Ahoj lidičky
Jak je psáno v nadpisu stahuje a stahuje. Situace jest taková = nainstaloval jsem vistu home basic + sp1, v xpckach jsem pres mozbackup zazalohoval profil a mejly z thunderbirda, který jsem pak ve vistách obnovil. V nastavení účtu mám ponechávat mejly na serveru dokud je nesmažu (chci k nim mít přístup nejen doma). To stahování je otřes, jsou to i stovky mejlů. Nechal jsem ho poprvé stáhnout všechno. Pak jsem to v počítači (ne na serveru) promazal s tím že by to mohlo pomoct. Při dalším startu zase chtěl stahovat cca 150 mejlů. něco stáhl a jsou to stejné mejly, identické i několikrát za sebou ten samý mejl. Některých jsem měl třeba 5 kopií.
Děkuji za rady
Thunderbird stahuje stále zprávy a stále a stále a stále ... Vyřešeno
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Thunderbird stahuje stále zprávy a stále a stále a stále ... Vyřešeno
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Thunderbird stahuje stále zprávy a stále a stále a stále ...
Zkus vyzkoušet postupy zmíněné zde:
Co dělat, když Thunderbird opakovaně přijímá již jednou přijatou poštu
Co dělat, když Thunderbird opakovaně přijímá již jednou přijatou poštu
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Zpět na “Komunikace na internetu”