Prosím o kontrolu logu HJT Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38967
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod jaro3 » 07 říj 2018 21:55

Několik antivirů pokládá stránku za nakaženou..
Pokud i tak jí chceš navštěvovat , dej si jí do vyjímek.


Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Reklama
standacich
Level 3
Level 3
Příspěvky: 410
Registrován: říjen 12
Bydliště: Hustopeče
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod standacich » 07 říj 2018 22:37

No právě že nechci ale když vypnu kontrolu v reálném čase tak se hned otevře v prohlížeči.

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38967
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod jaro3 » 07 říj 2018 22:57

sama? Nebo jí máš jako domovskou stránku?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

standacich
Level 3
Level 3
Příspěvky: 410
Registrován: říjen 12
Bydliště: Hustopeče
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod standacich » 08 říj 2018 14:12

No ted co mám zaplej MBA tak nevyskakuje jen mi to napíše že bylo zablokované odchozí spojení,nevím co si o tom mám myslet.
Jako domovskou stránku mám seznam.

Bez názvu1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38967
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod jaro3 » 08 říj 2018 19:14

Takže když nemáš zaplý mbam , tak spustíš prohlížeč a objeví se hned ta stránka?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

standacich
Level 3
Level 3
Příspěvky: 410
Registrován: říjen 12
Bydliště: Hustopeče
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod standacich » 08 říj 2018 20:23

Ted jsem to zkoušel a už se neobjeví ale mbam když zapnu tak hned dá hlášeni jako na screenu výše

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38967
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod jaro3 » 08 říj 2018 21:49

ten port 49849 máš otevřený?
Ta IP adresa je Tvoje?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

standacich
Level 3
Level 3
Příspěvky: 410
Registrován: říjen 12
Bydliště: Hustopeče
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod standacich » 08 říj 2018 22:59

IP adresa není moje a port nevím jestli mám otevřeny nevím jak zjistit

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38967
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod jaro3 » 08 říj 2018 23:12

Tady:
http://www.pcporadenstvi.cz/jak-zkontro ... orty-na-pc

stáhni si CurrPorts
http://www.slunecnice.cz/sw/currports/

spusť ho , klikni na ten port 49849 , označí se, nahoře klikni na ikonku na které se objeví "copy selected items"
myší jí vlož sem.
zítra se podívám.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

standacich
Level 3
Level 3
Příspěvky: 410
Registrován: říjen 12
Bydliště: Hustopeče
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod standacich » 08 říj 2018 23:48

Tak jsem provedl co jsi chtěl ale ten port tam není a mbam mi zase hlasí jinej port.To bylo dnes ve 3 ráno

Bez názvu3.jpg

Bez názvu2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38967
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod jaro3 » 09 říj 2018 19:20

Musíš mít vyplý mbam , pak až se objeví stránka , spusť curr a najdi ten port a podle návodu klikni na copy selected item, a myší si ho vlož do nějakého textového dokumentu. Jedině tak zjistíme cestu k němu , jaký program to dělá.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

standacich
Level 3
Level 3
Příspěvky: 410
Registrován: říjen 12
Bydliště: Hustopeče
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu HJT

Příspěvekod standacich » 09 říj 2018 21:55

OK bohužel dnes nestíhám až zítra.Zatím moc díky


Zpět na “HiJackThis”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti