2 Secunia PSI Agent;Secunia PSI Agent;c:\program files\secunia\psi\psia.exe [2011-1-10 993848]
R2 TeamViewer6;TeamViewer 6;c:\program files\teamviewer\version6\TeamViewer_Service.exe [2010-12-3 2222376]
R3 afcdp;afcdp;c:\windows\system32\drivers\afcdp.sys [2010-11-19 163232]
R3 AVerA706;AVerMedia A706 BDA Service;c:\windows\system32\drivers\AVerA706.sys [2009-6-10 1169920]
R3 BthAvrcp;Bluetooth AVRCP Profile;c:\windows\system32\drivers\BthAvrcp.sys [2009-8-13 22528]
R3 LGBusEnum;Logitech GamePanel Virtual Bus Enumerator Driver;c:\windows\system32\drivers\LGBusEnum.sys [2009-11-23 19720]
R3 RTL8167;Realtek 8167 NT Driver;c:\windows\system32\drivers\Rt86win7.sys [2010-6-23 275048]
R3 V0260VID;Live! Cam Vista IM;c:\windows\system32\drivers\V0260Vid.sys [2010-2-24 178913]
R3 VCSVADHWSer;Avnex Virtual Audio Device (WDM);c:\windows\system32\drivers\vcsvad.sys [2010-10-8 17792]
S2 clr_optimization_v4.0.30319_32;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X86;c:\windows\microsoft.net\framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe [2010-3-18 130384]
S2 gupdate;Google Update Service (gupdate);c:\program files\google\update\GoogleUpdate.exe [2010-4-1 136176]
S3 AVerBDA3x;AVerMedia SAA713x BDA Service;c:\windows\system32\drivers\AVerBDA3x.sys [2007-8-29 1183744]
S3 b57nd60x;Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet - NDIS 6.0;c:\windows\system32\drivers\b57nd60x.sys [2009-7-13 229888]
S3 etdrv;etdrv;c:\windows\etdrv.sys [2010-11-4 17488]
S3 Futuremark SystemInfo Service;Futuremark SystemInfo Service;c:\program files\common files\futuremark shared\futuremark systeminfo\FMSISvc.exe [2011-1-5 129440]
S3 GVTDrv;GVTDrv;c:\windows\system32\drivers\GVTDrv.sys [2010-11-4 24944]
S3 LGVirHid;Logitech Gamepanel Virtual HID Device Driver;c:\windows\system32\drivers\LGVirHid.sys [2009-11-23 14856]
S3 MatSvc;Microsoft Automated Troubleshooting Service;c:\program files\microsoft fix it center\Matsvc.exe [2010-4-10 266544]
S3 Microsoft SharePoint Workspace Audit Service;Microsoft SharePoint Workspace Audit Service;c:\program files\microsoft office\office14\GROOVE.EXE [2010-3-25 30969208]
S3 nosGetPlusHelper;getPlus(R) Helper 3004;c:\windows\system32\svchost.exe -k nosGetPlusHelper [2009-7-14 20992]
S3 osppsvc;Office Software Protection Platform;c:\program files\common files\microsoft shared\officesoftwareprotectionplatform\OSPPSVC.EXE [2010-1-9 4640000]
S3 PSI;PSI;c:\windows\system32\drivers\psi_mf.sys [2010-9-1 15544]
S3 Revoflt;Revoflt;c:\windows\system32\drivers\revoflt.sys [2010-10-8 27192]
S3 SwitchBoard;SwitchBoard;c:\program files\common files\adobe\switchboard\SwitchBoard.exe [2010-2-19 517096]
S3 teamviewervpn;TeamViewer VPN Adapter;c:\windows\system32\drivers\teamviewervpn.sys [2010-3-11 25088]
S3 TuneUpUtilitiesDrv;TuneUpUtilitiesDrv;c:\program files\tuneup utilities 2010\TuneUpUtilitiesDriver32.sys [2009-10-14 10064]
S3 vpcuxd;USB Virtualization Stub Service;c:\windows\system32\drivers\vpcuxd.sys [2011-1-6 12800]
S3 WatAdminSvc;Služba Technologie aktivace Windows;c:\windows\system32\wat\WatAdminSvc.exe [2011-1-6 1343400]
S3 wxpSvc;webcamXP Service;c:\program files\wlite\wService.exe [2010-5-2 5027328]
S4 NAUpdate;Nero Update;c:\program files\nero\update\NASvc.exe [2010-3-25 490280]
S4 TuneUp.UtilitiesSvc;TuneUp Utilities Service;c:\program files\tuneup utilities 2010\TuneUpUtilitiesService32.exe [2009-12-18 1044808]
=============== Created Last 30 ================
2011-02-09 23:55:30 5296 ----a-w- c:\windows\system32\PerfStringBackup.TMP
2011-02-09 01:00:40 -------- d--h--w- C:\VritualRoot
2011-02-08 21:59:37 -------- d-----w- C:\_OTL
2011-02-08 21:24:29 472808 ----a-w- c:\windows\system32\deployJava1.dll
2011-02-08 15:44:42 -------- d-sh--w- C:\$RECYCLE.BIN
2011-02-08 15:42:05 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\temp
2011-02-08 00:26:03 1700352 begin_of_the_skype_highlighting 03 1700352 end_of_the_skype_highlighting ----a-w- c:\windows\system32\gdiplus.dll
2011-02-08 00:21:36 1256096 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\sfi.dat
2011-02-08 00:05:43 -------- d-----w- c:\program files\COMODO
2011-02-08 00:04:39 -------- d-----w- c:\progra~2\Comodo
2011-02-07 17:47:11 -------- d-----w- c:\program files\PicLensIE
2011-02-07 17:45:52 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Cooliris
2011-02-07 14:09:02 218688 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\dtsoftbus01.sys
2011-02-07 14:08:45 -------- d-----w- c:\program files\DAEMON Tools Lite
2011-02-07 13:54:07 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\{BEB69B3D-5833-4825-93D7-235E9D519EA3}
2011-02-07 13:53:53 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Windows Live Writer
2011-02-07 13:53:53 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Windows Live Writer
2011-02-07 13:53:03 -------- d-----w- c:\windows\en
2011-02-07 13:52:16 -------- d-----w- c:\windows\cs
2011-02-07 12:43:19 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Apple
2011-02-06 01:31:12 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Adobe
2011-02-05 09:16:02 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Secunia PSI
2011-02-05 09:15:55 -------- d-----w- c:\program files\Secunia
2011-02-05 00:07:58 -------- d-----r- C:\bootwiz
2011-02-04 23:35:08 5890896 ----a-w- c:\progra~2\microsoft\windows defender\definition updates\{5b7cf2f4-de89-4164-b227-0c06de577648}\mpengine.dll
2011-02-03 14:01:57 -------- d-----w- c:\program files\NirSoft
2011-02-03 11:30:04 475648 ----a-w- c:\windows\system32\MyDefragScreenSaver_v4.3.1.scr
2011-02-03 11:30:04 1061888 ----a-w- c:\windows\system32\MyDefragScreenSaver_v4.3.1.exe
2011-02-03 11:30:04 -------- d-----w- c:\program files\MyDefrag v4.3.1
2011-02-03 11:21:29 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Smart PC Solutions
2011-02-03 11:21:06 -------- d-----w- c:\program files\Smart PC Solutions
2011-02-03 08:48:17 -------- d-----w- c:\program files\AkelPad
2011-02-02 14:00:52 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Xilisoft
2011-02-02 13:59:12 -------- d-----w- c:\program files\Xilisoft
2011-02-01 01:54:54 312320 ----a-w- c:\windows\system32\proppage.dll
2011-02-01 01:54:54 11264 ----a-w- c:\windows\system32\MMShellHook.dll
2011-02-01 01:54:53 655872 ----a-w- c:\windows\system32\msvcr90.dll
2011-02-01 01:54:53 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Media Control
2011-02-01 01:54:53 -------- d-----w- c:\program files\Media Control
2011-01-31 22:26:42 -------- d-----w- c:\program files\iTunes
2011-01-31 22:26:42 -------- d-----w- c:\program files\iPod
2011-01-31 22:25:27 -------- d-----w- c:\program files\Bonjour
2011-01-31 01:01:36 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\VOS
2011-01-31 00:44:13 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Thinstall
2011-01-31 00:11:26 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Hardcoded Software
2011-01-31 00:11:15 -------- d-----w- c:\program files\Hardcoded Software
2011-01-28 05:44:37 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Stardock
2011-01-28 05:44:18 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\PackageAware
2011-01-26 08:49:26 -------- d-----w- c:\program files\MSI Afterburner
2011-01-25 09:51:12 -------- d-----w- c:\windows\$regcmp$
2011-01-25 08:51:38 -------- d-----w- c:\progra~2\Martau
2011-01-25 08:51:36 -------- d-----w- c:\program files\Total Uninstall 5
2011-01-25 02:01:23 -------- d-----w- C:\Documents and Settings
2011-01-24 19:55:53 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\2K Sports
2011-01-24 14:39:27 -------- d-----w- c:\progra~2\KONAMI
2011-01-24 14:29:10 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Mikogo
2011-01-24 13:02:27 -------- d-----w- c:\program files\MP3Gain
2011-01-24 11:37:42 888424 ----a-w- c:\windows\system32\nvdispco322050.dll
2011-01-24 11:37:42 813672 ----a-w- c:\windows\system32\nvgenco322030.dll
2011-01-24 11:37:42 57960 ----a-w- c:\windows\system32\OpenCL.dll
2011-01-24 11:37:42 4837480 ----a-w- c:\windows\system32\nvcuda.dll
2011-01-24 11:37:42 319080 ----a-w- c:\windows\system32\nvdecodemft.dll
2011-01-24 11:37:42 2912360 ----a-w- c:\windows\system32\nvcuvid.dll
2011-01-24 11:37:42 2666600 ----a-w- c:\windows\system32\nvcuvenc.dll
2011-01-24 11:37:42 14899816 ----a-w- c:\windows\system32\nvoglv32.dll
2011-01-24 11:37:42 13019752 ----a-w- c:\windows\system32\nvcompiler.dll
2011-01-24 11:37:42 10084360 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys
2011-01-24 11:37:42 10023528 ----a-w- c:\windows\system32\nvd3dum.dll
2011-01-19 19:06:27 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\UseNeXT
2011-01-19 19:06:17 -------- d-----w- c:\program files\UseNeXT
2011-01-19 19:05:14 -------- d-----w- c:\program files\Defraggler
2011-01-19 17:51:10 38224 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbamswissarmy.sys
2011-01-19 17:51:06 20952 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbam.sys
2011-01-19 17:51:06 -------- d-----w- c:\program files\Malwarebytes' Anti-Malware
2011-01-17 02:47:41 -------- d-----w- c:\program files\PhotoZoom Pro 4
2011-01-17 00:11:49 -------- d-----w- c:\program files\Mozilla Firefox 4.0 Beta 9
2011-01-11 20:39:03 -------- d-----w- c:\program files\Lavalys
2011-01-11 19:03:14 -------- d-----w- c:\program files\PC Connectivity Solution
2011-01-11 19:02:11 -------- d-----w- c:\progra~2\NokiaInstallerCache
2011-01-11 00:47:00 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\StageManager.BD092818F67280F4B42B04877600987F0111B594.1
2011-01-11 00:47:00 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Adobe Mini Bridge CS5
==================== Find3M ====================
2011-01-25 09:24:43 17488 ----a-w- c:\windows\gdrv.sys
2011-01-24 22:11:25 17488 ----a-w- c:\windows\etdrv.sys
2011-01-05 16:14:10 445016 ----a-w- c:\windows\system32\wrap_oal.dll
2011-01-05 16:14:10 109144 ----a-w- c:\windows\system32\OpenAL32.dll
2010-12-29 00:42:04 285480 ----a-w- c:\windows\system32\guard32.dll
2010-12-24 07:45:52 86016 ----a-w- c:\windows\system32\frapsvid.dll
2010-11-29 16:38:30 94208 ----a-w- c:\windows\system32\QuickTimeVR.qtx
2010-11-29 16:38:30 69632 ----a-w- c:\windows\system32\QuickTime.qts
=================== ROOTKIT ====================
Stealth MBR rootkit/Mebroot/Sinowal/TDL4 detector 0.4.2 by Gmer, http://www.gmer.net
Windows 6.1.7600 Disk: WDC_WD6401AALS-00L3B2 rev.01.03B01 -> Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IdeDeviceP2T1L0-4
device: opened successfully
user: MBR read successfully
Disk trace:
called modules: ntkrnlpa.exe CLASSPNP.SYS disk.sys ACPI.sys halmacpi.dll >>UNKNOWN [0x85D281F8]<<
_asm { MOV EDX, [ESP+0x8]; LEA ECX, [ESP+0x4]; PUSH EAX; MOV EAX, ESP; PUSH EAX; PUSH 0x85d28008; MOV EAX, 0x8ca33fee; CALL EAX; }
1 ntkrnlpa!IofCallDriver[0x8325B458] -> \Device\Harddisk0\DR0[0x86B92650]
3 CLASSPNP[0x8D47F59E] -> ntkrnlpa!IofCallDriver[0x8325B458] -> [0x86A31898]
5 ACPI[0x8CB4C3B2] -> ntkrnlpa!IofCallDriver[0x8325B458] -> \Device\Ide\IdeDeviceP2T0L0-2[0x86AA1030]
\Driver\atapi[0x86A90278] -> IRP_MJ_CREATE -> 0x85D281F8
kernel: MBR read successfully
_asm { XOR AX, AX; MOV SS, AX; MOV SP, 0x7c00; STI ; PUSH AX; POP ES; PUSH AX; POP DS; CLD ; MOV SI, 0x7c1b; MOV DI, 0x61b; PUSH AX; PUSH DI; MOV CX, 0x1e5; REP MOVSB ; RETF ; MOV BP, 0x7be; MOV CL, 0x4; CMP [BP+0x0], CH; JL 0x2e; JNZ 0x3a; }
user != kernel MBR !!!
Warning: possible TDL4 rootkit infection !
TDL4 rootkit infection detected ! Use: "mbr.exe -f" to fix.
============= FINISH: 0:58:38,40 ===============
Run by Jirka at 0:56:24,00 on źt 10.02.2011
Internet Explorer: 8.0.7600.16385 BrowserJavaVersion: 1.6.0_23
Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600.0.1250.420.1033.18.3582.2501 [GMT 1:00]
AV: COMODO Antivirus *Enabled/Outdated* {675CEE69-9702-A524-3989-6D7CC8BF3695}
SP: COMODO Defense+ *Enabled/Updated* {DC3D0F8D-B138-AAAA-0339-560EB3387C28}
SP: Windows Defender *Disabled/Updated* {D68DDC3A-831F-4fae-9E44-DA132C1ACF46}
FW: COMODO Firewall *Enabled* {5F676F4C-DD6D-A47C-12D6-C449366C71EE}
============== Running Processes ===============
C:\Windows\system32\wininit.exe
C:\Windows\system32\lsm.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k DcomLaunch
C:\Windows\system32\svchost.exe -k RPCSS
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkService
C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalServiceNetworkRestricted
C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalSystemNetworkRestricted
C:\Windows\system32\svchost.exe -k netsvcs
C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalService
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Display\NvXDSync.exe
C:\Windows\System32\spoolsv.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalServiceNoNetwork
C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
C:\Program Files\Hard Disk Sentinel\HDSentinel.exe
C:\Windows\MODPS2KEY.EXE
C:\Fraps\fraps.exe
D:\Portable aplikace\AIDA64 Extreme Edition 1.50.1236 Beta\Software\aida64.exe
C:\Program Files\Common Files\ArcSoft\Connection Service\Bin\ACService.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\CDP\afcdpsrv.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalServiceAndNoImpersonation
C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe
C:\Program Files\Secunia\PSI\PSIA.exe
C:\Program Files\TeamViewer\Version6\TeamViewer_Service.exe
C:\Windows\System32\svchost.exe -k WerSvcGroup
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSVC.EXE
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSvcM.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k bthsvcs
C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkServiceNetworkRestricted
C:\Windows\system32\svchost.exe -k SDRSVC
C:\Windows\servicing\TrustedInstaller.exe
C:\Users\Jirka\Desktop\Programy log systemu\DDS\aadds.scr
C:\Windows\system32\conhost.exe
============== Pseudo HJT Report ===============
uSearch Page =
uStart Page = hxxp://www.google.cz/
uLocal Page =
mCustomizeSearch =
mSearchAssistant =
BHO: ExplorerBHO Class: {449d0d6e-2412-4e61-b68f-1cb625cd9e52} - c:\program files\classic shell\ClassicExplorer32.dll
BHO: Groove GFS Browser Helper: {72853161-30c5-4d22-b7f9-0bbc1d38a37e} - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\GROOVEEX.DLL
BHO: Windows Live ID Sign-in Helper: {9030d464-4c02-4abf-8ecc-5164760863c6} - c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\WindowsLiveLogin.dll
BHO: Office Document Cache Handler: {b4f3a835-0e21-4959-ba22-42b3008e02ff} - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\URLREDIR.DLL
BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper: {dbc80044-a445-435b-bc74-9c25c1c588a9} - c:\program files\java\jre6\bin\jp2ssv.dll
BHO: Cooliris Plug-In for Internet Explorer: {eaee5c74-6d0d-4aca-9232-0da4a7b866ba} - c:\program files\piclensie\cooliris.dll
TB: Classic Explorer Bar: {553891b7-a0d5-4526-be18-d3ce461d6310} - c:\program files\classic shell\ClassicExplorer32.dll
uRun: [Core Temp] "c:\portable aplikace\coretemp32\Core Temp.exe"
uRun: [DAEMON Tools Lite] "c:\program files\daemon tools lite\DTLite.exe" -autorun
mRun: [Classic Start Menu] c:\program files\classic shell\ClassicStartMenu.exe
mRun: [EvtMgr6] c:\program files\logitech\setpointp\SetPoint.exe /launchGaming
mRun: [SunJavaUpdateSched] "c:\program files\common files\java\java update\jusched.exe"
mRun: [COMODO Internet Security] "c:\program files\comodo\comodo internet security\cfp.exe" -h
mPolicies-system: EnableLinkedConnections = 1 (0x1)
IE: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\EXCEL.EXE/3000
IE: Od&eslat do aplikace OneNote - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\ONBttnIE.dll/105
IE: {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - c:\program files\icq6.5\ICQ.exe
IE: {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - {48E73304-E1D6-4330-914C-F5F514E3486C} - c:\program files\microsoft office\office14\ONBttnIE.dll
IE: {3437D640-C91A-458f-89F5-B9095EA4C28B} - {04F93351-81D2-4484-9982-0D55DEFFFAE6} - c:\program files\piclensie\cooliris.dll
IE: {64964764-1101-4bbd-8891-B56B1A53B9B3} - {553891B7-A0D5-4526-BE18-D3CE461D6310} - c:\program files\classic shell\ClassicExplorer32.dll
IE: {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - {FFFDC614-B694-4AE6-AB38-5D6374584B52} - c:\program files\microsoft office\office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
IE: {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - {FF059E31-CC5A-4E2E-BF3B-96E929D65503} - c:\progra~1\mif5ba~1\office12\REFIEBAR.DLL
DPF: {CAFEEFAC-0016-0000-0023-ABCDEFFEDCBA} - hxxp://java.sun.com/update/1.6.0/jinsta ... s-i586.cab
TCP: {92C1CD9A-9950-4160-AF99-0BCEDA1F4CA2} = 156.154.70.25,156.154.71.25
Handler: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - c:\progra~1\common~1\skype\SKYPE4~1.DLL
Handler: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - c:\program files\windows live\photo gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
Notify: LBTWlgn - c:\program files\common files\logishrd\bluetooth\LBTWlgn.dll
AppInit_DLLs: c:\windows\system32\guard32.dll c:\windows\system32\guard32.dll
STS: Windows DreamScene: {e31004d1-a431-41b8-826f-e902f9d95c81} - %SystemRoot%\System32\DreamScene.dll
SEH: Groove GFS Stub Execution Hook: {b5a7f190-dda6-4420-b3ba-52453494e6cd} - c:\progra~1\mif5ba~1\office14\GROOVEEX.DLL
mASetup: {10880D85-AAD9-4558-ABDC-2AB1552D831F} - "c:\program files\common files\lightscribe\LSRunOnce.exe"
================= FIREFOX ===================
FF - ProfilePath - c:\users\jirka\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\8ix8n3ta.default\
FF - component: c:\program files\nokia\nokia ovi suite\connectors\bookmarks connector\firefoxextension\components\FirefoxExtension.dll
FF - component: c:\program files\nokia\nokia pc suite 7\bkmrksync\components\BkMrkExt.dll
FF - component: c:\users\jirka\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\8ix8n3ta.default\extensions\cfxhelper@triton\components\dwmxpcom.dll
FF - plugin: c:\progra~1\mif5ba~1\office14\NPAUTHZ.DLL
FF - plugin: c:\progra~1\mif5ba~1\office14\NPSPWRAP.DLL
FF - plugin: c:\program files\google\google earth\plugin\npgeplugin.dll
FF - plugin: c:\program files\google\update\1.2.183.39\npGoogleOneClick8.dll
FF - plugin: c:\program files\java\jre6\bin\new_plugin\npdeployJava1.dll
FF - plugin: c:\program files\microsoft research\hd view\nphdview.dll
FF - plugin: c:\program files\mozilla firefox\plugins\np-mswmp.dll
FF - plugin: c:\program files\mozilla firefox\plugins\npnul32.dll
FF - plugin: c:\program files\mozilla firefox\plugins\NPOFF12.DLL
FF - plugin: c:\program files\opera\program\plugins\np_gp.dll
FF - plugin: c:\program files\virtual earth 3d\npVE3D.dll
FF - plugin: c:\program files\webzen\webzengamestarter\NPGameWebStarter.dll
FF - plugin: c:\program files\win7codecs\rm\browser\plugins\nppl3260.dll
FF - plugin: c:\program files\win7codecs\rm\browser\plugins\nprpjplug.dll
FF - plugin: c:\program files\windows live\photo gallery\NPWLPG.dll
FF - plugin: c:\users\jirka\appdata\local\google\update\1.2.183.39\npGoogleOneClick8.dll
FF - plugin: c:\users\jirka\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\8ix8n3ta.default\extensions\maps@ovi.com\plugins\npNMapNPR.dll
FF - plugin: c:\windows\system32\wat\npWatWeb.dll
FF - Ext: Default: {972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd} - c:\program files\mozilla firefox 4.0 beta 9\extensions\{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}
FF - Ext: Chromifox Extreme: cfxe@Triton - %profile%\extensions\cfxe@Triton
FF - Ext: Chromifox Extreme Carbon: cfxec@Triton - %profile%\extensions\cfxec@Triton
FF - Ext: Chromifox Companion: cfxHelper@Triton - %profile%\extensions\cfxHelper@Triton
FF - Ext: Read It Later: isreaditlater@ideashower.com - %profile%\extensions\isreaditlater@ideashower.com
FF - Ext: Ovi maps browser plugin: maps@ovi.com - %profile%\extensions\maps@ovi.com
FF - Ext: Personas Expression: personasexpression@eddiescorpse.private - %profile%\extensions\personasexpression@eddiescorpse.private
FF - Ext: QuickDrag: quickdrag@mozilla.ktechcomputing.com - %profile%\extensions\quickdrag@mozilla.ktechcomputing.com
FF - Ext: Hide IP Easy: support@easy-hideip.com - %profile%\extensions\support@easy-hideip.com
FF - Ext: MacOSX Theme: {00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9972D7E4B3B9} - %profile%\extensions\{00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9972D7E4B3B9}
FF - Ext: MacOSX Theme: {00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9976D7E4B3B9} - %profile%\extensions\{00352F14-3F76-4e4d-ACFF-9976D7E4B3B9}
FF - Ext: Microsoft .NET Framework Assistant: {20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b} - %profile%\extensions\{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}
FF - Ext: TV-Fox: {2f17f610-5e97-4fed-828f-9940b7b577a4} - %profile%\extensions\{2f17f610-5e97-4fed-828f-9940b7b577a4}
FF - Ext: ReloadEvery: {888d99e7-e8b5-46a3-851e-1ec45da1e644} - %profile%\extensions\{888d99e7-e8b5-46a3-851e-1ec45da1e644}
FF - Ext: Context Search: {902D2C4A-457A-4EF9-AD43-7014562929FF} - %profile%\extensions\{902D2C4A-457A-4EF9-AD43-7014562929FF}
FF - Ext: DownloadHelper: {b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d} - %profile%\extensions\{b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d}
FF - Ext: Adblock Plus: {d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d} - %profile%\extensions\{d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}
FF - Ext: UnMHT: {f759ca51-3a91-4dd1-ae78-9db5eee9ebf0} - %profile%\extensions\{f759ca51-3a91-4dd1-ae78-9db5eee9ebf0}
FF - Ext: PC Sync 2 Synchronisation Extension: bkmrksync@nokia.com - c:\program files\nokia\nokia pc suite 7\bkmrksync
FF - Ext: Firefox Synchronisation Extension: {A27F3FEF-1113-4cfb-A032-8E12D7D8EE70} - c:\program files\nokia\nokia ovi suite\connectors\bookmarks connector\FirefoxExtension
---- FIREFOX POLICIES ----
============= SERVICES / DRIVERS ===============
R0 tdrpman273;Acronis Try&Decide and Restore Points filter (build 273);c:\windows\system32\drivers\tdrpm273.sys [2010-11-19 752128]
R1 cmderd;COMODO Internet Security Eradication Driver;c:\windows\system32\drivers\cmderd.sys [2011-1-6 17256]
R1 cmdGuard;COMODO Internet Security Sandbox Driver;c:\windows\system32\drivers\cmdGuard.sys [2011-1-6 236600]
R1 cmdHlp;COMODO Internet Security Helper Driver;c:\windows\system32\drivers\cmdhlp.sys [2011-1-6 35768]
R1 dtsoftbus01;DAEMON Tools Virtual Bus Driver;c:\windows\system32\drivers\dtsoftbus01.sys [2011-2-7 218688]
R2 afcdpsrv;Acronis Nonstop Backup Service;c:\program files\common files\acronis\cdp\afcdpsrv.exe [2010-11-19 3975088]
R2 LBeepKE;Logitech Beep Suppression Driver;c:\windows\system32\drivers\LBeepKE.sys [2011-1-5 10448]
R2 Secunia PSI Agent;Secunia PSI Agent;c:\program files\secunia\psi\psia.exe [2011-1-10 993848]
R2 TeamViewer6;TeamViewer 6;c:\program files\teamviewer\version6\TeamViewer_Service.exe [2010-12-3 2222376]
R3 afcdp;afcdp;c:\windows\system32\drivers\afcdp.sys [2010-11-19 163232]
R3 AVerA706;AVerMedia A706 BDA Service;c:\windows\system32\drivers\AVerA706.sys [2009-6-10 1169920]
R3 BthAvrcp;Bluetooth AVRCP Profile;c:\windows\system32\drivers\BthAvrcp.sys [2009-8-13 22528]
R3 LGBusEnum;Logitech GamePanel Virtual Bus Enumerator Driver;c:\windows\system32\drivers\LGBusEnum.sys [2009-11-23 19720]
R3 RTL8167;Realtek 8167 NT Driver;c:\windows\system32\drivers\Rt86win7.sys [2010-6-23 275048]
R3 V0260VID;Live! Cam Vista IM;c:\windows\system32\drivers\V0260Vid.sys [2010-2-24 178913]
R3 VCSVADHWSer;Avnex Virtual Audio Device (WDM);c:\windows\system32\drivers\vcsvad.sys [2010-10-8 17792]
S2 clr_optimization_v4.0.30319_32;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X86;c:\windows\microsoft.net\framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe [2010-3-18 130384]
S2 gupdate;Google Update Service (gupdate);c:\program files\google\update\GoogleUpdate.exe [2010-4-1 136176]
S3 AVerBDA3x;AVerMedia SAA713x BDA Service;c:\windows\system32\drivers\AVerBDA3x.sys [2007-8-29 1183744]
S3 b57nd60x;Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet - NDIS 6.0;c:\windows\system32\drivers\b57nd60x.sys [2009-7-13 229888]
S3 etdrv;etdrv;c:\windows\etdrv.sys [2010-11-4 17488]
S3 Futuremark SystemInfo Service;Futuremark SystemInfo Service;c:\program files\common files\futuremark shared\futuremark systeminfo\FMSISvc.exe [2011-1-5 129440]
S3 GVTDrv;GVTDrv;c:\windows\system32\drivers\GVTDrv.sys [2010-11-4 24944]
S3 LGVirHid;Logitech Gamepanel Virtual HID Device Driver;c:\windows\system32\drivers\LGVirHid.sys [2009-11-23 14856]
S3 MatSvc;Microsoft Automated Troubleshooting Service;c:\program files\microsoft fix it center\Matsvc.exe [2010-4-10 266544]
S3 Microsoft SharePoint Workspace Audit Service;Microsoft SharePoint Workspace Audit Service;c:\program files\microsoft office\office14\GROOVE.EXE [2010-3-25 30969208]
S3 nosGetPlusHelper;getPlus(R) Helper 3004;c:\windows\system32\svchost.exe -k nosGetPlusHelper [2009-7-14 20992]
S3 osppsvc;Office Software Protection Platform;c:\program files\common files\microsoft shared\officesoftwareprotectionplatform\OSPPSVC.EXE [2010-1-9 4640000]
S3 PSI;PSI;c:\windows\system32\drivers\psi_mf.sys [2010-9-1 15544]
S3 Revoflt;Revoflt;c:\windows\system32\drivers\revoflt.sys [2010-10-8 27192]
S3 SwitchBoard;SwitchBoard;c:\program files\common files\adobe\switchboard\SwitchBoard.exe [2010-2-19 517096]
S3 teamviewervpn;TeamViewer VPN Adapter;c:\windows\system32\drivers\teamviewervpn.sys [2010-3-11 25088]
S3 TuneUpUtilitiesDrv;TuneUpUtilitiesDrv;c:\program files\tuneup utilities 2010\TuneUpUtilitiesDriver32.sys [2009-10-14 10064]
S3 vpcuxd;USB Virtualization Stub Service;c:\windows\system32\drivers\vpcuxd.sys [2011-1-6 12800]
S3 WatAdminSvc;Služba Technologie aktivace Windows;c:\windows\system32\wat\WatAdminSvc.exe [2011-1-6 1343400]
S3 wxpSvc;webcamXP Service;c:\program files\wlite\wService.exe [2010-5-2 5027328]
S4 NAUpdate;Nero Update;c:\program files\nero\update\NASvc.exe [2010-3-25 490280]
S4 TuneUp.UtilitiesSvc;TuneUp Utilities Service;c:\program files\tuneup utilities 2010\TuneUpUtilitiesService32.exe [2009-12-18 1044808]
=============== Created Last 30 ================
2011-02-09 23:55:30 5296 ----a-w- c:\windows\system32\PerfStringBackup.TMP
2011-02-09 01:00:40 -------- d--h--w- C:\VritualRoot
2011-02-08 21:59:37 -------- d-----w- C:\_OTL
2011-02-08 21:24:29 472808 ----a-w- c:\windows\system32\deployJava1.dll
2011-02-08 15:44:42 -------- d-sh--w- C:\$RECYCLE.BIN
2011-02-08 15:42:05 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\temp
2011-02-08 00:26:03 1700352 begin_of_the_skype_highlighting 03 1700352 end_of_the_skype_highlighting ----a-w- c:\windows\system32\gdiplus.dll
2011-02-08 00:21:36 1256096 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\sfi.dat
2011-02-08 00:05:43 -------- d-----w- c:\program files\COMODO
2011-02-08 00:04:39 -------- d-----w- c:\progra~2\Comodo
2011-02-07 17:47:11 -------- d-----w- c:\program files\PicLensIE
2011-02-07 17:45:52 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Cooliris
2011-02-07 14:09:02 218688 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\dtsoftbus01.sys
2011-02-07 14:08:45 -------- d-----w- c:\program files\DAEMON Tools Lite
2011-02-07 13:54:07 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\{BEB69B3D-5833-4825-93D7-235E9D519EA3}
2011-02-07 13:53:53 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Windows Live Writer
2011-02-07 13:53:53 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Windows Live Writer
2011-02-07 13:53:03 -------- d-----w- c:\windows\en
2011-02-07 13:52:16 -------- d-----w- c:\windows\cs
2011-02-07 12:43:19 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Apple
2011-02-06 01:31:12 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Adobe
2011-02-05 09:16:02 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Secunia PSI
2011-02-05 09:15:55 -------- d-----w- c:\program files\Secunia
2011-02-05 00:07:58 -------- d-----r- C:\bootwiz
2011-02-04 23:35:08 5890896 ----a-w- c:\progra~2\microsoft\windows defender\definition updates\{5b7cf2f4-de89-4164-b227-0c06de577648}\mpengine.dll
2011-02-03 14:01:57 -------- d-----w- c:\program files\NirSoft
2011-02-03 11:30:04 475648 ----a-w- c:\windows\system32\MyDefragScreenSaver_v4.3.1.scr
2011-02-03 11:30:04 1061888 ----a-w- c:\windows\system32\MyDefragScreenSaver_v4.3.1.exe
2011-02-03 11:30:04 -------- d-----w- c:\program files\MyDefrag v4.3.1
2011-02-03 11:21:29 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Smart PC Solutions
2011-02-03 11:21:06 -------- d-----w- c:\program files\Smart PC Solutions
2011-02-03 08:48:17 -------- d-----w- c:\program files\AkelPad
2011-02-02 14:00:52 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Xilisoft
2011-02-02 13:59:12 -------- d-----w- c:\program files\Xilisoft
2011-02-01 01:54:54 312320 ----a-w- c:\windows\system32\proppage.dll
2011-02-01 01:54:54 11264 ----a-w- c:\windows\system32\MMShellHook.dll
2011-02-01 01:54:53 655872 ----a-w- c:\windows\system32\msvcr90.dll
2011-02-01 01:54:53 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Media Control
2011-02-01 01:54:53 -------- d-----w- c:\program files\Media Control
2011-01-31 22:26:42 -------- d-----w- c:\program files\iTunes
2011-01-31 22:26:42 -------- d-----w- c:\program files\iPod
2011-01-31 22:25:27 -------- d-----w- c:\program files\Bonjour
2011-01-31 01:01:36 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\VOS
2011-01-31 00:44:13 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Thinstall
2011-01-31 00:11:26 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\Hardcoded Software
2011-01-31 00:11:15 -------- d-----w- c:\program files\Hardcoded Software
2011-01-28 05:44:37 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Stardock
2011-01-28 05:44:18 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\local\PackageAware
2011-01-26 08:49:26 -------- d-----w- c:\program files\MSI Afterburner
2011-01-25 09:51:12 -------- d-----w- c:\windows\$regcmp$
2011-01-25 08:51:38 -------- d-----w- c:\progra~2\Martau
2011-01-25 08:51:36 -------- d-----w- c:\program files\Total Uninstall 5
2011-01-25 02:01:23 -------- d-----w- C:\Documents and Settings
2011-01-24 19:55:53 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\2K Sports
2011-01-24 14:39:27 -------- d-----w- c:\progra~2\KONAMI
2011-01-24 14:29:10 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Mikogo
2011-01-24 13:02:27 -------- d-----w- c:\program files\MP3Gain
2011-01-24 11:37:42 888424 ----a-w- c:\windows\system32\nvdispco322050.dll
2011-01-24 11:37:42 813672 ----a-w- c:\windows\system32\nvgenco322030.dll
2011-01-24 11:37:42 57960 ----a-w- c:\windows\system32\OpenCL.dll
2011-01-24 11:37:42 4837480 ----a-w- c:\windows\system32\nvcuda.dll
2011-01-24 11:37:42 319080 ----a-w- c:\windows\system32\nvdecodemft.dll
2011-01-24 11:37:42 2912360 ----a-w- c:\windows\system32\nvcuvid.dll
2011-01-24 11:37:42 2666600 ----a-w- c:\windows\system32\nvcuvenc.dll
2011-01-24 11:37:42 14899816 ----a-w- c:\windows\system32\nvoglv32.dll
2011-01-24 11:37:42 13019752 ----a-w- c:\windows\system32\nvcompiler.dll
2011-01-24 11:37:42 10084360 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys
2011-01-24 11:37:42 10023528 ----a-w- c:\windows\system32\nvd3dum.dll
2011-01-19 19:06:27 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\UseNeXT
2011-01-19 19:06:17 -------- d-----w- c:\program files\UseNeXT
2011-01-19 19:05:14 -------- d-----w- c:\program files\Defraggler
2011-01-19 17:51:10 38224 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbamswissarmy.sys
2011-01-19 17:51:06 20952 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbam.sys
2011-01-19 17:51:06 -------- d-----w- c:\program files\Malwarebytes' Anti-Malware
2011-01-17 02:47:41 -------- d-----w- c:\program files\PhotoZoom Pro 4
2011-01-17 00:11:49 -------- d-----w- c:\program files\Mozilla Firefox 4.0 Beta 9
2011-01-11 20:39:03 -------- d-----w- c:\program files\Lavalys
2011-01-11 19:03:14 -------- d-----w- c:\program files\PC Connectivity Solution
2011-01-11 19:02:11 -------- d-----w- c:\progra~2\NokiaInstallerCache
2011-01-11 00:47:00 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\StageManager.BD092818F67280F4B42B04877600987F0111B594.1
2011-01-11 00:47:00 -------- d-----w- c:\users\jirka\appdata\roaming\Adobe Mini Bridge CS5
==================== Find3M ====================
2011-01-25 09:24:43 17488 ----a-w- c:\windows\gdrv.sys
2011-01-24 22:11:25 17488 ----a-w- c:\windows\etdrv.sys
2011-01-05 16:14:10 445016 ----a-w- c:\windows\system32\wrap_oal.dll
2011-01-05 16:14:10 109144 ----a-w- c:\windows\system32\OpenAL32.dll
2010-12-29 00:42:04 285480 ----a-w- c:\windows\system32\guard32.dll
2010-12-24 07:45:52 86016 ----a-w- c:\windows\system32\frapsvid.dll
2010-11-29 16:38:30 94208 ----a-w- c:\windows\system32\QuickTimeVR.qtx
2010-11-29 16:38:30 69632 ----a-w- c:\windows\system32\QuickTime.qts
=================== ROOTKIT ====================
Stealth MBR rootkit/Mebroot/Sinowal/TDL4 detector 0.4.2 by Gmer, http://www.gmer.net
Windows 6.1.7600 Disk: WDC_WD6401AALS-00L3B2 rev.01.03B01 -> Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IdeDeviceP2T1L0-4
device: opened successfully
user: MBR read successfully
Disk trace:
called modules: ntkrnlpa.exe CLASSPNP.SYS disk.sys ACPI.sys halmacpi.dll >>UNKNOWN [0x85D281F8]<<
_asm { MOV EDX, [ESP+0x8]; LEA ECX, [ESP+0x4]; PUSH EAX; MOV EAX, ESP; PUSH EAX; PUSH 0x85d28008; MOV EAX, 0x8ca33fee; CALL EAX; }
1 ntkrnlpa!IofCallDriver[0x8325B458] -> \Device\Harddisk0\DR0[0x86B92650]
3 CLASSPNP[0x8D47F59E] -> ntkrnlpa!IofCallDriver[0x8325B458] -> [0x86A31898]
5 ACPI[0x8CB4C3B2] -> ntkrnlpa!IofCallDriver[0x8325B458] -> \Device\Ide\IdeDeviceP2T0L0-2[0x86AA1030]
\Driver\atapi[0x86A90278] -> IRP_MJ_CREATE -> 0x85D281F8
kernel: MBR read successfully
_asm { XOR AX, AX; MOV SS, AX; MOV SP, 0x7c00; STI ; PUSH AX; POP ES; PUSH AX; POP DS; CLD ; MOV SI, 0x7c1b; MOV DI, 0x61b; PUSH AX; PUSH DI; MOV CX, 0x1e5; REP MOVSB ; RETF ; MOV BP, 0x7be; MOV CL, 0x4; CMP [BP+0x0], CH; JL 0x2e; JNZ 0x3a; }
user != kernel MBR !!!
Warning: possible TDL4 rootkit infection !
TDL4 rootkit infection detected ! Use: "mbr.exe -f" to fix.
============= FINISH: 0:58:38,40 ===============
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zavři ostatní aplikace a prohlížeče, odpoj se od netu a fixni v HJT:
Návod
c:\users\jirka\appdata\roaming\VOS---znáš tento program?)
Stáhni Bootkit Remover
-ulož na plochu
-spusť
- pak klikni do černého okna a zkopíruj sem výsledek, případně dej screen
Návod
:OTL
PRC - C:\WINDOWS\explorer.exe (Microsoft Corporation)
PRC - C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe (Mozilla Corporation)
:Files
c:\users\jirka\appdata\local\{BEB69B3D-5833-4825-93D7-235E9D519EA3}
:Reg
:Commands
[purity]
[emptytemp]
[start explorer]
[Reboot]
c:\users\jirka\appdata\roaming\VOS---znáš tento program?)
Stáhni Bootkit Remover
-ulož na plochu
-spusť
- pak klikni do černého okna a zkopíruj sem výsledek, případně dej screen
Zdravím, tak v HJT fixnuto cos mi napsal..
Ten program ve složce VOS znám, byl to HDD Regenerator, už je to asi jen nějakej zbytek po programu, instalovaný už není.
Log OTL:
All processes killed
c:\users\jirka\appdata\local\{BEB69B3D-5833-4825-93D7-235E9D519EA3} folder moved successfully.
[EMPTYTEMP]
->Temp folder emptied: 159316 bytes
->FireFox cache emptied: 5572777 bytes
OTL by OldTimer - Version 3.2.20.6 log created on 02112011_170026
Bootkit Remover
Bootkit Remover
(c) 2009 eSage Lab
http://www.esagelab.com
Program version: 1.2.0.0
OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit
System volume is \\.\C:
\\.\C: -> \\.\PhysicalDrive0 at offset 0x00000000`00100000
Boot sector MD5 is: bb4f1627d8b9beda49ac0d010229f3ff
Size Device Name MBR Status
--------------------------------------------
596 GB \\.\PhysicalDrive0 OK (DOS/Win32 Boot code found)
Done;
Press any key to quit...
Ten program ve složce VOS znám, byl to HDD Regenerator, už je to asi jen nějakej zbytek po programu, instalovaný už není.
Log OTL:
All processes killed
c:\users\jirka\appdata\local\{BEB69B3D-5833-4825-93D7-235E9D519EA3} folder moved successfully.
[EMPTYTEMP]
->Temp folder emptied: 159316 bytes
->FireFox cache emptied: 5572777 bytes
OTL by OldTimer - Version 3.2.20.6 log created on 02112011_170026
Bootkit Remover
Bootkit Remover
(c) 2009 eSage Lab
http://www.esagelab.com
Program version: 1.2.0.0
OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit
System volume is \\.\C:
\\.\C: -> \\.\PhysicalDrive0 at offset 0x00000000`00100000
Boot sector MD5 is: bb4f1627d8b9beda49ac0d010229f3ff
Size Device Name MBR Status
--------------------------------------------
596 GB \\.\PhysicalDrive0 OK (DOS/Win32 Boot code found)
Done;
Press any key to quit...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si HD Tune
-nainstaluj, spusť program, klikni na záložku Error scan
Spusť Start a počkej , až skončí svojí práci. Pokud budou všechny čtverečky zelené je disk OK , pokud budou některá červená , disk odchází.
Na RAM zkus:
GoldMemory 6.92
GoldMemory je diagnostický program pro důkladné testování pamětového subsystému na
PC-kompatibilních počítačích (architektura x86).
nezávislost na operačním systému ("GMLoader")
http://www.goldmemory.cz/manual_cz.php
http://www.goldmemory.cz/screen_cz.php
Program GoldMemory je schopen detekovat některé z následujících chybových stavů:
vadné komponenty (HW chyby)
nekompatibilita jednotlivých částí paměťového subsystému (paměťové moduly,čipset,zákl.deska)
nesprávné nastavení čipsetové sady,časování paměti (BIOS SETUP)
chyby v důsledku přetaktování (overclocking)
chyby, které se objeví až při intenzívním zatížení testovaného HW
nestabilní napájení (základní deska, napájecí zdroj)
chyby, které nastanou vlivem teplotní nestability (přehřátí)
Parametry programu GoldMemory 6.92Aktualizováno: 3. 4. 2007
Instalace/použití:
1) "Stand-alone" GoldMemory (doporučeno)
Program je spuštěn nezávisle na jakémkoliv OS:
a) GoldMemory bootovací disketa
b) GoldMemory bootovací CD
V těchto případech NENÍ možné využívat protokolování do souboru.
Obě tyto možnosti používají zavaděč programu "GMLoader",
který umožnuje spuštění programu GoldMemory bez použití operačního systému DOS.
-nainstaluj, spusť program, klikni na záložku Error scan
Spusť Start a počkej , až skončí svojí práci. Pokud budou všechny čtverečky zelené je disk OK , pokud budou některá červená , disk odchází.
Na RAM zkus:
GoldMemory 6.92
GoldMemory je diagnostický program pro důkladné testování pamětového subsystému na
PC-kompatibilních počítačích (architektura x86).
nezávislost na operačním systému ("GMLoader")
http://www.goldmemory.cz/manual_cz.php
http://www.goldmemory.cz/screen_cz.php
Program GoldMemory je schopen detekovat některé z následujících chybových stavů:
vadné komponenty (HW chyby)
nekompatibilita jednotlivých částí paměťového subsystému (paměťové moduly,čipset,zákl.deska)
nesprávné nastavení čipsetové sady,časování paměti (BIOS SETUP)
chyby v důsledku přetaktování (overclocking)
chyby, které se objeví až při intenzívním zatížení testovaného HW
nestabilní napájení (základní deska, napájecí zdroj)
chyby, které nastanou vlivem teplotní nestability (přehřátí)
Parametry programu GoldMemory 6.92Aktualizováno: 3. 4. 2007
Instalace/použití:
1) "Stand-alone" GoldMemory (doporučeno)
Program je spuštěn nezávisle na jakémkoliv OS:
a) GoldMemory bootovací disketa
b) GoldMemory bootovací CD
V těchto případech NENÍ možné využívat protokolování do souboru.
Obě tyto možnosti používají zavaděč programu "GMLoader",
který umožnuje spuštění programu GoldMemory bez použití operačního systému DOS.
Tak HDD i memory bez chyb, v pořádku...ani jsem neočekával jiný výsledek.
Na net se pořád nemůžu dostat, systém se chová stále nějak divně..hlavně při startu..
Ty ovladače od Avastu, v tom správci zařízení, kvůli kterým mě nejde pravděpodobně net nejdou odinstalovat ani zakázat, jak jsem již psal..tak už nevím, asi to vypadá na ten komplet reinstal win...co myslíte?
Na net se pořád nemůžu dostat, systém se chová stále nějak divně..hlavně při startu..

Ty ovladače od Avastu, v tom správci zařízení, kvůli kterým mě nejde pravděpodobně net nejdou odinstalovat ani zakázat, jak jsem již psal..tak už nevím, asi to vypadá na ten komplet reinstal win...co myslíte?