Nepříjemné reklamy Vyřešeno
Nepříjemné reklamy
Dobrý večer, chtěl bych poprosit o radu. Nevím kam to zařadit, tak to zkusím tady. Teď mi pár dní zlobí počítač a neustále mi vyskakují nepříjemné reklamy všude kde se dá. Mám prohlížeč Mozila Firefox a ty reklamy jsou všude. Pořád se mi zeleně zvýrazňují některé slova v názvech a reklamy jsou hlavně vždy nahoře na stránce a uprostřed, nedá se toho zbavit. Už jsem zkoušel v Nástroje-Možnosti internetu zadat blokování vyskakovacích oken, ale nepomáhá to. nevím co segra s počítačem udělala, pořád něco jebe a teď mě to pořád otravuje. Stává se mi taky, že když na něco kliknu, tak se mi otevře okno a v něm nějaká hra automaty apod. nevíte prosím někdo, co to má znamenat? Děkuji
Re: Nepříjemné reklamy
Vypadá to na vir popros o kontrolu logu HiJackThis návod mám v popise
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Aha, my momentálně nemáme žádný antivir, tak možná proto. Starý nějak došla asi demoverze, nebo tak něco a nový zatím nemáme. Zkusím něco někde splašit. Děkuji
Ta kontrola logu nevím jak se dělá.
Ta kontrola logu nevím jak se dělá.
1.pro zdarma použítí doporučuji avast možnost si ho zaregistrovat zdarma.
2. návod mám v podpise
2. návod mám v podpise
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Vyzkouším ten avast a uvidím. Zatím děkuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2014 20:02) ---
Stáhnul jsem si Avast ze slunečnice. nainstaloval a dal test. Našlo mi to 5 infikovaných souborů. Tak jsem dal automaticky vyčistit a napsalo mi to hotové. Zkoušel jsem stránky kde jsem byl předtím. Dělá to pořád, ale nyní se mi tam už nezobrazí ty reklamy, ale jen bílý nebo jiný rámeček s nějakým anglickým nápisem. Jak to prosím odstavit? Vir to už snad není.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2014 20:02) ---
Stáhnul jsem si Avast ze slunečnice. nainstaloval a dal test. Našlo mi to 5 infikovaných souborů. Tak jsem dal automaticky vyčistit a napsalo mi to hotové. Zkoušel jsem stránky kde jsem byl předtím. Dělá to pořád, ale nyní se mi tam už nezobrazí ty reklamy, ale jen bílý nebo jiný rámeček s nějakým anglickým nápisem. Jak to prosím odstavit? Vir to už snad není.
Co tam píšou?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PC potřebuje vyčistit a tak to přesunu do příslušné sekce, aby si toho virobijci všimli. Stáhni si program HiJackThis a log sem vlož. Návod najdeš v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jsem chtěl zkusit vámi doporučovaný prográmek, ale nějak mi nejde stáhnout. Ten avast mi včera našel 5 infikovaných souborů, ale stejně mi to pořád zlobí. Když chci stáhnout ten HiJackThis, tak mi to jakoby najede, ale stránka se nenačete, nevím proč. Dělá mi to ale u více programů.
Myslíte si prosím, že by pomohlo třeba defragmentace disku, cleaner, nebo tak něco?
Myslíte si prosím, že by pomohlo třeba defragmentace disku, cleaner, nebo tak něco?
To teď není důležitý, chce to zprovoznit ten HJT. Odsud to taky nejde? viewtopic.php?t=5119
No právě odtamtud jsem to zkoušel a nejde mi to.
A to je problém to zkusit kdekoliv jinde? 
Zkus tohle http://sourceforge.net/projects/hjt/
pak postupuj podle návodu

Zkus tohle http://sourceforge.net/projects/hjt/
pak postupuj podle návodu
Problém to asi je, protože počítač je celý nějaký rajblý a to kolečko nahoře se pořád točí, jakoby v pozadí něco jelo. Když najedu na ty vaše odkazy, dám stáhnout, ale nenajede to vůbec na stahování. Zkusím uložto nebo něco podobného.