Nejprve se chci omluvit jestli píši do špatné sekce, nebo je-li název tématu nic neříkající, popřípadě zda-li obdobné téma zde již je.
Rád bych, kdybyste mi někdo znalý, vysvětlil jak vlastně pracuje paket, jak v nějakém programovacím prostředí využít tohoto paketu a postup toho, jak bych si počínal, kdybych nedejbože tohle chtěl programovat. Uvedu to v konkrétním příkladu:
Kdysi dávno byl uživateli jedné vesmírné online hry vytvořen program, který za vás dělal vše potřebné, létal po mapě, sbíral věci, střílel nepřátele atd. Prostě program který dělal vše co by dělal sám člověk. Sám jsem byl uživatelem tohoto programu a vždy mě zajímalo, jak tento "Paket bot" funguje uvnitř.
Mimo jiné se v něm také dalo nastavit kdy se sám bot vypne, co přesně má sbírat a na jakých mapách, jaký druh nepřítele lovit, když by byl nablízku nějaký silnější nepřítel tak uletět do bezpečí.
Navenek fungoval takto:
1. Zapnete program
2. Po vyplnění jména a hesla se program spojil s web serverem hry a naběhla na jeho pozadí vesmírná mapa se všemi parametry viz. obrázek)
http://www.imagehosting.cz/?v=dotaz1.png
3. Jen zapnete ikonku hrát a už se lítá za vás
V žádném případě nechci deset tisíc řádků kódu

Děkuji mnohokrát za odpověď :)