Policie ČR mě napadla - musím zaplatit 2000 kč
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Policie ČR mě napadla - musím zaplatit 2000 kč
Dobrý den, já, prostě jsem se koukal na prci prci prcičky, a najednou mi tam vyskočí ,,České Republik POLICE" .. Musím vyplatit 2000 Kč, ale možná je to vir, prostože v nadpisu je nesrozumitelný text, a docela i nesmyslný důvod, že se koukám na filmy na internetu na vlastní použití, moc prosím pomoc! :( Moc se bojím, já opravdu nechci jít za kadr..
Naposledy upravil(a) Ltb dne 01 úno 2013 10:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: POLICE Č. REP. Mě napadla! RYCHLE!
Za katr nepůjdeš , je to jen nákaza
Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
Stáhni si TFC
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Stáhni AdwCleaner
Ulož si ho na svojí plochu
Ukonči všechny programy , okna a prohlížeče
Spusť program poklepáním a klikni na „Search“
Po skenu se objeví log ( jinak je uložen systémovem disku jako AdwCleaner[R?].txt), jeho obsah sem celý vlož.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.

Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
Stáhni si TFC
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Stáhni AdwCleaner
Ulož si ho na svojí plochu
Ukonči všechny programy , okna a prohlížeče
Spusť program poklepáním a klikni na „Search“
Po skenu se objeví log ( jinak je uložen systémovem disku jako AdwCleaner[R?].txt), jeho obsah sem celý vlož.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře, moc děkuju, uff, akorát, já jsem si našel nejaký návod, a teď na napadeném počítači prohledávám všechny viry (Avira) A jelikož nemmám přístup k internetu tak si nemůžu stáhnout ostatní programy :( Dyžtak nějaký nápady, tak rozhodněn napiš, díky moc .. Uff.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si z jiného PC Kaspersky Rescue Disk 10
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/re ... cue_10.iso
Soubor .iso vypal na CD v tomto programu:
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
Při startu windows drž klávesu Delete a dostaneš se do BIOSu. V něm , na záložce BOOT, změň boot na prvním místě na CD/DVD. Potvrď změnu (Save and Exit).
Po restartu se na chvíli objeví BIOS a poté černá obrazovka ,nahoře s textem:
Boot z CD/DVD pokračujte libovolnou klávesou- nějakou hned stiskni.
Pak se již nabootuje Kaspersky Rescue Disk. V tomto programu můžeš odstranit viry, spyware nebo jiný nebezpečný a škodlivý software.
Měl by si vybrat myslím tu druhou možnost od shora, pak vybrat :
All peripherialls ( to je všechny disky- oddíly), flešky, mechaniky, MBR atd.
Při pokračování trvá někdy dlouho černá obrazovka , vydrž , program stále pracuje.
http://www.softpedia.com/progScreenshot ... 00454.html
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... Disk.shtml
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/re ... cue_10.iso
Soubor .iso vypal na CD v tomto programu:
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
Při startu windows drž klávesu Delete a dostaneš se do BIOSu. V něm , na záložce BOOT, změň boot na prvním místě na CD/DVD. Potvrď změnu (Save and Exit).
Po restartu se na chvíli objeví BIOS a poté černá obrazovka ,nahoře s textem:
Boot z CD/DVD pokračujte libovolnou klávesou- nějakou hned stiskni.
Pak se již nabootuje Kaspersky Rescue Disk. V tomto programu můžeš odstranit viry, spyware nebo jiný nebezpečný a škodlivý software.
Měl by si vybrat myslím tu druhou možnost od shora, pak vybrat :
All peripherialls ( to je všechny disky- oddíly), flešky, mechaniky, MBR atd.
Při pokračování trvá někdy dlouho černá obrazovka , vydrž , program stále pracuje.
http://www.softpedia.com/progScreenshot ... 00454.html
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... Disk.shtml
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Wow, díky moc, je vidět že na pc-help je o nouzi postaráno :) Jinak, myslíš že Avira pomůže? Neni to nejlepší antivir, ale tak .. :)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
já ho mám taky , myslím že by pomohla , ale chce to aktualizovat databázi , a ty nemáš připojení.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Okej, mám už 24% Takže dám zprávu až de to dokončí/nalezne se hrozba.. Jinak díky :)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač , pokud stahuješ Kaspersky nyní , nemusíš ho pak aktualizovat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Policie ČR mě napadla - musím zaplatit 2000 kč
Jo, takže jsem odstranil nějaký vir, je to nějaký tr/spy.ardamax.nrs .. Ale nepomohlo, takže jestli můžu poprosit, co teď? Zálohování nedělám takže jsem asi v ... :(
Pokud si pustil jen aviru a nepomohlo to, stáhni si Kaspersky RD, vypal a nabootuj, jak radil Jaro3. Věř mu, ví co dělá:-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím pomoct, mě se tam nezobrazí žádný Boot z CD/DVD pokračujte libovolnou klávesou :( Tak pomůžete mi nebo ne?
Naposledy upravil(a) DaymoonVFX dne 01 úno 2013 11:10, celkem upraveno 1 x.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý, už to mám, ale co teď? Mám na výber graphic/text neco neco.