Prosím o radu Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Tylora
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Prosím o radu

Příspěvekod Tylora » 11 pro 2011 21:40

JO, ALE JAK ZJISTIT, CO TO JE?? K. DYŽ TO DÁM NA KABEL BEZ TP LINKU, TAK TO TAKY NEFUNGUJE. Ovladače jsem aktualizovala a zas tak dobrá nejsem , abych přesně věděla co stím. Uvidíme, co řeknou.

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 11 pro 2011 22:48

A proto po nás musíš řvát?
Pokud máš za to, že je to chyba UPC, tak jim zavolej a domluv si servis. Přeinstalace OS ti zaručuje, že virem to není. Tím můžeme vlastně i uzavřít téma v HJT sekci
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Tylora
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Tylora » 11 pro 2011 23:46

:D To se omlouvám, jak jsi přišel na to , že po vás řvu, to bych si nikdy nedovolila. To je spíš moje trápení, ale přesto děkuji za pomoc, jelo to a měla jsem radost , a pak zas nic. Jsem náhodou ráda, že jste tady, ale jak nemůžu na internet, tak jsem v háji, protože se musím učit a bez netu jsem jak bez ruky. To se opravdu omlouvám, asi je to tím písmem, ale to byla moje lenost to opravit.
Servis mám domluvenej. Napíšu , co to bylo, ale myslím, že nějaká potvora se tam taky vloudila ( předtím)
Jsem fakticky ráda za každou radu nebo pomoc a taky se něco naučím, tedy kromě mazání dat pomocí logu, tak na to fakt nemám. Jste machři!!!!!
Takže ještě jednou díky, ale nikoho jsem nechtěla urazit.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o radu  Vyřešeno

Příspěvekod jaro3 » 12 pro 2011 10:16

Děkujeme!

S tím asi nic neuděláme , vypadá to na UPC--

Pokud nejsou jiné problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”