nefunguje videohovor s jedníím uživatelem!*
nefunguje videohovor s jedníím uživatelem!*
prosím potřebuji poradit nevím si už vubec rady.......do minuleho tydne mi všechny videohovory fungovali bez problému....ted s jedním uživatelem najednou nemužu mluvit nevidímese neslyšíme se...nekdy nachvlku vidím ale za chvilinku se sekne obraz a zvuk a ani náhodou......je divne že mi to ted dela jen s jedním uživatelem ...já se vidím v obraze ona tady webka mi funguje vše je v pořadku konferenční hovor říka vše v pořadku i druhá stana má prý vše v pořadku.....nekdy se dokonce tam objeví zelená obrazovka ale nic nesyšíme ani jeden........prosím poradí me nekdo, díky moc......pište mi prosím email luckies00@seznam.cz .nevím jestli jsem to dobře popsala snad to pochopíte nejak díky
Naposledy upravil(a) Ltb dne 12 říj 2009 21:48, celkem upraveno 2 x.
Důvod: odebráno cca 8 dalších vykřičníků z názvu tématu
Důvod: odebráno cca 8 dalších vykřičníků z názvu tématu
Re: nefunguje videohovor s jedníím uživatelem!!!!!!!!!!!
Někdo tu SPAMuje! viewtopic.php?f=72&t=45659 Navíc tu není e-mailová konference 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nefunguje videohovor s jedníím uživatelem!!!!!!!!!!!
Možná jenom dvojklik.
Ale
tady nepraktikujeme. Pro tento typ jednání si zajdi na email fórum
.
Ale
prosím poradí me nekdo, díky moc......pište mi prosím email luckies00@seznam.cz
tady nepraktikujeme. Pro tento typ jednání si zajdi na email fórum

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Pohlaví:
Re: nefunguje videohovor s jedníím uživatelem!*
1. nekdy se vyskytuje problem v pripade, ze video-hovor/nici nemaji stejnou verzi skype > to, ze to dela jen s jednim z uzivatelu tomu nastedcuje
2. povazujes-li to za dulezite, dotazej se druhe strany, jakou verzi ma > pripadne at si 'povysi' na aktualni, ale zase je zde pripadny problem s kmpaktibilitou, tj. jeden z vas muze mit jnou - starsi verzi z duvodu, ze novejsi mu nemusi jit. to ze dochazi k oznameno, ze vodeo-hovor je v poradku jeste nevylucuje tento problem
3. a dale s tim i souvisi ''zelena obrazovka'', coz je znak: ...momentalniho problemu, pretizeni, a nebo pomaleho interentu > uvadis, ze to jde a potom zase nejde, tak to zase nasvedcuje tomu, ze dotycny ma pomale pripojeni (treba ale i ty)
- a potom je to obecna kominace uvedenych problemu, ktera vesmes nema reseni v pripade, ze se jedna jen o problem u jednoho uzivatele, a tedy se nejedna o programovou zavadu spatneho nastaveni a tak dale (za predpokladu, ze to ''jednou jde a jednou nejde'', protoze je mozne i blokovat hovor/webku podle vyberu - ale pravdepodobne se jedne o free-volani a tyka se to jen jednoho ucastnike)
- obecne k tomu asi nelze rict vice
2. povazujes-li to za dulezite, dotazej se druhe strany, jakou verzi ma > pripadne at si 'povysi' na aktualni, ale zase je zde pripadny problem s kmpaktibilitou, tj. jeden z vas muze mit jnou - starsi verzi z duvodu, ze novejsi mu nemusi jit. to ze dochazi k oznameno, ze vodeo-hovor je v poradku jeste nevylucuje tento problem
3. a dale s tim i souvisi ''zelena obrazovka'', coz je znak: ...momentalniho problemu, pretizeni, a nebo pomaleho interentu > uvadis, ze to jde a potom zase nejde, tak to zase nasvedcuje tomu, ze dotycny ma pomale pripojeni (treba ale i ty)
- a potom je to obecna kominace uvedenych problemu, ktera vesmes nema reseni v pripade, ze se jedna jen o problem u jednoho uzivatele, a tedy se nejedna o programovou zavadu spatneho nastaveni a tak dale (za predpokladu, ze to ''jednou jde a jednou nejde'', protoze je mozne i blokovat hovor/webku podle vyberu - ale pravdepodobne se jedne o free-volani a tyka se to jen jednoho ucastnike)
- obecne k tomu asi nelze rict vice
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3469
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3209
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1670
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5668
-
od Atjov1
03 čer 2025 14:53
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4526
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Komunikace na internetu”