Dostal se mi do pc vir,.. žádný antivirový program ho nemůže najít a on si dělá co chce. Napadl mi InternetExplorer a chová se dost strašně. při zadání jakékoli adresy se web přesměruje na stránku kde se v angličtině píše, že mám zavirované pc a vyskočí tabulka "stáhněte si antivir, super cena" a když to potvrdím začne se stahovat "antivir" plnej dalších virů. Adresy bývají skryty pod about:blank a jsou to pravděpodobně tyto: free-viruscan.com, getieantivirus.com, ie-antivirus.com... né že bych nějak extra používal Iexplorer když mám Firefox ale přeci mě to štve, poraďte pls.. reinstalovat windows se mi moc nechce
//mod by Ltb - přesun do sekce HijackThis
\/irus @= neoddělatelnej Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: \/irus @= neoddělatelnej
Vlož sem výpis z HiJackThis. Návod a stažení zde:
viewtopic.php?f=70&t=5119
viewtopic.php?f=70&t=5119
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
dík ale už sem to vyřešil :-)
Byl by to velký problém napsat jak jsi to vyřešil? Rád bych se já a jistě i ostatní , poučil. Soused.
nakonec jsem dal opravu windows z cd...