Prosím o kontrolu

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 01 dub 2006 17:50

Koukni do registrů, jestli to tam ještě je. Spusť regedit a dej hledat kombinaci mchInjDrv a co najdeš, tak smaž.

Reklama
Uživatelský avatar
Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 337
Registrován: březen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Doktor 1 » 01 dub 2006 20:46

Tak dal jsem vyhledávat a nic to nenašlo. Tak snad tam už nic nebude.
A ještě k tomu SAv.. spouští se mi automaticky rychlý test. Tam není nejaké nastavení ? A píšeš, že ti to přejelo ma filmy, mě jediné co bylo vidět po chvíli bylo: Password protected file C:\ program files\Adobe\Acrobat 7.0\ Rider\MesagesENU\RdrMsg ENU. pdf A tři podobné. Vůbec to neukazovalo co testuje.

Uživatelský avatar
Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 337
Registrován: březen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Doktor 1 » 01 dub 2006 20:49

No a MS Anti .. po rest.. zase nechodí a pořát tam smrdí a ne a ne ho vyhodit. :evil:

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 01 dub 2006 21:05

To jsem poznal, protože mi disk D: začíná pochrochtávat. Takže jak se začal ozývat, věděl jsem, že kontrola Cčka je hotová a skenování už je na Dčku. To samé je slyšet i při skenu antivirem. Holt už asi odchází, budu muset kupovat jiný.
Jestli ti to už přejelo a v registrech nejsou ty mchInjDrv, tak SAv můžeš smazat. Ten záznam v něm, co píšeš značí zaheslovaný soubor, který nemohl otevřít. Tak bys už mohl mít od virů na čas klid. Máš na internetu Seznam? Nainstaluj si na IE Lištičku s antivirem. Je to On-line sken NODem32 v nejnovější aktualizaci. Já to takhle používám občas na kontrolu a pro klidné spaní. Výhoda je, že se ti nahodí na disk pár megabajtů (asi 15 celkem) - spustíš IE a Lištičku a v ní NODa(zaktualizuješ) a můžeš IE zase vypnout. Je to téměř stejné, jako bys měl plnou verzi noda na disku (zadarmo a plně updatovaný) akorát, že ti nesmaže nic. Ale to už po něm nechci. Mě stačí pokud něco najde a upozorní na to.
Sakra, ale proč ti nechodí to MSA, to je mi záhadou. Tak to zkus znovu - zastavit ty procesy v Taskmanageru, fixnout je zároveň v HJT a ihned smazat zbytky z disku - mrkni i do složky windows a system32 po souborech, které začínají na gcas, nebo giant.

Návštěvník
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Návštěvník » 01 dub 2006 21:14

Celkem zajímavé je, že i Avast po kontrole mi hlásil všechny složky ve výpisu ( a to asi 200 ) zaheslované. Navíc před vyčištěním CCleanerem při kontrole zamrzal. U ž chodí.

Uživatelský avatar
Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 337
Registrován: březen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Doktor 1 » 01 dub 2006 21:32

Jo a tedy je ta hláška, když MS anti chci spustitObrázek

Uživatelský avatar
Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 337
Registrován: březen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Doktor 1 » 02 dub 2006 16:28

Tak jsem úspěšně odinst. MS Antispy a ani se radši neptej čím to bylo. :oops: No a je pryč, navíc jsem zaktualizoval Wokna a šlape to. Dokonce
i vypínání stříhá svižně.

Jo a ten NOD je dobrý nápad. Jestli jsem to dobře pochopil, nejede pořad, ale občas ho pustíš pro kontrolu.
A nebude se Nod prát s Avastem ? A kdyby, nechá se Avast nějak vypnout
třeba jen na chvíli ?

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 02 dub 2006 16:32

Samozřejmě že se dá vypnout - v nastavení je 7 služeb Avastu a ty na ten moment jen vypni rezidenta, ale odpoj se od netu. Ten Nod totiž neskenuje rezidentně. A samozřejmě mě zajímá, jak jsi jej dostal z kompu (ten MSAntispyware).

Uživatelský avatar
Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 337
Registrován: březen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Doktor 1 » 02 dub 2006 16:48

Jo těch 7 služeb znám, ale s jedním jiným antivirem to stejně nestačilo, musel jsem Avasta odins , aby druhý šlapal.
Ale jestli ti to takto funguje tak je to dobře, půjde to i mě.

Jinak díky moc za pomoc, jseš moc hodnej, moc jsi mi pomohl.


Zpět na “HiJackThis”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti