Bol som odkázaný s tejto témy viewtopic.php?f=46&t=171289
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 12:33:40, on 3. 3. 2016
Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505)
MSIE: Internet Explorer v11.0 (11.00.9600.18205)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\Update Core\NvBackend.exe
C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver\Application\iusb3mon.exe
C:\Program Files (x86)\Tracer Gaming Mouse\mousehid.exe
C:\Program Files (x86)\Tracer Gaming Mouse\trayicon.exe
C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTShellHlp.exe
C:\Program Files (x86)\Samsung\Samsung Magician\Samsung Magician.exe
D:\HALL3000\HijackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = www.google.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=255141
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=255141
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe,
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_73\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_73\bin\jp2ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: [USB3MON] "C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver\Application\iusb3mon.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [GamingMouse] C:\Program Files (x86)\Tracer Gaming Mouse\mousehid.exe
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE')
O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics
O23 - Service: Adobe Acrobat Update Service (AdobeARMservice) - Adobe Systems Incorporated - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: ESET Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\x86\ekrn.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: NVIDIA GeForce Experience Service (GfExperienceService) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\GeForce Experience Service\GfExperienceService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ieetwcollectorres.dll,-1000 (IEEtwCollectorService) - Unknown owner - C:\Windows\system32\IEEtwCollector.exe (file missing)
O23 - Service: Intel(R) Capability Licensing Service TCP IP Interface - Intel(R) Corporation - C:\Program Files\Intel\iCLS Client\SocketHeciServer.exe
O23 - Service: Intel(R) Dynamic Application Loader Host Interface Service (jhi_service) - Intel Corporation - C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) Management Engine Components\DAL\jhi_service.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: Intel(R) Management and Security Application Local Management Service (LMS) - Intel Corporation - C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) Management Engine Components\LMS\LMS.exe
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: MSI Live Update Service (MSI_LiveUpdate_Service) - Micro-Star INT'L CO., LTD. - C:\Program Files (x86)\MSI\Live Update\MSI_LiveUpdate_Service.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: NVIDIA Network Service (NvNetworkService) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NetService\NvNetworkService.exe
O23 - Service: NVIDIA Streamer Network Service (NvStreamNetworkSvc) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvStreamSrv\NvStreamNetworkService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: Skype Updater (SkypeUpdate) - Skype Technologies - C:\Program Files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: NVIDIA Stereoscopic 3D Driver Service (Stereo Service) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\nvSCPAPISvr.exe
O23 - Service: TunngleService - Tunngle.net GmbH - D:\HALL3000\HRY\_TG_\TnglCtrl.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Wat\WatUX.exe,-601 (WatAdminSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)
--
End of file - 8508 bytes
Odtajnenie Systémovej zložky
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odtajnenie Systémovej zložky
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
- Pokud používáš jen Google Chrome , tak ATF nemusíš použít.
Stáhni si TFC
http://www.geekstogo.com/forum/files/fi ... -oldtimer/
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Stáhni AdwCleaner (by Xplode)
http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
Ulož si ho na svojí plochu
Ukonči všechny programy , okna a prohlížeče
Spusť program poklepáním a klikni na „Prohledat-Scan“
Po skenu klikni na „Logfile“ ,objeví log ( jinak je uložen systémovem disku jako AdwCleaner[C?].txt), jeho obsah sem celý vlož.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
- Při instalaci odeber zatržítko u „Povolit bezplatnou zkušební verzi Malwarebytes' Anti-Malware Premium“
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a klikni na Skenovat nyní a
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška vpravo dole tak klikni na Kopírovat do schránky a vlož sem celý log.
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
- Pokud používáš jen Google Chrome , tak ATF nemusíš použít.
Stáhni si TFC
http://www.geekstogo.com/forum/files/fi ... -oldtimer/
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Stáhni AdwCleaner (by Xplode)
http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
Ulož si ho na svojí plochu
Ukonči všechny programy , okna a prohlížeče
Spusť program poklepáním a klikni na „Prohledat-Scan“
Po skenu klikni na „Logfile“ ,objeví log ( jinak je uložen systémovem disku jako AdwCleaner[C?].txt), jeho obsah sem celý vlož.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
- Při instalaci odeber zatržítko u „Povolit bezplatnou zkušební verzi Malwarebytes' Anti-Malware Premium“
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a klikni na Skenovat nyní a
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška vpravo dole tak klikni na Kopírovat do schránky a vlož sem celý log.
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tomuto sa chcem vyhnúť minule som to tiež robil a skorej ako mi to pomohlo mi to uškodilo.
Najprv Automaticky mi to vyplo Autorun! Následne ale nik nevedel ako mi ho zapnúť nakoľko mám Home Premium a nie Ultimate
Ďalej Odobralo mi to práva na zložkách Appdata Local Roaming a LocalLow ďalej mi to zmazalo údaje s prehliadača opera a môžem pokračovať ďalej.
Mimochodom MBAM-om som to vymazal a znova otestoval a nič nenašlo to isté aj Esset SS 7
Najprv Automaticky mi to vyplo Autorun! Následne ale nik nevedel ako mi ho zapnúť nakoľko mám Home Premium a nie Ultimate
Ďalej Odobralo mi to práva na zložkách Appdata Local Roaming a LocalLow ďalej mi to zmazalo údaje s prehliadača opera a môžem pokračovať ďalej.
Mimochodom MBAM-om som to vymazal a znova otestoval a nič nenašlo to isté aj Esset SS 7
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Ty programy jsou neškodné a každý den je zde používáme , nikdo si na tyhle problémy nestěžoval.
Tohle si zkoušel:
V možnostech složky si povol zobrazování skrytých souborů a složek+ odškrtni zatržítko skrýt chráněné soubory operačního systému
Tohle si zkoušel:
V možnostech složky si povol zobrazování skrytých souborů a složek+ odškrtni zatržítko skrýt chráněné soubory operačního systému
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Áno (: ja tú zložku keď to odfajknem normálne vidím ako som písal v téme na to určenej (:
Ja mám len ten problém že konkrétne tá zložka Roaming sa nedá odfajknúť lebo je šedá. Šedou myslím tú fajku nedá sa na ňu kliknúť.
A to je môj problém. Ináč všetky zložky v Roaming keď dám vlastnosti sú normálne viditeľné a nie sú zafajknuté ako skryté.
To znamená že iba Konkrétne a iba tá 1 zložka Roaming je neviditeľná. A to práve chcem zmeniť aby som ju mohol vidieť aj bez toho aby som odškrtával chránené súbory OS.
BTW keď dám štart do vyhľadávača dám %Appdata% tak mi normálne otvorí zložky v tej zložke roaming bez ohľadu na to či mám alebo nemám zafajknuté chránené súbory OS
Ja mám len ten problém že konkrétne tá zložka Roaming sa nedá odfajknúť lebo je šedá. Šedou myslím tú fajku nedá sa na ňu kliknúť.
A to je môj problém. Ináč všetky zložky v Roaming keď dám vlastnosti sú normálne viditeľné a nie sú zafajknuté ako skryté.
To znamená že iba Konkrétne a iba tá 1 zložka Roaming je neviditeľná. A to práve chcem zmeniť aby som ju mohol vidieť aj bez toho aby som odškrtával chránené súbory OS.
BTW keď dám štart do vyhľadávača dám %Appdata% tak mi normálne otvorí zložky v tej zložke roaming bez ohľadu na to či mám alebo nemám zafajknuté chránené súbory OS
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus udělat ten MBAM a AdwCleaner jestli to něco náhodou nenajde.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Mbam som robil dnes nič nenašlo vôbec nič a to som dal vlastnú kontrolu komplet celého PC + zaškrtol som aj rootkit
Off Topic
minczerova píše:Ďalej Odobralo mi to práva na zložkách Appdata Local Roaming a LocalLow
Tohle je snad vtip ne?
Jako v minulým tématu, když nechceš dělat to co ti radí ostatní tak se tu příště neptej.
Programy jsou naprosto neškodné a to, že ti to promaže historii u prohlížeče je jasné, navíc pokud dokážeš sám zjistit, že vir nemáš tak snad pro tebe nebyl problém si přeložit ten řádek v programu, kde bylo vypsáno, že to promaže historii prohlížeče + názvy prohlížečů.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
# AdwCleaner v5.037 - Logfile created 04/03/2016 at 21:51:59
# Updated 28/02/2016 by Xplode
# Database : 2016-03-02.1 [Server]
# Operating system : Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (x64)
# Username :
# Running from : adwcleaner_5.037.exe
# Option : Scan
# Support : http://toolslib.net/forum
***** [ Services ] *****
***** [ Folders ] *****
***** [ Files ] *****
File Found : C:\Users\nazov PC\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Local Storage\hxxp_st.chatango.com_0.localstorage
File Found : C:\Users\Nazov PC\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Local Storage\hxxp_st.chatango.com_0.localstorage-journal
***** [ DLL ] *****
***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Scheduled tasks ] *****
Task Found : update-S-1-5-21-2737664704-3361232031-55126308-1000
Task Found : update-sys
***** [ Registry ] *****
***** [ Web browsers ] *****
C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S1].txt - [1045 bytes] - [04/03/2016 21:51:59]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S1].txt - [1118 bytes] ##########
# Updated 28/02/2016 by Xplode
# Database : 2016-03-02.1 [Server]
# Operating system : Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (x64)
# Username :
# Running from : adwcleaner_5.037.exe
# Option : Scan
# Support : http://toolslib.net/forum
***** [ Services ] *****
***** [ Folders ] *****
***** [ Files ] *****
File Found : C:\Users\nazov PC\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Local Storage\hxxp_st.chatango.com_0.localstorage
File Found : C:\Users\Nazov PC\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Local Storage\hxxp_st.chatango.com_0.localstorage-journal
***** [ DLL ] *****
***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Scheduled tasks ] *****
***** [ Registry ] *****
***** [ Web browsers ] *****
C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S1].txt - [1045 bytes] - [04/03/2016 21:51:59]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S1].txt - [1118 bytes] ##########
Naposledy upravil(a) minczerova dne 04 bře 2016 21:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
tu je ten log s ADW Mbam Už žiaľ nemám
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ozaj to update SyS je Prnt Scrn čo mám v pc.
A tie 2 veci čo boli v opere síce nevie čo to bolo ale zmazal som to.
A tie 2 veci čo boli v opere síce nevie čo to bolo ale zmazal som to.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť znovu AdwCleaner (u Windows Vista či Windows7, klikni na AdwCleaner pravým a vyber „Spustit jako správce“
klikni na „Prohledat-Scan“, po prohledání klikni na „ Cleaning (Vymazat)“
Program provede opravu, po automatickém restartu neukáže log (C:\AdwCleaner [C?].txt) , jeho obsah sem celý vlož.
Stáhni si Junkware Removal Tool by Thisisu
http://www.bleepingcomputer.com/downloa ... oval-tool/
na svojí plochu.
Deaktivuj si svůj antivirový program. Pravým tl. myši klikni na JRT.exe a vyber „spustit jako správce“. Pro pokračování budeš vyzván ke stisknutí jakékoliv klávesy. Na nějakou klikni.
Začne skenování programu. Skenování může trvat dloho , podle množství nákaz. Po ukončení skenu se objeví log (JRT.txt) , který se uloží na ploše.
Zkopíruj sem prosím celý jeho obsah.
Stáhni si RogueKiller by Adlice Software
32bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller/RogueKiller.exe
64bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller ... lerX64.exe
na svojí plochu.
- Zavři všechny ostatní programy a prohlížeče.
- Pro OS Vista a win7 spusť program RogueKiller.exe jako správce , u XP poklepáním.
- počkej až skončí Prescan -vyhledávání škodlivých procesů.
-Potom klikni na „Prohledat“.
- Program skenuje procesy PC. Po proskenování klikni na „Zpráva“ , v okně na pak na „Open TXT“ a celý obsah logu sem zkopíruj.
Pokud je program blokován , zkus ho spustit několikrát. Pokud dále program nepůjde spustit a pracovat, přejmenuj ho na winlogon.exe.
klikni na „Prohledat-Scan“, po prohledání klikni na „ Cleaning (Vymazat)“
Program provede opravu, po automatickém restartu neukáže log (C:\AdwCleaner [C?].txt) , jeho obsah sem celý vlož.
Stáhni si Junkware Removal Tool by Thisisu
http://www.bleepingcomputer.com/downloa ... oval-tool/
na svojí plochu.
Deaktivuj si svůj antivirový program. Pravým tl. myši klikni na JRT.exe a vyber „spustit jako správce“. Pro pokračování budeš vyzván ke stisknutí jakékoliv klávesy. Na nějakou klikni.
Začne skenování programu. Skenování může trvat dloho , podle množství nákaz. Po ukončení skenu se objeví log (JRT.txt) , který se uloží na ploše.
Zkopíruj sem prosím celý jeho obsah.
Stáhni si RogueKiller by Adlice Software
32bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller/RogueKiller.exe
64bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller ... lerX64.exe
na svojí plochu.
- Zavři všechny ostatní programy a prohlížeče.
- Pro OS Vista a win7 spusť program RogueKiller.exe jako správce , u XP poklepáním.
- počkej až skončí Prescan -vyhledávání škodlivých procesů.
-Potom klikni na „Prohledat“.
- Program skenuje procesy PC. Po proskenování klikni na „Zpráva“ , v okně na pak na „Open TXT“ a celý obsah logu sem zkopíruj.
Pokud je program blokován , zkus ho spustit několikrát. Pokud dále program nepůjde spustit a pracovat, přejmenuj ho na winlogon.exe.