extrémně pomalý start - kontrola logu Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: extrémně pomalý start - kontrola logu

Příspěvekod guest » 22 úno 2010 19:18

Vzhledem k tomu, že už to řešíte dlouho bych začal od začátku. Resetnul CMOs /vynechal taktování apod. voloviny/ zformátoval a nainstaloval systém, pak by se dalo od něčeho odrazit.

Reklama
Poky
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: extrémně pomalý start - kontrola logu

Příspěvekod Poky » 22 úno 2010 19:32

jaro3: "When installing the battery, note the orientation of the positive side (+) and the negative
side (-) of the battery (the positive side should face up)." - z manuálu. Nicméně já tam ani neviděl + a -, jednoduše horní část byla hladká s vyrytým písmem, dolní vypadala jako.. náprstek? jestli víš, co myslím.

Blue Spirit : Nejspíš mi nic jiného nezůstane, bohužel nyní je pro mě pravděpodobně méně nepříjemné se s tím nějak vypořádat, ačkoliv mi to nedělá radost, než formátovat a re-instalovat..

----------------------

Vzhledem k tomu bych rád poděkoval všem, kteří se mi snažili pomoci za to velké množství času, který mi obětovali, vážím si toho.
Kdyby někoho ještě něco napadlo, budu fórum sledovat (s určitými věcmi snad mohu také uživatelům pomoci)
.

EDIT 29. prosince 2010

Problém působil nějakým způsobem rozbitým 120GB disk (měl sem problémy z něj číst data, ale nenapadlo mě to..) - po odpojení pc bootuje do minutky.
Naposledy upravil(a) Poky dne 29 pro 2010 12:20, celkem upraveno 1 x.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: extrémně pomalý start - kontrola logu  Vyřešeno

Příspěvekod jaro3 » 22 úno 2010 19:50

To by měl být - ,+ směřuje do desky.
Vyndal si jí na 5min.? Tak tady asi vše.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”