Ohledně facebooku jsem totální nováček, zatím jsem na to neměl čas. Lze nějak propagovat svoji sajtu přes facebook? Má někdo zkušenosti?
Případně narazil někdo na něco kolem facebooku, co byl měl každý prostudovat? Děkuji
Šlo by na facebooku?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Šlo by na facebooku?
Asi nechápu tvoji otázku? Co chceš propagovat? Jestli chceš propagovat svůj profil tak po netu rozesílej odkazy ať všichni vidí, jakou "škebli" na krku nosíš - ironie
Pokud chceš něco propagovat tak si to dej do popisu a nebo si založ skupinu kam přijmeš lidi. NA facebooku jsem strávil asi 20minut čistýho času, takže o tom moc nevím. Počkej na odpověď znalejších facebookařů : )
Pokud chceš něco propagovat tak si to dej do popisu a nebo si založ skupinu kam přijmeš lidi. NA facebooku jsem strávil asi 20minut čistýho času, takže o tom moc nevím. Počkej na odpověď znalejších facebookařů : )
Re: Šlo by na facebooku?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Facebook
FB je sociální síť, jedna z hlavních funkcí je wall. Pokud tam napíšete nějaký stav, třeba url, zobrazí se na zdi všech tvých přátel.
FB je sociální síť, jedna z hlavních funkcí je wall. Pokud tam napíšete nějaký stav, třeba url, zobrazí se na zdi všech tvých přátel.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6241
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
Zpět na “Komunikace na internetu”