Ahoj,
pátral jsem a gůglil, ale nenašel jsem. Při instalaci messengeru to chce fakebůkový účet. Ten nemám a nechci.
Takže - je nějaká možnost, jak na mobil nainstalovat messenger bez fakebůku?
Díky za odpověď.
Messenger bez fakebůku Vyřešeno
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Messenger bez fakebůku
Zrovna dneska sem to řešil u mladýho. Bohužel už to nejde jako dřív jen na telefonní číslo. Takže jsem mu založil účet na FB který jsem hned deaktivoval a messenger tak funguje. Jiná možnost momentálně není.
Člověk se pořád učí.
- gogo1963
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
je to jak píše šulda
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
-
- Pohlaví:
To, že to jde takto jsem našel... Takže bez fakebůku nic. Díky za odpovědi. Messenger nebude.
Re: Messenger bez fakebůku Vyřešeno
ITCrowd píše:Ahoj,
pátral jsem a gůglil, ale nenašel jsem. Při instalaci messengeru to chce fakebůkový účet. Ten nemám a nechci.
Takže - je nějaká možnost, jak na mobil nainstalovat messenger bez fakebůku?
Díky za odpověď.
Založit, provést vše potřebné k přihlášení a použití messengeru a pak facebook deaktivovat, ale ovšem při zachování možnosti fungování messengeru.
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS GeForce RTX 3070 Noctua OC Edition; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
-
- Pohlaví:
Pochopil jsi větu "nemám a nechci fakebůkový účet"? Deaktivovaný účet je taky účet. A pokud ho zruším, přestane fungovat messenger - tedy aspoň to jsem dohledal.
Kromě toho, tato odpověď tu už je.
Kromě toho, tato odpověď tu už je.
Zpět na “Komunikace na internetu”