jak ujistitm, jestli jsem nainstaloval vsechny ovladace??? a neexistuje ovladač na Ramky ? ... Bud to pada teda pricinou zdroje a nebo ze jsem neinstaloval ovladac.. jestli existuje ..... a jak mam pznat dobrý zdroj, respektive který pasuje do mého pc ..... nebo mam zalozit topic ??
btw . ten zdroj me pekne ser* .. v pulce aktualizace na sp3 mi se restartoval pc, takze jsem dalsich 15 minut odstranoval zbytky a musim to udelat znova....
KOUKNETE NA PREDCHOZI STRANU
RUNDLL Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: RUNDLL
Dkud nevyměníš ten zdroj , tak se nepohnem z místa!!
Pokud máš normální PC , zákl. desku ATX , kup zdroj do ATX....
Zbývá ten disk , ale ten byl asi OK.
Jinak sem píšeš marně , od někoho si vypůjči ten zdroj!
RAM žádné ovladače nemá , zbytečně se budeš zabývat ovladači , když Ti nejde instalace win a v půlce Ti to spadne!!
Pokud máš normální PC , zákl. desku ATX , kup zdroj do ATX....
Zbývá ten disk , ale ten byl asi OK.
Jinak sem píšeš marně , od někoho si vypůjči ten zdroj!
RAM žádné ovladače nemá , zbytečně se budeš zabývat ovladači , když Ti nejde instalace win a v půlce Ti to spadne!!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
to urcite.... ja uz sem sem psal z windowsu... vse jsem preinstaloval , nainstaloval ovladace , vse jak má být ....proto se ptam jak poznam jestli jsem nainstaloval vsechny .... ale myslim ze jo, potom jsem nainstaloval net framework 1.1 a 2.0 a aktualizoval windowsy .... ted zrovna to aktualizovalo sp 2 na sp 3 . to je ma dalsi otazka .... napsalo mi to : soubor soucasti neodpovida overovacim informacim uvedenym v manifestu soucasti a potom : instalace aktualizace sp3 nebyla dokoncena.. provedene zmeny vratime z5 klepnutim na ok ... klikam na ok ...... a zdroj jsem chtel odpoledne koupit, jenze jsem nevedel jaký a nikdo mi neodpovedel, tudiz ho koupim az zejtra!
a mam desku MSI KT6V (MS-7021) http://www.alza.cz/msi-kt6v-lsr-ms-d44744.htm
-------------------------------- poradil bys mi nejaky zdroj??
a mam desku MSI KT6V (MS-7021) http://www.alza.cz/msi-kt6v-lsr-ms-d44744.htm

-------------------------------- poradil bys mi nejaky zdroj??
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Napiš ještě jakou máš tu grafiku do AGP slotu , přídavné karty, jestli máš do PCI ( kolik) , pak Ti napíšu nějaký zdroj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
tak netusim o cem mluvis
..... grafiku mam podle CPU-Z Inno3D GeForce FX 5500 (nvidia) .. nevim co jsi rikal o "AGP slotu" a jak zjistim jestli tam mam nejake "pridavne karty" ??? ...

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Grafika je jednoduchá (AGP slot),nenáročná , jaký zdroj tam máš nyní? Myslím údaj ve wattech (W).
Přídavné karty do PCI , tunery , sat. karty , ap.
Přídavné karty do PCI , tunery , sat. karty , ap.
tak, pridavne karty.. nwm nwm, napada me jen televizni, ale tu stejne nepouzivam, protoze ta fungovala na analoový vysílání jen .... a zdroj nevim, protoze jsem zase doma a nestusim, kdy se dostanu k tomu pc ... zkusim napsat majiteli .... jde to nejak zjistit, aby se nemusel odtvirat pc ?..... To by moje babicka asi nedala 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde , musíš otebvřít PC a kouknout se na vizitku na zdroji..
Myslím , že na tu sestavu by stačil 400W zdroj:
http://www.alza.cz/zdroje/podle-vykonu/ ... 849185.htm
Myslím , že na tu sestavu by stačil 400W zdroj:
http://www.alza.cz/zdroje/podle-vykonu/ ... 849185.htm
doporuc mi nejakej pls... ja se v tom fakt moc nevyznam... cetl jsem nekde o "zvlneni" ze to nici i televize, dvd prehravace, atd.... ze to "vlni z5 do zasuvky nebo co .... a jeste ucinost, ze pri minimalnim vykonu by to nemelo mit ucinost pod 20% nebo neco takovýho jsem cetl.... uz si to moc nepamatuju
.... koukal jsem a co tenhle ?... http://www.alza.cz/seasonic-ss-500et-f3-d167022.htm

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
SEASONIC --- to je dobrá volba , trochu předimenzovaný na Tvůj PC , ale do budoucna má i přídavné napájení pro graf. kartu. Pokud Ti nevadí cena , můžeš ho koupit.
Myslíš zemnicí smyčku? To s tím nemá nic společného.
Jinak se píše:
Zdroj samozřejmě splňuje PFC normu nízkého harmonického rušení a zpětného vyzařování do sítě.
Myslíš zemnicí smyčku? To s tím nemá nic společného.
Jinak se píše:
Zdroj samozřejmě splňuje PFC normu nízkého harmonického rušení a zpětného vyzařování do sítě.
nn myslel jsem tohle : http://www.pcporadenstvi.cz/jaky-vybrat-zdroj-do-pc ... tam se o tom neco pise... btw já mam fakt smulu
.... pred mesicem sem zaviroval notas tzv. facebook virem (odkaz na fake stranky youtube a tam te to donuti stahnou adobe flash player, ktery je zavirovanej...) uz jsem to daval jedno na forko, ale nejde s tim nic delat, volal jsem na technickou podporu od Dell a pry o tomhle uz slyseli a ze se musi reinstall win :X .... Takze ja jsem preinstaloval ty Xpéčka, jak tam budu kupovat zdroj a kupoval ramky
a ted jeste budu preinstalovavat notas :X .. ale to jsem nepatří.. jen jsem chtel rict, jakou mam smulu 

NO jo, je to jen stroj
.
Pokud už nemáš žádné problémy, můžeš dát zelenou fajfku, vyřešeno.

Pokud už nemáš žádné problémy, můžeš dát zelenou fajfku, vyřešeno.