Historie ICQ Vyřešeno
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Historie ICQ Vyřešeno
Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli je možné aby někdo četl Historii ICQ k jehož účtu by ale neměl heslo.... teoreticky pokud bych se na jeho počítači přihlásil, určitě se danná konverzace uloží na jeho počítači...
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Historie ICQ
ICQ nepoužívám, ale ukládá se do PC a dá se normálně přečíst.. konverzace s každým uživatelem se uloží do vlastního souboru, který jde otevřít v poznámkovém bloku, například.
Nevím přesně, kde je, ale bude to buď C:/Documents and Settings/UŽIVATEL PC/Data aplikací/ICQ/ ... "Historie" nebo C:/Program Files/ICQ/ ... "Historie" .. zkus pohledat tady :)
EDIT: Tak tady píšou, že je to v C:\Documents and Settings\user\Data aplikací\ICQLite\HistoryDB
Nevím přesně, kde je, ale bude to buď C:/Documents and Settings/UŽIVATEL PC/Data aplikací/ICQ/ ... "Historie" nebo C:/Program Files/ICQ/ ... "Historie" .. zkus pohledat tady :)
EDIT: Tak tady píšou, že je to v C:\Documents and Settings\user\Data aplikací\ICQLite\HistoryDB

Everybody lies so don't trust anyone. :)
Vím že teď odbočím ale překvapilo mě že třeba u QIPu najdete historii přímo ve složce QIP!Okamžitě sem ho smazal a od té doby jen ICQ 5.1 

- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To Slegr : Tuším, že si můžeš sám nastavit, kam se ti bude ukládat :) A IMHO .. není to jedno, když u obou víš, kde je a můžeš ji číst bez hesla? :)
Právě že můžeš číst bez hesla a to docela naštve když na můj počítač leze deně 20 zvědavejch lidí 

tak si neukládej historii
btw: kde máš pc že máš denně tolik náštěvníků
btw: kde máš pc že máš denně tolik náštěvníků
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak ale nevím, proč hned zatracovat QIP.. Documents and Settings, kam ukládá ICQ, je první místo, kde by někdo hledal historii bo jakákoli data nějakého programu..
domazao píše:btw: kde máš pc že máš denně tolik náštěvníků

A historie je pro mě hodně důležitá proto sem jen na ICQ sice to taky můžou číst ale zatím nevědí jak

- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Diky moc lidi, tim se vysvětluje všechno...
Zpět na “Komunikace na internetu”