RUNDLL Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

BigJimmy
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: RUNDLL

Příspěvekod BigJimmy » 01 srp 2011 19:15

ZDROJ ne ... to by se vypinalo jako porad... ale ono jen v nejakych pripadech ..... jinak vzdy kdyz to udela, tak slysim takovej divnej zvuk .... jako kdyz vyfoukne autobus nebo kamion vzduch, ale ne tak nahlas, potichu :(

Reklama
BigJimmy
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod BigJimmy » 01 srp 2011 19:21

tak ne ... ted jsem to zkusil restartovat (spustenim hry) a restartovalo se to .. ten zvuk ale se dá blbe popsat .... nenapadaj me slova jak to popsat :/ ... ten zvuk predtim jak sem psal zapomen .... tenhle je trosku jiný

BigJimmy
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod BigJimmy » 01 srp 2011 19:24

ja si porad myslim, ze to ma neco s tema ramkama.... nwm proc, ale porad na to myslim :D .... Já myslim ze to predtim nedelalo (prestoze ram byla 126mb)

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 01 srp 2011 19:28

ram byla 126mb-- tak málo??

Udělej ten Memtest.

Zdroj to dělat může....zcvlášt při vyšším zatížením , ty zvuky taky může vydávat zdroj.

Piš vše do jednoho příspěvku , dokud neodpovím!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

BigJimmy
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod BigJimmy » 01 srp 2011 19:31

jojo :) .. proto jsem kupoval ty 2 GB (kit 2x1) ... memtest jsem delal a 0 err, jestli jsem to delal dobre.. rikal jste ze mam zapnout 2x memtest, tak jsem pustil 2x do kazdeho okna 1024 a spustil ......

jinak zkusim vycistit registry ccleanerem zase... naslo to dost chyb, tak je opravim, potom jsem v cmd zkousel chkdsk, naslo to par chyb, i kdyz rano kdyz sem delal chkdsk, tak zadnou ... tak spustim chkdsk i s opravou..... ozvu se zhruba za ty 2 hodky.. az se dodela chkdsk

a nedá se nejak zkontrolovat zdroj.. nejakym programem? ...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 01 srp 2011 19:35

Jo , dělal si ten Memtest alespoň 2h?

kontrolou disku udělej, pak ještě:

HD Tune
Stáhni si HD Tune

-nainstaluj, spusť program, klikni na záložku Error scan
Spusť Start a počkej , až skončí svojí práci. Pokud budou všechny čtverečky zelené je disk OK , pokud budou některá červená , disk odchází.
--pokud si už nedělal..

Nemáš možnost si od někoho půjčit silnější , dobrý zdroj?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

BigJimmy
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod BigJimmy » 01 srp 2011 19:38

pucit... to asi ne, jedine ze sveho stareho pocitace, kterej nepouzivam, protoze ma ramku taky 126 MB :D :D ... ale objednam lepsi... ale nevim nevim, ten pocitac je starej jak tenhle pocitac a zdroj nebude o moc lepsi si myslim ..... Mem test jsem delal od devíti asi do půl jedný ... já sam sem vysledky nevidel, ale prý tam bylo 0 err ...HD tune jsem nedelal.... ted jdu na ten chkdsk, ted jsem udelal ccleaner

-------------------------------------------------------
1)takze cmd.exe --> chkdsk....plno chyb
2)ccleaner.....
3)cmd.exe --> chkdsk /f..... zadny chyby :/ ... doufam ze to bylo tim ccleanerem..... ted jdu na ten HDTune

HDTune .. vse zelené .... takze by to melo bejt v pohode

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 01 srp 2011 21:50

Starž zdroj , to asi nebude to pravý ořechový.
Viry v tom roli nehrají.

chkdsk , plno chyb , možná že nešly už opravit.

BigJimmy
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod BigJimmy » 02 srp 2011 14:03

dneska jsem mel starost zapnout pocitac... on naskocil, ale monitor nic, tam jen blikalo svetýlko, jako ze je zaplý ale jinak nic.... zkousel jsem vypojit a zapojit kabely a nic... restart a nic .... vypnul jsem ho za 10 minut zapnul nic .... restartoval, ale ted uz to naskocilo ..... nevite cim to je ? ... jestlui by to mohl být taky zdroj, tak je to jistý ... :/

muzu odstranit vsechny logy, zalohy registru, zalohy z ccleaneru, TFC , ATF-cleaner, OTL???

ted mi to skocilo zase do modre obrazovky a psalo to neco o "Sfhlpo2.sys" (neprectu to po sobe na tom papire mozna misto H je tam N :D )
Naposledy upravil(a) BigJimmy dne 02 srp 2011 15:07, celkem upraveno 1 x.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 02 srp 2011 18:46

Každopádně tohle bude chyba HW. Pokud disk a ramky testy prošly, tak to bude pravděpodobně zdrojem. Ten soubor, co měl způsobovat problém neexistuje. Zkus ho opsat ještě jednou. Ten název je divný
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 02 srp 2011 18:52

Taky myslím ten zdroj , dokud ho nevyměníš , nebudeme nic vědět..

udělej ještě jednou Whocrashed.

BigJimmy
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod BigJimmy » 03 srp 2011 09:10

je to v haji ,,, musim kompletne preinstalovat win XP ... vcera jsem zkousel jednu hru a ona nesla, chtela stahnout netframework ... tak jsem ho stahnul y microsoft.com nainstaloval a bum, spadl mi system a kdyz jsem zapnul tak to napsalo ze to nejde zapnout nebo neco takovyho a bzlo tam ze chzbi soubor /windows/system32/config/system a tak jsem do mechaniky dal oficialni cd win xp a z nej sem spustil opravu {tlacitko R}
ale nic to nedelalo, tak jsem dal chkdsk a ono se tu nastesti spustilo, opravilo to nejaky soubory, ze system sel zapnout, JENZE.... Plocha se nacitala strasnou dobu, pak zbelala {active system deskop nebo co} a nabehla plocha, 2 tabulky s errorama .... mohl jsem prohlizet obsah pocitace, ale nemohl jsem nic kopirovat, jit na internet, atd... a neslo to ani v nouzaku .... ani posledni znama konfigurace nesla a tak jsem si nabootoval hirens, ktery nastesti mam na cd a ted vam pisu y nej, taky si yalohuju data a budu muset preinstalovat szstem .... jen me stve ye neseyenu mic. word, exel ani powerpoint... nejde to nejak yalohovat?? jinak nevim co se stalo ... Instaler net frameworku se jmenoval po stayeni >dotnetfx35Setup.exe ... to asi nepomuye ... dam sem primej odkay stahovani , ale nevim jestli v tom bzl vir ....jinak musim to preinstalovat a nemam tu jinej pc, kdzy to nevzjde, tak nevim >{ ....... prosim odpoveyte rzchle jak se da yalohovat win. office }word] ja ykusim ynova opravu pomoci winxp cd .......

** omlovam se ya Y a Z ... hirens nema ceskou klavesnici, jen anglickou a ruynz jinz ... takye kde je Z je to Y , a obracene.. ye yacatku jsem to opravoval ale pak uy me to ydryovalo moc

odtud jsem stahnul netframework >
***http://www.microsoft.com/downloads/cs-cz/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6

Zpět na “HiJackThis”