Připojení k síti není k dispozici
Připojení k síti není k dispozici
Ahoj, chtěl bych vás poprosit o radu s připojením. Nedávno jsem si koupil router TP-LINK TL-WR1043ND. Nastavil jsem ho a jsem připojen skrz wifi na notebooku Lenovo ideapad y580. Během chvíle se mi u signálu objeví žluty trojúhelníček signalizující připojení k internetu není k dispozici. Přitom mám v pokoji standardně 3+čárky. Signál prochází skrz 3 panelové zdi. Je tato chyba kvůli průchodu signálu skrz zdi, nebo se dá nějakým způsobem pohrát ještě v nastavení routeru. Četl jsem, že to může způsobovat nastavení DHCP ( Address lease time ) to jsem nastavil na 2880 minut. Opravdu nevím v čm by mohl být problém. Děkuji za jakoukoliv radu. Honza.
Re: Připojení k síti není k dispozici
Stejný problém.
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Kvě 2014 12:49) ---
Když spustím diagnostiku, tak bude chyba někde v DHCP, výchozí brána.
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Kvě 2014 12:49) ---
Když spustím diagnostiku, tak bude chyba někde v DHCP, výchozí brána.
Funguje pripojeni nebo ne?
Ten zluty trojuhelnicek je v podstate k nicemu, protoze jeho zpusob zjistivani pripojeni k internetu je v rozporu s funkcosti pripoieni (muze se zobrazovat i kdyz spojeni funguje a nemusi se zobrazovat kdyz nefunguje).
Ten zluty trojuhelnicek je v podstate k nicemu, protoze jeho zpusob zjistivani pripojeni k internetu je v rozporu s funkcosti pripoieni (muze se zobrazovat i kdyz spojeni funguje a nemusi se zobrazovat kdyz nefunguje).
Mám plný signál, najednou načítám stránku a už se nančte. Objeví se trojuhelník na 3 minuty, píše to, že připojení není k dispozici, pak najednou zmizí a vše jde zase v pohodě.
-
- Pohlaví:
To spíš vypadá na nějaké nestandardní chování firewallu. DHCP rozhodně funguje, protože jinak bys nedostal IP adresu a tudíž by ses ani nepřipojil k síti. Vyzkoušej ntb připojit na LAN (kabel).
Na kabelu jsem problém nezaznamenal, ani při přechodu do místnosti blíže k routeru. Je ale divné, že mám v pokoji 4 čárky a během skype hovoru mám každých 10 minut výpadky.
-
- Pohlaví:
No, jsi v paneláku, takže kolem sebe máš určitě aspoň 7 WiFi sítí. Tudíž signál má co dělat, aby se vůbec správně přečetl. To by mohlo vysvětlovat 4 čárky signálu a provoz bez výpadku blízko routeru.
Ano chytám zde 9 wifin.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Čer 2014 17:35) ---
Bohužel problém trvá i když jsem v blízkosti routeru.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Čer 2014 17:35) ---
Bohužel problém trvá i když jsem v blízkosti routeru.
Mám sem dát screeny nastavení routeru, jestli se na to někdo může prosím podívat? Jestli tam nemám něco špatně zaškrtlé.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5384
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 14:14
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3860
-
od kecalek
02 bře 2025 16:09
-
-
- 2
- 2696
-
od pinzerce
16 lis 2024 13:56
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 6448
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
-
- 19
- 4947
-
od Fargotroniac