prosím o kontrolu logu, tečky,čárky nahoře na liště Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Nový HJT

Příspěvekod KamilaS » 09 kvě 2015 20:25

nepomohlo tak přikládám:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 20:23:26, on 9.5.2015
Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505)
MSIE: Internet Explorer v11.0 (11.00.9600.17728)

FIREFOX: 37.0.2 (x86 cs)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Windows\system32\taskhost.exe
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Windows\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe
C:\Program Files\Sony\Sony PC Companion\PCCompanion.exe
C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\Program Files\Sony\Sony PC Companion\PCCompanionInfo.exe
C:\Program Files\Avira\My Avira\Avira.OE.Systray.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqbam08.exe
C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqgpc01.exe
C:\Program Files\Intel\Intel(R) Rapid Storage Technology\IAStorIcon.exe
C:\Users\PaKSzabovy\Desktop\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page =
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=255141
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: HP Print Enhancer - {0347C33E-8762-4905-BF09-768834316C61} - C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Smart Web Printing\hpswp_printenhancer.dll
O2 - BHO: Windows Live ID Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: HP Smart BHO Class - {FFFFFFFF-CF4E-4F2B-BDC2-0E72E116A856} - C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Smart Web Printing\hpswp_BHO.dll
O4 - HKLM\..\Run: [IAStorIcon] "C:\Program Files\Intel\Intel(R) Rapid Storage Technology\IAStorIconLaunch.exe" "C:\Program Files\Intel\Intel(R) Rapid Storage Technology\IAStorIcon.exe" 60
O4 - HKLM\..\Run: [hpqSRMon] C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqSRMon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Windows\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe" /min
O4 - HKLM\..\Run: [Avira Systray] C:\Program Files\Avira\My Avira\Avira.OE.Systray.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Sony PC Companion] "C:\Program Files\Sony\Sony PC Companion\PCCompanion.exe" /Background
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
O9 - Extra button: Zobrazit nebo skrýt HP Smart Web Printing - {DDE87865-83C5-48c4-8357-2F5B1AA84522} - C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Smart Web Printing\hpswp_BHO.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics
O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: Avira Mail Protection (AntiVirMailService) - Avira Operations GmbH & Co. KG - C:\Windows\Avira\AntiVir Desktop\avmailc7.exe
O23 - Service: Avira Scheduler (AntiVirSchedulerService) - Avira Operations GmbH & Co. KG - C:\Windows\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe
O23 - Service: Avira Real-Time Protection (AntiVirService) - Avira Operations GmbH & Co. KG - C:\Windows\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe
O23 - Service: Avira Web Protection (AntiVirWebService) - Avira Operations GmbH & Co. KG - C:\Windows\Avira\AntiVir Desktop\avwebg7.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Avira Service Host (Avira.OE.ServiceHost) - Avira Operations GmbH & Co. KG - C:\Program Files\Avira\My Avira\Avira.OE.ServiceHost.exe
O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: COMODO Dragon Update Service (DragonUpdater) - Comodo Security Solutions, Inc. - C:\Program Files\Comodo\Dragon\dragon_updater.exe
O23 - Service: Intel(R) Rapid Storage Technology (IAStorDataMgrSvc) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Intel(R) Rapid Storage Technology\IAStorDataMgrSvc.exe
O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - C:\Program Files\Malwarebytes Anti-Malware\mbamservice.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: NVIDIA Driver Helper Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe
O23 - Service: Sony PC Companion - Avanquest Software - C:\Program Files\Sony\Sony PC Companion\PCCService.exe
O23 - Service: NVIDIA Stereoscopic 3D Driver Service (Stereo Service) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\3D Vision\nvSCPAPISvr.exe

--
End of file - 5386 bytes
Jsem Lama ale jsem snaživá : D

Reklama
jerabina
člen Security týmu
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: prosím o kontrolu logu, tečky,čárky nahoře na liště

Příspěvekod jerabina » 09 kvě 2015 20:43

Ověříme integritu a úplnost všech systémových souborů:
- Zmáčkni Win + R najednou
- vepiš do spuštění "cmd" bez úvozovek. a stiskni Enter.
- do příkazového řádku vepiš "sfc /scannow" bez úvozovek a stiskni Enter.
- Po dokončení skenu udělej printscreen výsledku, ulož ho jako obrázek, restartuj počítač a obrázek sem vlož + info o problémech.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod KamilaS » 10 kvě 2015 13:12

nenechá mě to udělat scan, píše to: nástroj sfc může spouštět pouze správce z relace konzoly, nemám udělaný účty, počítač spravuju jenom já
C:/users/pakszabovy/
promiň, že to má možná chyby, ta tabulka toho příkazování je strašně piďi jako při combofixu

mople71
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod mople71 » 10 kvě 2015 14:19

Ahoj, co přesně se teď řeší za problémy?

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod KamilaS » 10 kvě 2015 16:13

udělám tohle: do příkazového řádku vepiš "sfc /scannow" bez úvozovek a stiskni Enter.
a napíše to tohle: nástroj sfc může spouštět pouze správce z relace konzoly
a pod tím vyskočí tohle: C:/users/pakszabovy/ ......... a nic, žádný sken se neprovede, dál mě to nepustí
promin nejsem přeborník ve vysvětlování a navíc, tohle dělám poprvý

ha sem teprve tě pochopila mople.. - stále stejný problém i po tom všem čištění a úplném odins. ff a stáhnutí nového, všechno píše "nenalezeny hrozby"
Naposledy upravil(a) KamilaS dne 10 kvě 2015 16:15, celkem upraveno 1 x.

mople71
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod mople71 » 10 kvě 2015 16:14

To nemyslím, myslím co máš nyní za problémy s PC?

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod KamilaS » 10 kvě 2015 20:20

stále stejný problém i po tom všem čištění a úplném odins. ff a stáhnutí nového, všechno píše "nenalezeny hrozby"

mople71
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod mople71 » 10 kvě 2015 20:28

Aha, ok, už si rozumíme. ;)

To není způsobeno viry, ale něčím jiným...

Zkus na chvíli vypnout Windows Aero: http://www.windowstipy.cz/clanky/jak-vypnout-aero/

Problém přetrvává?

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod KamilaS » 10 kvě 2015 20:54

uděláno! a je to furt stejný, ach jo, co když už mi kleká pc? jakože si budu muset koupit novej?

a ještě mě napadlo, že od doby, kdy jsem si z wind. stránek stáhla visual studio na programování, jestli se to tak jmenuje, tak asi od tý doby mám problémy, ale možná to s tím nesouvisí

mople71
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod mople71 » 10 kvě 2015 23:20

To není jenom tvým PC, viděl jsem to s nejnovějším FF u jiných PC... Něco mě třeba napadne. ;)

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod KamilaS » 11 kvě 2015 07:25

děkuju, že se jste tak pečliví, zase zašlu nějaké peníze ... : )

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 11 kvě 2015 10:56

ještě jednou Powelikscleaner

postupuj podle tohoto návodu:
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=co ... d=SOLN3587
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”